AmaTur: Turneu A Turneu A, CLUB 11 Timișoara - Cupa Smiley, editia a 14-a, 11.08.2012.

Ar fi pacat sa nu il onorezi cu prezenta ta pe Tizu, mai ales ca, daca nu gresesc va fi primul tau turneu la open? sau nu?
Haideti dragi aradeni!! haideti la distractie

Ar fi pacat sa nu il onorezi cu prezenta ta pe Tizu, mai ales ca, daca nu gresesc va fi primul tau turneu la open? sau nu?

de anul acesta da.... ii primul open, dar anul trecut am jucat doar la open.Eu spun ca voi juca la open ,cu toate ca imi permite media mea de 18 sa joc si la amatori dar sper in primul rand sa pot veni sa nu fiu plecat la munte cu parintii mei ca vor lua in august concediu:)

Felicitari bogdy pentru initiativa.
Ma bucur mult ca ai reusit sa organizezi primul Turneu A,demult ti-ai dorit sa reusesti sa faci unul,dar asteptarea spun eu ca a dus cu sine multa experienta acumulata in organizare,si dupa atatea turnee frumoase de tip B o sa fie o placere sa participe lumea la un turneu A organizat de tine.Sunt convins ca va iesi un concurs foarte frumos pentru ca pui mult suflet,te daruiesti foarte mult si ai toate atuurile sa iasa super.Esti singurul care tii Amatour-ul viu in Timișoara si de ce nu si in zona de vest:)

Sper sa pot veni si eu.O sa ma inscriu cand sunt sigur ca pot veni, salutari calde din Arad :D
Multumesc mult pentru aprecieri si pentru incredere Victor. Intradevar, dupa 13 turnee B intr-un an si jumatate, cred ca e timpul pentru urmatorul pas...turnee A.
Asta nu inseamna ca voi renunta la B-urile noastre lunare "din familie" :)
Iar faptul ca Amatur-ul in Timișoara si in zona de vest incepe incet, incet sa prinda contur nu mi se datoreaza nici macar in proportie de 0,1 %. Eu nu fac altceva decit sa postez anuntul cu concursul pe forum si sa completez citeva tabele, iar voi veniti, jucati si va simtiti bine...iar la final stam la o bere. Cum am spus-o si cu alte ocazii, nu organizatorul da valoare unui turneu, ci valoarea jucatorilor si calitatea oamenilor. Fara VOI pot eu sa organizez sute de turnee, dar daca nu participati...le organizez degeaba.
Sper sa ajungi Victor, iar daca nu poti, nu-i bai. Cu siguranta vor mai fi turnee prin zona, fie A sau B, nu conteaza...turnee sa fie si noi sa ne simtim bine :)

Daca "antenele" mele nu dau rateuri...si vor participa si jucatorii din Resita, sigur ii va placea open-ul lui Victor :)

Helooo!!! Colegii din Deva, Oradea???????? nu veniti sa bem o bere?:::)))))))
POFTIM , POFTIM ?!... N-am vazut, in anuntul turneului,nimic de genul asta, dar daca vii cu momeli dinastea, n-avem cum sa lipsim, cel putin eu :D
Matei Dumitru - la amatori, daca mai sunt locuri :D
- - - Actualizat - - -
Posesoarea bronzului mondial cistigat in 2011 la paracanoe si proaspata campioana europeana in proba de kaiac 1 pe distanta de 200 de metri, la Campionatele Europene de kaiac-canoe desfasurate la Zagreb in iunie 2012, ne va onora cu prezenta la acest turneu.
http://www.ziarulactualitatea.ro/ev...onatele-europene-de-kaiac-canoe-de-la-zagreb/
Asadar, Lulea Mihaela - Timișoara, amatori, categoria H.
Ne bucura faptul sa avem printre noi, asemenea luptatori.

Salut Bogdane !
De care bere ai?Speram sa putem veni si noi : Dorog Andreea,Morar Maximilian,Varady Mark,toti la amatori.Despre ceilalti nu stiu dar sigur vor mai veni .

POFTIM , POFTIM ?!... N-am vazut, in anuntul turneului,nimic de genul asta, dar daca vii cu momeli dinastea, n-avem cum sa lipsim, cel putin eu :D
Matei Dumitru - la amatori, daca mai sunt locuri :D
Daca zice tizu ca bem o bere la Timi, atunci vin si eu sa ciocnesc o halba cu Titi :)

Salut Bogdane !
De care bere ai?Speram sa putem veni si noi : Dorog Andreea,Morar Maximilian,Varady Mark,toti la amatori.Despre ceilalti nu stiu dar sigur vor mai veni .
Ciao Arpi,
bere la sala nu stiu daca o sa fie, (e sala de sport a Clubului Sportiv Scolar Timișoara ;)), dar la 10 metri de sala este o terasa si cu siguranta au mai multe sortimente :)

Manea Adrian - Timișoara, amatori.
Nicola Gabriela - Timișoara, amatori, categorie H.
Nastase Paul - Timișoara, NEW.

Ultima editare:
nu pot sa nu vin la un astfel de eveniment realizat de prietenul Bogdan care face din tot sufletul si cu mare placere orice turneu de tenis de masă
cunosc foarte bine sala de sport din Dacia langa arena Viola si bere chiar este din plin la doi pasi de sala iar cofetaria Codrina va satisface orice dorinta cu bunataturile ei....NEAGU PETRU din SACALAZ
apropo ..manea locul tau este la open nu la amatori lasa medaliile la altii care vin din urma ......

Ultima editare:
In urma unei hotariri primite de Decathlon Timișoara ("de sus..."), am fost informat ca Decathlon Romania a hotarit ca incepind cu data de 1.08.2012, nu va mai sponsoriza decit intrecerile sportive care au loc in incinta magazinelor Decathlon.
Deoarece in aceste locatii nu se pot organiza turnee de tenis de masă, cu parere de rau, sint nevoit sa renunt la colaborarea cu Decathlon.
Multumesc pentru intelegere.

Ultima editare:
nu pot sa nu vin la un astfel de eveniment realizat de prietenul Bogdan care face din tot sufletul si cu mare placere orice turneu de tenis de masă
cunosc foarte bine sala de sport din Dacia langa arena Viola si bere chiar este din plin la doi pasi de sala iar cofetaria Codrina va satisface orice dorinta cu bunataturile ei....NEAGU PETRU din SACALAZ
apropo ..manea locul tau este la open nu la amatori lasa medaliile la altii care vin din urma ......

Petre, cred ca urmatorul turneu o sa-l organiez la Curtea Berarilor, la Palatul Mercy...bere nefiltrata si un sortiment unic al berii Timisoreana in Romania, berea nepasteurizata ;)

Back
Sus