petre poli
junior
felicitari Bogy pentru organizare,a fost un turneu reusit cu rezultate neasteptate din partea unor jucatori si felicit finalisti si totodata pe toti cei care au fost prezenti la acest turneu ........multumesc
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Am intirziat postarea clasamentului la amatori, pentru ca am tot calculat...si rascalculat de citeva ori...si tot nu-mi iesea locul 7Tot caut pe-aici, dar nu gasesc niciunde clasamentul amatorilor ?!
Multam pentru aprecieri Petre, ne vedem la Smiley 15felicitari Bogy pentru organizare,a fost un turneu reusit cu rezultate neasteptate din partea unor jucatori si felicit finalisti si totodata pe toti cei care au fost prezenti la acest turneu ........multumesc
Da, asa este. Multumesc frumos pentru atentionare. Ramin dator cu o TimisoreanaDomnul Bogy,o mica precizare la clasamentul de la amatori NICU GHEORGHE este din DROBETA TURNU SEVERIN nu cum l-ati trecut,dumneavoastra din CLUJ.P.S Felicitari pt turneu am inteles ca a fost un super turneu.
M-am bucurat ca ati venit Cristi, dar mai mult ma bucur daca v-ati simtit bine. Sper sa ne vedem cit mai des prin vestul tariiMultumim organizatorilor pt un turneu reusit si conditiile de joc excelente, oradenii s-au simtit foarte bine.
Da de ce ? ca eu nu am cumparat nici un meci. Am luptat pentru fiecare punct, la fel cum au luptat si adversarii mei, doar ca eu am avut mai mult noroc si am cistigat ( pina la un punct, cind am dat peste un jucator mult mai bun decit mine si nu mai putea sa ma ajute nici norocul ). Partea proasta este ca, atunci cind cistigi meciuri, iti cistigi si dusmaniSigur o sa fie pe prima pagina unde e si cel de open.
"Aveti putintica rabdare!"
Multumim .
- - - Actualizat - - -
Dl. Titi acum ca ati vazut ca sunteti locul 7 la Amatori banuiesc ca din proprie initiativa trimiteti niste Hategana la Oradea (va dam pe MP adresa).
Multumim organizatorilor pentru ospitalitate si conditiile optime de joc, a fost un turneu exceptional si speram sa se reediteze curand!
Felicitari tuturor participantilor si mai ales castigatorilor !!!
Multumesc Dane si sper sa ne intilnim la competitii cit mai des in partea de vest a tarii.Felicitari echipei Club 11 care au organizat acest turneu in conditii excelente!
La Amatori finala a fost intre Szakacs Bela-Deva si Merai Janos - Oradea scor 3-2,
La Open finala s-a jucat intre Roman Bogdan si Garduli Silviu - dar eu nu stiu inca rezultatul.
Si eu trebuie sa-mi iau revansa...la masa de restaurantAm intirziat postarea clasamentului la amatori, pentru ca am tot calculat...si rascalculat de citeva ori...si tot nu-mi iesea locul 7
Tare mult am vrut sa ne intilnim la masa Titi, sa-mi iau revansa...si l-am rugat pe organizator sa ne puna in aceasi grupa![]()
P.S. De aia l-ai bagat la inaintare pe Radu ?Am intirziat postarea clasamentului la amatori, pentru ca am tot calculat...si rascalculat de citeva ori...si tot nu-mi iesea locul 7
Tare mult am vrut sa ne intilnim la masa Titi, sa-mi iau revansa...si l-am rugat pe organizator sa ne puna in aceasi grupa![]()
Asa au iesit grupele, conform clasamentului. Mi-a fost o ciuda pe Radu de nu pot sa-ti spunP.S. De aia l-ai bagat la inaintare pe Radu ?![]()
Pe prima pagina, postul nr. 2.Mai sunt si alte poze in afara de cele din opinia timisoarei ca am vazut ca au fost si fotografi.