Din (ne)fericire am un botez...dar poate macar o sa trec sa va salut !primul nostru Amaturist din jud Sibiu care a participat la turneul final din Decembrie 2008 avut loc la Piatra Neamț,nu-l vad inscris...

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Din (ne)fericire am un botez...dar poate macar o sa trec sa va salut !primul nostru Amaturist din jud Sibiu care a participat la turneul final din Decembrie 2008 avut loc la Piatra Neamț,nu-l vad inscris...

.
 .simo , nu te speria de iarba pt ca posesorul ei ca valoare e ca fanul Vezi atașament 3681 , iar in privinta fotografiilor - sa va imbracati frumos ca facem portofolii de manechinuiti.
 dar asta e, pe de alta parte poate mai progresez si eu in privinta asta
 dar asta e, pe de alta parte poate mai progresez si eu in privinta asta
Din (ne)fericire am un botez...dar poate macar o sa trec sa va salut !
Da!!! Si sa-i vezi pe Sipos Nandor , Bauer Lajos......si Sipos Ferenc309 Barabas Zoltan Targu Mureș.. este una si aceeasi persoana care anul trecut a jucat in paralel la open cat si la amatori la Mediaș?
Sa nu uitam ca la Mediaș Daneliuc l-a batutDa, numai ca acum probabil va lua locul 1

Uita!Sa nu uitam ca la Mediaș Daneliuc l-a batut
Daca nu-l faultam noiDa, numai ca acum probabil va lua locul 1