Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
zhang zike este in finala desi in ultimul timp xiu xin l-a batut pe unde la prins!s-a mobilizat destul de bn zike!presimit ca va fi o finala cu ma long!nu-l vad pe wang hao capabil sa il invinga pe ma long,dar totul este posibil!
vreau sa zic ca se vede diferenta intre un zike cae joca intr-un pro tour si altul care joaca la competitii majore!de exemplu la londra si acum la mondiale a fost magnific!NU A MISCAT XIU XIN!Nu stiu ce intelegi tu prin a te mobiliza !!! Poate ai vrut sa zici ca s-a distrat,dar sincer imi pare rau de Xu Xin...........
castigatorul meciului Xu xin - Zhang Jike se stia dinainte de inceperea meciului...pt cei care cunosc cat de cat fenomenul de tenis de masă si cunosc si POLITICA CHINEZA stiu despre ce vorbesc ... plus ca s-a vazut destul de evident jocul lipsit de motivatie al lui xu xin...
daca zhang jike castiga si finala nu mai exista nici un dubiu ...se incearca egalarea performantei celui care a fost Zhuang Zedong...
mi se pare ceva inadmisibil!un campionat mondial e o ocazie unica!nu cred in varianta unor ,,zaruri deja aruncate,,sa fim seriosi domnilor!castigatorul meciului Xu xin - Zhang Jike se stia dinainte de inceperea meciului...pt cei care cunosc cat de cat fenomenul de tenis de masă si cunosc si POLITICA CHINEZA stiu despre ce vorbesc ... plus ca s-a vazut destul de evident jocul lipsit de motivatie al lui xu xin...
daca zhang jike castiga si finala nu mai exista nici un dubiu ...se incearca egalarea performantei celui care a fost Zhuang Zedong...
cred ca imi da de gandit dupa cum joaca ma long!Ce gluma buna.................la nivelul asta cedezi finala...............chiar gluma!!!! Cum am mai spuso peaici Jike ,stie sa puna puctu-l pe i cand trebuie.