AmaTur: Turneu A Turneu A, CLUB 11 Timișoara - Cupa Smiley, editia a 14-a, 11.08.2012.

Szakacs Bela - Deva, amatori.
Sorescu Deian Alexandru - Resita, amatori.
Oneasa Silviu - Hateg, amatori.
Robert Kumher - Timișoara, amatori.

Clar Bogdan ca ne facem loc si pentru o bericica.
Din Oradea se mai inscriu:
Merai Janos 553 - Amatori
Tascianu Cristian 161-Open

Andone Claudiu - Cugir - amatori
Cristea Virgil - Cugir - amatori
- - - Actualizat - - -
Scuze pentru indecizie.
Se retrag
Andone Claudiu - Cugir - amatori
Cristea Virgil - Cugir - amatori

Avram Victor paraseste amatorii, pentru ca are 19 puncte si poate sa mai cistige locul intai si la open :D
De asemenea, mai sunt citiva jucatori cu valoare de open, care n-ar trebui sa se coboare in rindul amatorilor.

Scuze Bogy am inteles eu gresit si acum trebuie sa corectez.
Erata:
Tic Ioan - la Amatori nu la Open...

Bogy baga si tu ceva ca is curios ce a facut nea Lazici si cu Ghita Marta

Felicitari echipei Club 11 care au organizat acest turneu in conditii excelente!
La Amatori finala a fost intre Szakacs Bela-Deva si Merai Janos - Oradea scor 3-2,
La Open finala s-a jucat intre Roman Bogdan si Garduli Silviu - dar eu nu stiu inca rezultatul.

Felicitari echipei Club 11 care au organizat acest turneu in conditii excelente!
La Amatori finala a fost intre Szakacs Bela-Deva si Merai Janos - Oradea scor 3-2,
La Open finala s-a jucat intre Roman Bogdan si Garduli Silviu - dar eu nu stiu inca rezultatul.
...la open a castigat Roman Bogdan cu 3-1...

Celor care au avut retineri in a participa la turneu,vreau sa le spun ca au pierdut un turneu frumos, la care au participat jucatori buni si care a beneficiat de conditii foarte bune, datorita organizatorilor care s-au implicat total pentru a satisface pe toata lumea.
Va multumim frumos !

Multumim organizatorilor pt un turneu reusit si conditiile de joc excelente, oradenii s-au simtit foarte bine.

Back
Sus