LIEBHERR 2013 World Table Tennis Championships,13 May 2013 - 20 May 2013, Paris

cei mai in forma jucatori ai momentului ...xu xin si ma long ...pierd in semifinale ...in urma unor jocuri cu f multe greseli pe care deobicei nu le fac. PROBABIL CA E PRESIUNEA CAMPIONATULUI MONDIAL LA MIJLOC ! HAHA ! :))

teoria mea ramane in picioare....
nici eu nu am crezut prima data am urmarit ambele partide!2 blaturi unul mai mare decat altul!inca o data RUSINE!

nici eu nu am crezut prima data am urmarit ambele partide!2 blaturi unul mai mare decat altul!inca o data RUSINE!
am mai scris la pagina 9 parca
wang hao - ma long 12-9 la meciurile directe in favoarea lui wang hao
3-2 intre zhang jike si xu xin in favoarea lui zhang jike
tu ai probleme !
daca tu crezi ca zhang jike nu il poate invinge pe xu xin, sau wang hao pe ma long, inseamna ca esti paralel cu tenisul de masa si probabil in general ai probleme in a interpreta realitatea in care traiesti.
sincer, imi pare rau pentru tine.

Incepe marea finala, "clipa adevarului", intamplator reeditarea finalei olimpice. Calculul hartiei ii da sanse lui JK, dar, vazand celelalte meciuri din fazele superioare, am o indoiala.
Wang Hao are o sansa ... istorica, dar infima. Experienta, seriozitate, profesionalism - contra supertalent, viteza, nonconformism, fantezie... Fie sa castige....tenisul de masa.

2-0...si acum 2-1,pentru JK,cu o spectaculoasa revenire a surprizei placute a turneului,parerea mea,WH
si deja 0-4...incepe in forta din nou Hao..deja 2-7...7-10..pentru WH...si JK...egaleaza 10-10..dupa 12-12...e 13-12 pentru campionul mondial entitre Jk,si castiga in cele din urma acest set JK..e 3-1 la seturi pentru JK
incepe setul 5..cu acelasi Hao in avantaj respectiv 3-8 pentru Hao..e deja 5-10 pentru Hao,si 5-11,pentru HAO si scorul devine 3-2,pentru JK
10-7 pentru JK...in setul decisiv..si castiga JK...cu 11-7..si 4-2

Ultima editare:
S-a confirmat. JK este "the best". Talentul si tineretea a invins experienta. Cand vrea, JK este ...irezistibil. Felicitari Hao !

Felicitari vechiului si noului campion mondial ZHANG JIKE!
A fost cel mai constant jucator al acestui turneu!

Bravo Jike!!! Acum Butterfly poate lansa noua serie de lemne Zhang Jike in Europa si America la preturi astronomice !!!! Glumesc desigur sa dau putina apa la moara carcotasilor :) Chiar a fost bun.

977299_660243133992519_638303271_o.jpg

am mai scris la pagina 9 parca
wang hao - ma long 12-9 la meciurile directe in favoarea lui wang hao
3-2 intre zhang jike si xu xin in favoarea lui zhang jike
tu ai probleme !
daca tu crezi ca zhang jike nu il poate invinge pe xu xin, sau wang hao pe ma long, inseamna ca esti paralel cu tenisul de masa si probabil in general ai probleme in a interpreta realitatea in care traiesti.
sincer, imi pare rau pentru tine.
controleaza-ti limbajul!DACA AVEM CONCEPTII DIFERITE NU INSEAMNA CA NU TRE SA NE RESPECTAM!O ZI BUNA!

Treaba lor fratilor, important este sa ocupe ei tot podiumul...
Rezultatele dintre ei sunt variabile pentru ca altfel nu ar mai veni lumea la meciuri.
Si modul in care formeaza echipele de dublu e ciudat, rar se intimpla sa joace cu colegul de la echipa de club.
Probabil ca tine de modul in care ei concep competitia si ce inteleg ei prin victorie- individuala sau a grupului....
Eu am avut ceva semne de intrebare...cand servea WH, facea semne cu degetul de la mana stanga sau avea ticuri nervoase? Parea ca joaca dublu si indica tipul servei. Ma poate confirma sau combate vre-un observator avansat?

Back
Sus