Participarea unui jucator legitimat la o echipa de amatori este exclusa din start. Fiecare echipa de amatori a primit dreptul sa aiba un jucator de cat OPEN.
Participarea jucatorilor legitimati care au jucat in campionatul 2011-2012 (in primavara) si care vor juca in 2012-2013 in div B este de asemenea exclusa, acestia nu sunt liberi de contract, deci nu pot fi transferati

!
A amas incerta participarea jucatorilor care au participat in primavara in div B si care nu vor mai participa in 2012-2013 Motive:
1 La momentul conceperii regulamentului nu mi-a trecut prin minte;
2 Nu avem informatii certe (din datele FRTM) privind statutul lor actual in div B.
Pentru a nu apare confuzii, am preferat sa excludem si aceasta categorie. Din cate am vazut, cei care au intrat in aceasta situatie sunt SK3 (Florin Apian, Gabi Farkas) si Corona Brașov (Liviu Macovei).
Situatia D-lui Kantor am considerat-o de conjunctura, a plecat ca ultima rezerva a echipei SK3 numai din dorinta de a ajuta echipa, dar, o data cu retragerea -unul cate unul- a majoritatii coechipierilor valorosi a ajuns sa joace - fara victorie- meciuri in B pentru a evita descalificarea echipei.
In jocurile din grupa nu a fost contestat, si sper ca nici in turneul final.
E important sa respectam Regulamentul, eventuale modificari necesare facem numai daca suntem cu totii de acord, dar timpul e foarte scurt.
Va rog sa tinenti cont si de faptul ca Regulamentul cu bune sau mai putin bune nu a putut cuprinde toate inspiratiile de moment ale participantilor si mai ales ca aplicarea lui poate fi facuta numai cu ajutorul D-vs, Dan2 de unul singur cu greu poate face fata la toate minunatiile de idei care apar in fiecare zi.