Ionut, iti dau eu explicatii ce sa ii faci sa mearga ft bine... cezarhtn pe ttnpp nu sunt contrafacute ci sunt ft bune, am eu varianta nationala si provinciala luate de acolo si sunt super... pot sa ii recomand sau o iei de la mine mai ieftin.
Ca si performante, nationala e mult peste orice fata cunoscuta de tine de orice brand, de 10 ori mai buna ca tenergy, mult mai rapida, mult mai spinoasa si ft controlabila, problema ei e ca nu iarta, miscarea trebuie sa fie perfecta sa dai randament, exact ca si un tenergy. Varianta provinciala e mai lenta decat oricare europeana din cauza lipiciului, daca pui o folie sare exact ca o europeana, prima saritura din paleta e cam la fel ca si la o europeana dar desigur se opreste mai repede mingea (nu are atatea sarituri) din cauza lipiciului de pe topsheet, oricum ideea e ca tu cand lovesti mingea ai aceeasi saritura ca si la o europeana cu toate ca nu ai atatea sarituri, in meci nu faci duble pe paleta, diferentele intre varianta provinciala NEO si NON-NEO e doar la viteza, au acelasi topsheet doar buretele difera, la varianta neo buretele e tunat deci sare mai tare, pe cand cealalta e mai controlabila... daca iti place sa dai ft mult tops eu zic ca e mai ok varianta NON-NEO ca dai mai mult pe masa, vrei sa dai si un semi-smash iti cumperi NEO... loviturile drepte in general nu poti sa le dai ft tare cu fetele cu spin mare...