Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
... deci, material compozite in stoc am; stratimat carbon, ulc (uniaxial light carbon )2 tipuri, carbon gen "Tamca 5000",tesatura de bazalt, fiberglass, si material sintetic, cum a denumit Laky, -sintech cloth- , dupa parerea mea,- si cunostinta mea- pana acum nu a fost folosit de nici un producator de lemne tenis de masă, mai fac experiment cu materialul respectiv, dar se pare ca inlocuieste cu succes de ex. zylonul, in perspectiva mea vad mult potential...material zlc, zl, ulc, etc., ( f.scumpe) deocamdata nu as dori sa investesc in ele (fabricantii de renume, si nu numai au investit si experimentat in ele...) si de aici se intelege, nu as vrea sa ma ocup de (de fapt deloc) "clone" si as vrea sa dezvlot propriile idei...cu materiale si de compozite, gandite si dezvoltate de mine, cu ce succes vom vedea. Sa vorbit mult despre anumite materiale, si mai putin de adezive... (adezive care la randul lor poate si mai scumpe decat mat. compozite) si de technologire de lipire, tratamente, presare etc. Fiecare producator. ex. bty, stiga, yasaka, etc., a dezvoltat si experimentat techonologia lor (ce ce e secret si nu ce contine, anumite lemne) si marketingul lui, incerc si Eu sa dezvolt "ideile" si technologia mea....
Cu speranta ca ma reusit sa va lamuresc un pic...Numai bine va doresc, Levi!
-intentionez sa aduc material compozite hybride, inca nu am decis care, dar nu enumerate mai sus
Am probat lemnul fara material compozit si cred ca am ajuns la compozitia care o cautam. Este foarte rapid, OFF, cu mult control cu toate ca are o viteza superioara. Are un simt deosebit, un atacant o sa-l indrageasca de la primele schimburi. Excelent pentru topspin, se preteaza foarte bine pentru jocul de la semidistanta si de la distanta fata de masa, iar din apropierea mesei, daca te-ai miscat la timp, iti naucesti adversarul. Il recomand pentru jucatorii care au o energie in plus, care sunt foarte activi la masa de joc. Celalat lemn, cu carbon, are tot un simt deosebit, este un OFF+ iar la control sta mai putin bine decat lemnul fara compozit insa compenseaza prin viteza deosebita, fiind perfect pentru atacantii pursange. Il recomand pentru jucatorii innascuti, cei care practica acest sport de la varste fragede si au formate toate automatismele, pentru "robotei" (din pacate, nu fac parte din aceasta categorie).Astazi am primit alte doua lemne exceptional lucrate si finisate de D-l Levi. Primul, cu material compozit carbon gen Tamca 5000, de 88 grame, dimensiuni 150/156 mm, grosime aprox 6 mm, viteza OFF spre OFF+. Compozitia lemnului: limba-limba-carbon-tei-carbon-limba-limba. Al doilea lemn, tot din 7 straturi insa numai din lemn, are 90 grame, aceleasi dimensiuni ca si cel cu carbon, compozitie: mahogany-limba-spruce-ayous-spruce-limba-mahogany, viteza OFF.
Eu multumesc!....Azi am primit lemnul, multumesc.
...cu placere,..multumesc dr levi pt materiale sunt f bune !!