AmaTur: Turneu A+ "Cupa Amatur Romania"- turneu A+ - Botoșani 23.07.2011

in atentia organizatorilor,
se poate juca si la amatur si la open SIMULTAN
63.gif
77.gif

fara interes de puncte

Habar n am..probabil vor fi meciuri ce se suprapun..vorbim la fata locului

in atentia organizatorilor,
se poate juca si la amatur si la open SIMULTAN
63.gif
77.gif

fara interes de puncte
asa fiecare ar vrea , dar cred ca se incurca treburile...
prin exceptie ,poate ar merge , dar cu dubla taxa de participare, si numai daca sunt multe mese si putini participanti,...
dar si asa daca vor foarte multi , se incurca treaba , si mai bine joaca toti la gramada...
oricum , conducerea , o sa ia decizia cea mai buna ...SUCCESE !

Avand in vedere ca sunt aruncat fara voia mea in gura leului adica la open,doar conjuctural, eu fiind un amator convins ma intereseaza si pe mine daca se poate juca simultan in ambele concursuri....pentru ca nu prea ma incanta ideea de a bate 160 de km pentru a lua vreo 4 batai de la greii amaturului si apoi sa privesc doar concursul,( cand,sper sa nu fiu lipsit de modestie, as putea avansa lejer pana prin eliminatorii la amatori).Sincer chiar daca pierd vreau sa joc mai mult meciuri.... cu cei buni sau daca valoarea nu imi permite macar cu cei de nivelul meu.

Avand in vedere ca sunt aruncat fara voia mea in gura leului adica la open,doar conjuctural, eu fiind un amator convins ma intereseaza si pe mine daca se poate juca simultan in ambele concursuri....pentru ca nu prea ma incanta ideea de a bate 160 de km pentru a lua vreo 4 batai de la greii amaturului si apoi sa privesc doar concursul,( cand,sper sa nu fiu lipsit de modestie, as putea avansa lejer pana prin eliminatorii la amatori).Sincer chiar daca pierd vreau sa joc mai mult meciuri.... cu cei buni sau daca valoarea nu imi permite macar cu cei de nivelul meu.
Cel mai probabil,vineri,organizatorii vor avea o discutie dupa care vom posta pe forum in timp util ceea ce s-a decis.Posibil sa mai fie si altii in situatia dv.Nu cred ca este placut sa va treziti sambata pus in fata faptului implinit.Dupa ce vom posta raspunsul la aceasta problema ivita,ramane la aprecierea dv daca va doriti in continuare sa participati la concursul de la Botoșani.

Ultima editare:
asa fiecare ar vrea , dar cred ca se incurca treburile...
prin exceptie ,poate ar merge , dar cu dubla taxa de participare, si numai daca sunt multe mese si putini participanti,...
dar si asa daca vor foarte multi , se incurca treaba , si mai bine joaca toti la gramada...
oricum , conducerea , o sa ia decizia cea mai buna ...SUCCESE !
Si pe mine m-ar interesa sa particip la ambele categorii valorice :) in privinta taxei de participare cred ca aceasta ar trebui sa fie mai mare decat cea normala (cam 50 lei) pentru ca, totusi, participantul la ambele categorii nu face decat o singura consumatie (apa, cafea, alimente) dar joaca ceva mai mult tenis.

din Roman la amatori : NASTASE CONSTANTIN......BORCEA VIOREL......UNGUREANU PETRICA......ZANESCU CRISTIAN.....PETENCHI EDMOND.....COROI ANDREI

Solutia pntru a juca si la open si la amatori este foarte simpla, dar depinde mult de nr celor interesati de acest lucru.
Problema cea mai mare cu acest sistem este ca in mod evident se vor suprapune meciurile si atunci trebuie sarit peste meciul respectivului, iar daca acest lucru continua din cauza meciurilor nejucate de acesta se va incurca grupa.
Solutia este un mic decalaj intre startul la amatori si cel de la open de 75-90 de minute, timp in care X va juca 3-4 meciuri in grupa sa inferioara la amatori, deci astfel se creaza un buffer si restul meciurilor si din grupa de la amatori si din cea de la open se vor putea disputa fara deviatii mari, dci fara probleme.

Chiar daca tehnic este posibila, inscrierea simultana la amatori si OPEN creeaza neplaceri celorlalti concurenti si greutati organizatorilor. De asemenea poate crea confuzie privind locul ocupat in turneu.
De aceea, la turneele la care ni s-a solicitat aceasta am acceptat inscrierea ulterioara la turneul OPEN doar daca respectivul concurent a renuntat la turneul de amatori pana la ora inchiderii inscrierilor la OPEN, indiferent de rezultatul obtinut.
Rezultatul inregistrat la amatori a fost anulat.

Anunt important !

In urma discutiilor cu organizatorii, s-au facut urmatoarele modificari:

Turneul Open va incepe la ora 11.30, participantii vor fi prezenti pentru confirmare cel tarziu la ora 11.00;
Jucatorii de la categoria Amatori care vor sa joace si la Open vor achita 35+15 ron, in final va fi inregistrat rezultatul cel mai bun;
Jucatorii care au promovat la Open dar vor sa participe si la Amatori vor achita 35+15 ron, dar vor juca doar in grupele inferioare, fara a influenta rezultatele;

La Amatori (si copii) ramane cum am stabilit, 09.30 - ora limita pentru confirmarea inscrierii, 10.00 - ora inceperii turneului.

Anunt important !

In urma discutiilor cu organizatorii, s-au facut urmatoarele modificari:

Turneul Open va incepe la ora 11.30, participantii vor fi prezenti pentru confirmare cel tarziu la ora 11.00;
Jucatorii de la categoria Amatori care vor sa joace si la Open vor achita 35+15 ron, in final va fi inregistrat rezultatul cel mai bun;
Jucatorii care au promovat la Open dar vor sa participe si la Amatori vor achita 35+15 ron, dar vor juca doar in grupele inferioare, fara a influenta rezultatele;

Multumim pentru oferta!
profit de oportunitate si ma inscriu la ambele competitii: Ursescu Iuliu la amatori+open

edited:
Exista Ursescu Iulian - Rădăuți si Ursescu Iuliu - Suceava in clasament; vreo legatura, ceva, intre cele doua nume?

Ultima editare de un moderator:
Back
Sus