DAN TT
organizator local
da a sosit!.. e la posta pe marti am sa al ridic ca pana atunci e inchis !HRISTOS A ANVIAT!!
Domnu Dan, de al meu stiti ceva? yasaka balsa plus.
Ultima editare:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
da a sosit!.. e la posta pe marti am sa al ridic ca pana atunci e inchis !HRISTOS A ANVIAT!!
azi l-am ridicat si azi l-am rezolvat maine v-il pun la posta !!Ok. nu este asa graba.
o seara buna
azi am trimis lemnul !! sper sa aveti succese cu el !!Cata promtitudine. Multimesc sunteti in Domn.
ok se rezolva!salut sunt Pop Mihail din Cluj cel cu Nitakku Acoustic am uita sa te rog sa ii pui si o banda pe cant poate mai creste dimensiunea. Ms.
e o fisura bilaterala deasupra manerului... nu e rupt. ce-ar fi de facut in acest caz?
ok cand al primesc va anunt!Am trimis luni sau marti Li Ping-ul, cel cu miezul crapat la baza manerului, pentru reparatia aceea "invizibila", nu am reusit sa-l pun la posta mai devreme...va rog sa ma anuntati si pe mine dupa ce-l vizualizati...![]()
Salutari!
am reparat lemnul dvs dar din pacate nu se putea face rep sa nu se vada deoarece fisura ducea in sus asa ca am facut reparatia clasica care sunt sigur ca va rezista !!Am trimis luni sau marti Li Ping-ul, cel cu miezul crapat la baza manerului, pentru reparatia aceea "invizibila", nu am reusit sa-l pun la posta mai devreme...va rog sa ma anuntati si pe mine dupa ce-l vizualizati...![]()
Salutari!
HRISTOS A ANVIAT!!