ciurla andrei
boboc
ciurla andrei din suceava la amatori
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
si pe mine mar interesa sa stiu daca se poate jucain atentia organizatorilor,
se poate juca si la amatur si la open SIMULTAN![]()
![]()
fara interes de puncte
asa fiecare ar vrea , dar cred ca se incurca treburile...in atentia organizatorilor,
se poate juca si la amatur si la open SIMULTAN![]()
![]()
fara interes de puncte
Cel mai probabil,vineri,organizatorii vor avea o discutie dupa care vom posta pe forum in timp util ceea ce s-a decis.Posibil sa mai fie si altii in situatia dv.Nu cred ca este placut sa va treziti sambata pus in fata faptului implinit.Dupa ce vom posta raspunsul la aceasta problema ivita,ramane la aprecierea dv daca va doriti in continuare sa participati la concursul de la Botoșani.Avand in vedere ca sunt aruncat fara voia mea in gura leului adica la open,doar conjuctural, eu fiind un amator convins ma intereseaza si pe mine daca se poate juca simultan in ambele concursuri....pentru ca nu prea ma incanta ideea de a bate 160 de km pentru a lua vreo 4 batai de la greii amaturului si apoi sa privesc doar concursul,( cand,sper sa nu fiu lipsit de modestie, as putea avansa lejer pana prin eliminatorii la amatori).Sincer chiar daca pierd vreau sa joc mai mult meciuri.... cu cei buni sau daca valoarea nu imi permite macar cu cei de nivelul meu.
Si pe mine m-ar interesa sa particip la ambele categorii valoriceasa fiecare ar vrea , dar cred ca se incurca treburile...
prin exceptie ,poate ar merge , dar cu dubla taxa de participare, si numai daca sunt multe mese si putini participanti,...
dar si asa daca vor foarte multi , se incurca treaba , si mai bine joaca toti la gramada...
oricum , conducerea , o sa ia decizia cea mai buna ...SUCCESE !
amatori+opendin Rădăuți la amatori:Avram Gabriel (482)
Anunt important !
In urma discutiilor cu organizatorii, s-au facut urmatoarele modificari:
Turneul Open va incepe la ora 11.30, participantii vor fi prezenti pentru confirmare cel tarziu la ora 11.00;
Jucatorii de la categoria Amatori care vor sa joace si la Open vor achita 35+15 ron, in final va fi inregistrat rezultatul cel mai bun;
Jucatorii care au promovat la Open dar vor sa participe si la Amatori vor achita 35+15 ron, dar vor juca doar in grupele inferioare, fara a influenta rezultatele;