LIEBHERR 2013 World Table Tennis Championships,13 May 2013 - 20 May 2013, Paris

168271_659778457372320_1391094105_n.jpg

Se pare ca ma long are un culoar mai usor decat zhang jike si xu xin ; a fost la timpul potrivit pe locul potrivit si are oarecum garantat locul in finala ;nu cred ca wang hao ii va putea pune probleme cum i-ar pune unul din ceilalati 2..

zhang zike este in finala desi in ultimul timp xiu xin l-a batut pe unde la prins!s-a mobilizat destul de bn zike!presimit ca va fi o finala cu ma long!nu-l vad pe wang hao capabil sa il invinga pe ma long,dar totul este posibil!

zhang zike este in finala desi in ultimul timp xiu xin l-a batut pe unde la prins!s-a mobilizat destul de bn zike!presimit ca va fi o finala cu ma long!nu-l vad pe wang hao capabil sa il invinga pe ma long,dar totul este posibil!

Nu stiu ce intelegi tu prin a te mobiliza !!! Poate ai vrut sa zici ca s-a distrat,dar sincer imi pare rau de Xu Xin...........

Nu stiu ce intelegi tu prin a te mobiliza !!! Poate ai vrut sa zici ca s-a distrat,dar sincer imi pare rau de Xu Xin...........
vreau sa zic ca se vede diferenta intre un zike cae joca intr-un pro tour si altul care joaca la competitii majore!de exemplu la londra si acum la mondiale a fost magnific!NU A MISCAT XIU XIN!

Am mai zis si acum cateva luni cand abandona cu Yan An (care oricum il cam batea) ca Zhang Jike este un zapacit, adica un imprevizibil, dar care de regula face meciuri mari la competitiile cele mai importante. Asta e ZJ. Poate juca bine dar poate juca si foarte prost. De aia imi este simpatic. :) Sa vedem ce va face in fata unui Ma Long care ca de obicei este imperial. Abia astept!

castigatorul meciului Xu xin - Zhang Jike se stia dinainte de inceperea meciului...pt cei care cunosc cat de cat fenomenul de tenis de masă si cunosc si POLITICA CHINEZA stiu despre ce vorbesc ... plus ca s-a vazut destul de evident jocul lipsit de motivatie al lui xu xin...
daca zhang jike castiga si finala nu mai exista nici un dubiu ...se incearca egalarea performantei celui care a fost Zhuang Zedong...

castigatorul meciului Xu xin - Zhang Jike se stia dinainte de inceperea meciului...pt cei care cunosc cat de cat fenomenul de tenis de masă si cunosc si POLITICA CHINEZA stiu despre ce vorbesc ... plus ca s-a vazut destul de evident jocul lipsit de motivatie al lui xu xin...

daca zhang jike castiga si finala nu mai exista nici un dubiu ...se incearca egalarea performantei celui care a fost Zhuang Zedong...

Ce gluma buna.................la nivelul asta cedezi finala...............chiar gluma!!!! Cum am mai spuso peaici Jike ,stie sa puna puctu-l pe i cand trebuie.

mi se pare ceva inadmisibil!un campionat mondial e o ocazie unica!nu cred in varianta unor ,,zaruri deja aruncate,,sa fim seriosi domnilor!

Pare plauzibila si varianta "partidului", acum uitandu-ma la semifinala dintre Hao si Ma Long.

Dan Tigau a vazut la tv un interviu in care se vorbea despre egalarea recordului lui Zhuang Zedong!
Sa vedem maine ce se intampla...
- - - Actualizat - - -
Ma Long ar fi putut sa il incurce pe Jike, Hao este sub Jike la acest moment.
Mi-ar placea sa castige Wang Hao maine, dar daca ar fi sa mizez pe cineva, as miza pe Jike.

Nu stiu de unde le scoateti pe bune.Voi va uitati la patida Hao Ma Long !!!Sau va utati la alt meci
Uitativa putin la tehnica lui Hao si dupaia scoateti aberati pe aici.Tot o spun pe aici si o repet ca Ma Long inafara de a da tare cu forhendu-l n-are nimic si mai are o problema,psihicul la care sta foarete prost..........

Foarte slab la psihic Ma Long. Daca nu pica psihic astazi, pica maine cu ZJ. Acum finala va fi foarte interesanta. Whang Hao e la forma maxima si are un psihic beton! Totusi cred ca va castiga ZJ. Vom vedea.

Pacat , Ma Long era unul dintre putini care ii puteau face fata lui ZJK la acest moment .

cei mai in forma jucatori ai momentului ...xu xin si ma long ...pierd in semifinale ...in urma unor jocuri cu f multe greseli pe care deobicei nu le fac. PROBABIL CA E PRESIUNEA CAMPIONATULUI MONDIAL LA MIJLOC ! HAHA ! :))
teoria mea ramane in picioare....

Back
Sus