ÎNCHIS repar lemne rupte de la maner- si cosmetizare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
salut sunt Pop Mihail din Cluj cel cu Nitakku Acoustic am uita sa te rog sa ii pui si o banda pe cant poate mai creste dimensiunea. Ms.

in primul rand lemnul dvs are nevoie de reparatie de la maner ca e dat cu multa rasina epox si nu va tine ! in al 2 rand trebuie modificat manerul si cosmetizat + cant de pret nu va speriati ca vom face un cumul de interventii !!:D nu e nevoie de euro .. sunt buni si leii romanesti:grin:

am primit lemnul si sunt multumit de munca dvs. dl Dan.Multumesc si spor la treaba pe mai departe.Am sa depun banii in cursul zilei de maine

Am trimis luni sau marti Li Ping-ul, cel cu miezul crapat la baza manerului, pentru reparatia aceea "invizibila", nu am reusit sa-l pun la posta mai devreme...va rog sa ma anuntati si pe mine dupa ce-l vizualizati...;)
Salutari!

Am trimis luni sau marti Li Ping-ul, cel cu miezul crapat la baza manerului, pentru reparatia aceea "invizibila", nu am reusit sa-l pun la posta mai devreme...va rog sa ma anuntati si pe mine dupa ce-l vizualizati...;)
Salutari!
ok cand al primesc va anunt!

donic j.o.waldner light

donic j.o.waldner light

- - - Actualizat - - -
Am cercetat cum se prezinta straturile de sub furnir si... sunt fisurate. E clar ca lemnul e rupt. Va rog sa-i aplicati procedura Dvs., care pentru mine e secreta. Sper sa mearga si la acest lemn asa subtire. Vi-l expediez luni cu posta, daca nu cumva i-am aplicat o operatie considerata de Dvs. contraindicata (inlaturarea furnirului in zona fisurii)
- - - Actualizat - - -
Vezi atașament 4225Vezi atașament 4226

Salutari!
am reparat lemnul dvs dar din pacate nu se putea face rep sa nu se vada deoarece fisura ducea in sus asa ca am facut reparatia clasica care sunt sigur ca va rezista !!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus