LIEBHERR 2013 World Table Tennis Championships,13 May 2013 - 20 May 2013, Paris

asta este china comunista domnilor!ii dau dreptate lui alex c era prea de tot ma long l-a batut pe wang hao de fiecare data!xiu xin il rupe pe zike in triade si in superliga si totusi finala este tot aia de acum 2 ani!ce forma de zile mari au aratat zike si wang hao!pacat!rusine!rusine si iar rusine!ma long a jucat ca joo see hyuk!RUSINE!SINCER NICI NU O SA URMARESC O FINALA MASLUITA!pacat ca am urmarit un mondial dominat de niste chinezi care fac blaturi!mi-as fi dorit sa fie timo boll in semifinale!

Trei observatii as mai face:
1. Whang Hao l-a invins foarte frumos pe Yan An in sferturi, cel pe care Ma Long se intrebuinta enorm sa il bata la ultimul lor meci (sa nu zic chiar ca fost un pic si norocos). Deci Hao chiar e in forma buna. (exceptand faptul ca e posibil ca si acel meci sa fi fost masluit de Partid !?)
2. Probemele de concetrare ale lui Ma Long la turnee importante deja sunt notorii, deci caderea de astazi e in nota lui normala
2. E adevarat ca Xu Xin il tot bate pe ZJ in trialele Chinei sau pe la turnee mai mici, dar nu cred ca are nici o victorie asupra lui la turnee importante (olimpice, modiale).
Deci pana la urma cred ca nr 1 si 2 modial chiar atat au putut astazi si nu cred ca a decis Partidul Comunist Chinez cine joaca finala.parerea mea... Facem prea multe scenarii, ma doare capul deja... :)

Ultima editare:
Asteptam sa apara un european sa le strice socotelile....ma long dadea si autografe la final...daca ar fi pierdut pe bune nu cred ca i ar mai fi ars de public
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Trei observatii as mai face:
1. Whang Hao l-a invins foarte frumos pe Yan An in sferturi, cel pe care Ma Long se intrebuinta enorm sa il bata la ultimul lor meci (sa nu zic chiar ca fost un pic si norocos). Deci Hao chiar e in forma buna. (exceptand faptul ca e posibil ca si acel meci sa fi fost masluit de Partid !?)
2. Probemele de concetrare ale lui Ma Long la turnee importante deja sunt notorii, deci caderea de astazi e in nota lui normala
2. E adevarat ca Xu Xin il tot bate pe ZJ in trialele Chinei sau pe la turnee mai mici, dar nu cred ca are nici o victorie asupra lui la turnee importante (olimpice, modiale).
Deci pana la urma cred ca nr 1 si 2 modial chiar atat au putut astazi si nu cred ca a decis Partidul Comunist Chinez cine joaca finala.parerea mea... Facem prea multe scenarii, ma doare capul deja... :)
yan an l-a batut pe wang hao in ultima vreme destul de rau!inca o data RUSINE!

asta este china comunista domnilor!ii dau dreptate lui alex c era prea de tot ma long l-a batut pe wang hao de fiecare data!xiu xin il rupe pe zike in triade si in superliga si totusi finala este tot aia de acum 2 ani!ce forma de zile mari au aratat zike si wang hao!pacat!rusine!rusine si iar rusine!ma long a jucat ca joo see hyuk!RUSINE!SINCER NICI NU O SA URMARESC O FINALA MASLUITA!pacat ca am urmarit un mondial dominat de niste chinezi care fac blaturi!mi-as fi dorit sa fie timo boll in semifinale!

Mi se par asa bizare, (sa nu spun altfel) aceste teorii ale "constipatiei" ... daca sunteti asa siguri si unul si altul ca maine castiga ZJ, bagati la pariuri repede un 10k - 20k € si aia e. La o cota de 1,3 pt ZJ si la siguranta voastra debordanta in rezultatul de maine, iese de un 3-5000€ castig SIGUR (ca doar ati descifrat cheia partidului comunist chinez de a il face pe unul erou national la tenis de masă ) :))

"ma long l-a batut pe wang hao de fiecare data"
Sincer, intre jucatorii profesionisti nu exista "de fiecare data". Boll l-a batut pe Gao Ning in ultimii ani de nu mai stia ala unde e masa, iar acum cand a avut asa multa nevoie sa il bata in CL, a luat-o scurt de la Gao cu 3-0. Jucatorii chinezi se cunosc la perfectie unul pe altul, se antreneaza impreuna la nationale si se intalnesc de cateva ori pe an in campionatul lor ...diferentele intre cei 4 din topul mondial si Zhou Yu, Yan An, Fang Bo sunt minimale. Oricare il poate bate pe oricare, cu plusuri de 5-10% pentru unul sau altul in fct de o zi mai buna sau proasta ...
Acum 1 an erau la un turneu Crisan cu Ma Long si Chuang Chih Yuan in aceeasi grupa ... Chuang il bate pe Ma Long cu 4-0 (conspiratie a partidului comunist din Taipeiul chinezesc, probabil), ca apoi sa piarda clar cu Crisan (meci clar nearanjat, ca oricum Crisan nu se califica din grupa respectiva, deci clar ca nu se intelesesera intre ei). Sunt pure coincidente, intre jucatori profesionisti forma de moment poate sa faca o oarecare diferenta ... la fel saracul Koki Niwa ... a prins o forma geniala intr-o zi si l-a distrus pe Ma Long ... de atunci asteapta toti de la el sa repete meciul ala... si nici ca il mai repeta vreodata :) ... la fel Andrei Filimon acum ceva ani a jucat cu Wang LiQin cand era ala nr1 mondial si l-a batut pe WLQ intr-un meci epic cu toate ca ala era posesorul celebrului forehand "the shot that owned a decade" :) ... toate astea sunt conspiratii sau forma de moment?

Tot ce se poate sa castige (din nou) ZJ maine finala (SPER CA NU), dar, daca o face, e pt ca joaca mai bine. Oricum, la fel de usor poate si WH sa castige, chiar arata o forma cat se poate de buna. Toata scenarita si teoria asta a conspiratiei dauneaza .... :)

Daca traduce cineva ce i-a spus(intrebat dupa mimica fetei) WH lui Ma Long la sfarsitul meciului, lucru la care Ma Long nu i-a raspuns vizibil suparat, poate se lamuresc multe.

Vezi atașament 4194Vezi atașament 4196nu a fost aranjat nimic
pana acum head to head era 11-9 in favoarea lui wang hao ( acum este 12-9 )
ca sa nu ma zic ca wang hao l-a dominat clar pe ma long la campionatele mondiale din 2009 si 2011
iar intre zhang jike si xu xin era 2-2
se pune la socoteala si China open 2012 unde Zhang Jike a pus numai capace la misto dupa ce conducea cu 2-1
http://www.youtube.com/watch?v=W8r1-mQo3aE

Ultima editare:
.."Romanul s-a nascut poet."

Si cei mai mari conspiratorii. Majoritate nu vor sa accepte realitateacare,o tot spun peaici de vreo 2 ani.Dar nu mai conteaza....................
- - - Actualizat - - -

Tu unde te-ai utat ? Eu dupa cate vad cred ca te-ai uitat la cammpionatul national de fotbal,nu la mondialele de tenis de masă.

Wang hao are scor pozitiv impotriva lui ma long ; l-a batut la toate competitiile importante ; erai impotriva conspiratiei pana a pierdut ma long ,acum esti pro conspiratie ;poate unii de aici iti stiu nick-ul din trecut : ))...si poate unii vad si isi mai aduc aminte cum "este o conspiratie" de fiecare data cand pierde ma long ,dar niciodata atunci cand castiga...ce glume..fanii ma long parca sunt indoctrinati..
..iar cine castiga finala,va deveni cel mai bun jucator din toate timpurile,daca nu este deja...
- - - Actualizat - - -
Daca traduce cineva ce i-a spus(intrebat dupa mimica fetei) WH lui Ma Long la sfarsitul meciului, lucru la care Ma Long nu i-a raspuns vizibil suparat, poate se lamuresc multe.
poate ceva de ultimul "let"..

Ultima editare:
Se pare ca ma long are un culoar mai usor decat zhang jike si xu xin ; a fost la timpul potrivit pe locul potrivit si are oarecum garantat locul in finala ;nu cred ca wang hao ii va putea pune probleme cum i-ar pune unul din ceilalati 2..

Se pare ca pe Wang Hao nu l-a luat nimeni in calcul(sincer nici eu, il vedeam pe Ma Long si mi-as fi dorit sa castige finala)-Hao un jucator fff inteligent care a reusit sa il invinga pe Ma Long cu aceeasi strategie cu care l-a invins si pe Yan An.Niste serve incredibile, variate, carora Ma Long le-a facut fata cand era prea tarziu.
Un meci care s-a terminat aseara tarziu....si care va duce iar la o finala HAO-ZJ

Cu scuzele de rigoare, ce performanta? Triplu campion mondial? Sau?
De fapt, putea fi vorba de asemenea de performanta lui Wang Liqin (triplu campion mondial la simplu) - vezi http://www.ittf.com/museum/worldchamps.pdf
Personal nu cred in aranjamente la meciurile astea. Daca e vorba de un aranjament, singurul care mi se pare viabil este acela prin care medaliile sa plece spre China. De exemplu, alegerea lui Wang Hao si a lui Zhang Jike la Olimpiada de la Londra mi s-a parut un asemenea aranjament: oricare din ei ar fi castigat Olimpiada ar fi reusit sa realizeze un Grand Slam + medalia mergea in China.
Pentru moment, jucatorii chinezi sunt greu de atins.

De asta intrebam ce performanta. Ca, pe langa Wang Liqin, mai e si Viktor Barna, drept e ca in alte vremuri, cvintuplu campion mondial. Poate-i vorba de niste titluri importante consecutive...

M-am uitat la ambele semifinale ieri, in prima Jike pur si simplu l-a umilit pe Xu Xin 4-0, acesta din urma nu a jucat nimic, ceea ce m-a facut sa imi pun un semn de intrebare, iar in celalalt joc mi s-a parut clar ca Ma Long nu a aratat nimic, a revenit pt public de la 3-0 la 3-2, ca apoi sa faca act de prezenta in setul 6.
Ma bucur pt Wang Hao, dar nu cred ca are vreo sansa in fata lui Jike in finala de astazi.
De asemenea, meciul sau impotriva lui Yan An mi s-a parut 100% corect.
Am mai repetat, chinezii sunt "GREI", Boll a incercat, Baum s-a pierdut in fata lui Jike, Samsonov nu a apucat sa joace impotriva lui Xu Xin, in schimb Kenta a facut un meci extraordinar.

am observat ca zhang jike cand vrea sa joace nu are adversar. ataca 90 % din mingii direct din serviciu adversarilor putini jucastori pot face asta

O sa vedem daca astazi poate sa atace si serviciile lui Wang Hao.
Mi s-a parut ca Wang Hao este cel mai fin tehnician din toti astia care au jucat.
S-au intalnit 2 masini de topspin forehand din orice pozitie adica Ma Long si Xu Xin cu 2 fini tehnicieni, care prefera mai mult sa loveasca in unghiuri si efecte foarte diferite.
Wang Hao cel putin a pus niste blockuri de rever in lung de linie fantastice, parca stia dinainte unde o sa dea adversarul.

Back
Sus