AmaTur: Turneu A+ "Cupa Amatur Romania"- turneu A+ - Botoșani 23.07.2011

Doresc inscrierea la ambele concursuri si urmatorii participanti din Botoșani care au MA>=13 :
805.Liahu Doru
488.Valcu Alin
287.Onufrei Ciprian
369.Raut Marius
128.Balauca Cornel

Capusa Bogdan Bacău
Open+Amatori

edited:
Doar la amatori, nu are participari la turnee A

Ultima editare de un moderator:
Daca tot ma incadrez in cerinte solicit si eu inscrierea in ambele concursuri. tiganisteanu adrian- bacau. sper sa nu iasa cu paruiala pe acolo ca oricum nu o sa ii multumim pe toti. sa inteleg ca in aceasta situatie voi fi punctat doar cu ce realizez la open indiferent de locul de la amatori? Dar traseul, daca avansez la amatori pana mai departe de grupele inferioare, sper ca nu va fi restrictionat, nu?

Cred ca a fost destul de clar.
Cei care au media MA>=18 joaca la open, daca se simt cumva prea slabi si vor sa mai joace cateva meciuri pot sa se bage si la amatori doar in grupele inferioare, platind cei 15 ron in plus.
Sper sa nu iasa mare vanzoleala maine, fiecare isi cunoaste valoarea si ar trebui sa nu fie prea multi cei care vor la ambele categorii.

Poate nu e prea tarziu (!) sa revenim la varianta initiala de desfasurare a acestui turneu de categorie A+ (separat Amatori fata de Open), si sa facem experiente de desfasurare cu alta ocazie (la un turneu mai slab cotat).

Poate nu e prea tarziu (!) sa revenim la varianta initiala de desfasurare a acestui turneu de categorie A+ (separat Amatori fata de Open), si sa facem experiente de desfasurare cu alta ocazie (la un turneu mai slab cotat).
Subscriu celor de mai sus!Nu toti au inteles in totalitate "inovatia" acestui turneu si riscam sa ne trezim in mijlocul unui adevarat circ!(deja de la inscrierile de dimineata!).Va salut cu respect!

Lista actualizata pe prima pagina.
Cei care mai apuca s-o vada si au neclaritati (nume, localitate, categorie) ii rog sa dea un semn.

De exemplu:
Ciubotaru Ion
Ursulean Florin Vasile

apar in clasament cu alte nume. Daca nu corecteaza, vor fi inscrisi ca jucatori noi.

Later edit:
34-open
70-amatori
14-open+amatori
total=118 jucatori

... inca nu e circ, pe 20 de mese se poate juca asa.

Ultima editare:
Daca se poate la ambele, atunci Munteanu Octavian (Tecuci) vrea si Open si Amatori :)

No, nu incepe si tu :) anul trecut inca se putea, dar de atunci te-ai mai maturizat ... un pic ... :)

Nu m-am inscris dl.Cozma pentru simplul motiv ca pe 23 07 sunt de serviciu ,iar cerea mea cu toate ca am gasit un coleg nu afost semnat de director ,daca primesc avizul am sarit in masina si mananc pamantul pana la Botoșani .
Mai ales petru dl.Mehmet si colectivul care sau pus la ham pentru acest turneu ,chiar si pentru d-vostra care ati renuntat in favorea lor .Iar in legatura cu forumul va sfatuiesc sa va faceti un abonament si pe tel.merita,sa fi informat =a sti si multe altele, dupa 36 de ore de munca +o baie fierbinte si un somn bun pot sa stau pe net pana merg iar la munca . Mult succes tuturor .

Lista actualizata pe prima pagina.
Cei care mai apuca s-o vada si au neclaritati (nume, localitate, categorie) ii rog sa dea un semn.

De exemplu:
Ciubotaru Ion
Ursulean Florin Vasile

apar in clasament cu alte nume. Daca nu corecteaza, vor fi inscrisi ca jucatori noi.

Later edit:
34-open
70-amatori
14-open+amatori
total=118 jucatori

... inca nu e circ, pe 20 de mese se poate juca asa.

rugaminte Nica Ion - Brașov = Nica Ionut Brașov :)

Purdila Dan-Fălticeni-open-245
In alta ordine de idei : parerea mea , strict personala si poate nefondata,este ca amatorii care vor sa participe si la open isi diminueaza sansele de a accede sus in competitia Amatorilor datorita oboselii acumulate in urma jocurilor mai dificile de la Open.

Nu m-am inscris dl.Cozma pentru simplul motiv ca pe 23 07 sunt de serviciu ,iar cerea mea cu toate ca am gasit un coleg nu afost semnat de director ,daca primesc avizul am sarit in masina si mananc pamantul pana la Botoșani .
Mai ales petru dl.Mehmet si colectivul care sau pus la ham pentru acest turneu ,chiar si pentru d-vostra care ati renuntat in favorea lor .Iar in legatura cu forumul va sfatuiesc sa va faceti un abonament si pe tel.merita,sa fi informat =a sti si multe altele, dupa 36 de ore de munca +o baie fierbinte si un somn bun pot sa stau pe net pana merg iar la munca . Mult succes tuturor .

Multumesc mult nea Antal eu stiu asta foate bine la multe prietene noastra nic nu am sunat din 2 motiv timp liber , sau drum lung care tot coste ceva oricum multumesc mult din suflet nu faces griji la bunicul meu de Cozma este putin stresat si nic nu faces griji care scrie la ambele turneu pt. existe 20 de Mese si doritor de juca Tenis de Masa asta conteaze cum si spune Florin cu 20 de mese ne incadram noi. Cu Cornel cu Florin cu Misu si cu Jucator cumintea incadram in timp logic multumesc mult pt. atentionare : ) Dar vad ca ai uitat ceva important dupa 36 ore de munca + o baie fierbinte o BEEEEREEEE REEEECEEEEE sau ce tie plaece toate cele buna si ne auzim cu bine. : )
---------- Post added 22-Jul-2011 at 15:00 ----------
Butterfly Romania - stand cu echipamente Butterfly

La Amatur sau la Open : )

Multumim mult pt participare si spor la vanzare.

din pacate toti cei din Roman se retrag
ne pare rau dar au intervenit probleme

Back
Sus