Sorin Iancu
senior
Din (ne)fericire am un botez...dar poate macar o sa trec sa va salut !primul nostru Amaturist din jud Sibiu care a participat la turneul final din Decembrie 2008 avut loc la Piatra Neamț,nu-l vad inscris...

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Din (ne)fericire am un botez...dar poate macar o sa trec sa va salut !primul nostru Amaturist din jud Sibiu care a participat la turneul final din Decembrie 2008 avut loc la Piatra Neamț,nu-l vad inscris...
simo , nu te speria de iarba pt ca posesorul ei ca valoare e ca fanul Vezi atașament 3681 , iar in privinta fotografiilor - sa va imbracati frumos ca facem portofolii de manechinuiti.
Din (ne)fericire am un botez...dar poate macar o sa trec sa va salut !![]()
Da!!! Si sa-i vezi pe Sipos Nandor , Bauer Lajos......si Sipos Ferenc309 Barabas Zoltan Targu Mureș.. este una si aceeasi persoana care anul trecut a jucat in paralel la open cat si la amatori la Mediaș?
Sa nu uitam ca la Mediaș Daneliuc l-a batutDa, numai ca acum probabil va lua locul 1![]()
Uita!Sa nu uitam ca la Mediaș Daneliuc l-a batut![]()
Daca nu-l faultam noiDa, numai ca acum probabil va lua locul 1![]()