AmaTur: Turneu A Turneu A, CLUB 11 Timișoara - Cupa Smiley, editia a 14-a, 11.08.2012.

In alta parte nu ai unde scrie?? Ce crede nevasta-mea cand tu scrii asa ceva? Fii putin mai discret, ca bun simt stiu ca ai

Haide-ti d-le Dragomir...sa ne cunoastem "face to face" ca de pe forum deja va stim toti, sunte-ti foarte activ...echipa "club 11" va asteapta cu drag!
Numai Bine!

Ai dreptate Ghita, dar totusi, se intampla ceva, de un an si jumatate turneu "A" la Timișoara nu a mai fost pana acuma, si slava Domnului ca multi asteptau momentul asta, si toti stim care e atmosfera la Timișoara in compania lu Tizu, de nu ne vine sa mai plecam, si uite ca nu se inghesuie lumea sa vina la distractie, oare de ce?

Sumtem izolati ! :))...probabil distanta foarte mare de restul regiunilor...altfel nu vad care ar fi motivul de ne ocoleste lumea...in continuare asteptam "piesele grele" din amatur si nu numai...(aici la noi orice jucator, ca o fi amaturist,openist, este primit la fel in aceeasi masura)...

Stai sa vezi cind Iscusitul Nick isi aduna trupa de la Turnu Severin, ca n-o sa mai avem loc in sala :D
este loc destul pentru toata lumea ......unde este echipa cea mare Florescu,Mandru,Sicoe ??? aducetii domnu Matei ca sigur vor regreta daca nu vin,atmosfera europeana stiti asta foarte bine, eu abia astept acest turneu.
Bafta tuturor si sa curga inscrierile ......

Daca la cele 13 Cupe Smiley organizate la Club 11, ma bucuram de fiecare data cind se inscriau 2-3 jucatori noi, iata ca acum, la acest turneu numarul jucatorilor noi in circuitul Amatur creste considerabil. Iar faptul ca reusim sa atragem tot mai multi jucatori noi, fie ei si incepatori, si mai ales copii in circuitul Amatur, nu poate decit sa ma bucure.
Asadar, din Timișoara, completam lista jucatorilor care sint la prima participate in Amatur:
- Ciuta Andrei.
- Ciobanu Gabriel.
- Morosan Bogdan.

vad si eu ca alte orase se lasa mai greu convinse, desi e primul turneu A in Timișoara... o fi perioada de concedii de vina, locurile de antrenament inchise peste vara, canicula etc. (sper ca nu premiile care acuma nu-s in bani cum ne obisnuise Chen...:)))

Bogy, Aradul mai bifeaza 2 amaturisti la turneul asta (chiar daca venim dupa o perioada de pauza, distractia-i pe primul loc...:)

la amatori:
1. Olah Remus
2. Kaposta Victor

Din pacate,din motive personale,nu mai pot sa vin si din cauza asta nici copii pe care i-am inscris nu vor merge.Daca gasesc vreun parinte"binevoitor"ii trimit.Bogdane,inca odata,imi cer scuze si sper ca la urmatorul turneu sa fim acolo.Multumesc pentru intelegere.

Felicitari Bogy , din cate se vede o sa fie un concurs pe cinste!
Din Oradea deocamdata se inscrie :
Dan Daniel 683 - Amatori
Tic Ioan 191 - Open

Ultima editare:
Back
Sus