Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
joc cu urmatorul setup:
lemn: Xiom Ignito
FH: Xiom Omega IV
BH: Donic Desto F3 Bigslam
Atac mai mult pe FH, iar pe BH mai mult ma apar
ce parere aveti?
Multumesc
Salut,1. Allround spre ofensiv la 1 ; 2 m de masa 2. Mixt 3. Lemn DONIC PERSSON POWERALLROUND Fh : DONIC ACUDA S2 2.0 Bh: DONIC ACUDA S3 2.0 Vreu sa-mi schimb lemnul cu unul OFF pentru un plus de viteza dar sa nu pierd mult din control (eu m-am gandit la XIOM SOLO , NITTAKU CLOUT) pe Bh as pune ACUDA S2 2.0 iar pe Fh ??? Multumesc
Imi dau si eu cu parerea. Sweden classic si rakza vor da o paleta allround , controlabila , fara multa forta departe de masa.Buna ziua,
Am avut din copilarie o pasiune pentru tenisul de masa.
De aproximativ 6-7 luni(dupa multi ani de pauza), m-am reapucat de acest joc - la nivel de amatori, bineinteles.
De vre-o 3 luni am inceput cu un prieten sa schimbam un pic mentalitatea, in sensul ca nu mai jucam meciuri ci incercam sa ne antrenam. Neavand antrenori pe la noi si nici un club de specialitate, am gasit o multitudine de "lectii" pe internet(youtube sau site-uri de specialitate) si incercam sa aplicam ceea ce ne este recomandat acolo. Jucam de 2 ori pe saptamana.
In ceea ce priveste stilul de joc:
Imi place mai mult sa atac dar vad ca incep sa invat si sa ma apar(60-70 joc ofensiv, 30-40 defensiv).
In aparare folosesc aproape egal FH sau BH. In atac...mai mult FH.
In general ca procente(aproximative si valabile la nivelul de pregatire pe care il am acum):
FH- 60% topspin+counterhit+smash, 30 % control pe masa si 10 % capac
BH- 30 % taiate( sau push-uri) , 30 % capace si 40% topspin+conterhit
Pe backhand incep sa invat si fick-uri in diferite situatii - imi place acest gen de lovitura.
Joc la max 2 m de masa(prefer jocul mai de langa masa)
Sper ca am putut descrie cat mai realist.
Actualul meu setup este:
Lemn - Gambler Arylate Carbon
Fata FH - Friendship 729 Focus 3 Snipe
Fata BH - Gambler Reflectoid
As vrea sa trec la o paleta mai buna. Buget...max 100 euro. Ce mi-ati recomanda?
Eu ma gandeam la un lemn Yasaka Sweeden Classic cu FH-Yasaka Rakza 7 si BH- Yasaka Rakza 7 Soft(nu stiu ce grosimi ale buretilor s-ar potrivi mai bine).
Aceasta este o optiune bazata pe ceea ce am mai citit prin alte posturi pe net, dar astept cu interes ce mi-ati recomanda dv. in functie de ceea ce v-am descris.
Va multumesc.
Salut,Buna ziua, de cutand am hotarat sa schimb lemnul cu care jucam tenis si am ales , poate nu tocmai potrivit, Tibhar Texo C7. Fetele sunt cumprate second si sunt tibhar sinus pe ambele parti. Am ajuns la concluzia ca nu ma descurc foarte bine cu aceasta paleta si as dori sa schimb cel putin fetele. Sunt un jucator mixt in fuctie de ce cere partenerul, as dori sa mentionez ca intentionez sa joc mai mult ofensiv decit defensiv, de accea va intreb ce fete ar trebui sa aleg pentru acest lemn, iar daca considerati ca lemnul este "nepotrivit" va rog frumos sa imi recomandati un lemn.
Va multumesc.
Salut,Buna ziua,
Am avut din copilarie o pasiune pentru tenisul de masa.
De aproximativ 6-7 luni(dupa multi ani de pauza), m-am reapucat de acest joc - la nivel de amatori, bineinteles.
De vre-o 3 luni am inceput cu un prieten sa schimbam un pic mentalitatea, in sensul ca nu mai jucam meciuri ci incercam sa ne antrenam. Neavand antrenori pe la noi si nici un club de specialitate, am gasit o multitudine de "lectii" pe internet(youtube sau site-uri de specialitate) si incercam sa aplicam ceea ce ne este recomandat acolo. Jucam de 2 ori pe saptamana.
In ceea ce priveste stilul de joc:
Imi place mai mult sa atac dar vad ca incep sa invat si sa ma apar(60-70 joc ofensiv, 30-40 defensiv).
In aparare folosesc aproape egal FH sau BH. In atac...mai mult FH.
In general ca procente(aproximative si valabile la nivelul de pregatire pe care il am acum):
FH- 60% topspin+counterhit+smash, 30 % control pe masa si 10 % capac
BH- 30 % taiate( sau push-uri) , 30 % capace si 40% topspin+conterhit
Pe backhand incep sa invat si fick-uri in diferite situatii - imi place acest gen de lovitura.
Joc la max 2 m de masa(prefer jocul mai de langa masa)
Sper ca am putut descrie cat mai realist.
Actualul meu setup este:
Lemn - Gambler Arylate Carbon
Fata FH - Friendship 729 Focus 3 Snipe
Fata BH - Gambler Reflectoid
As vrea sa trec la o paleta mai buna. Buget...max 100 euro. Ce mi-ati recomanda?
Eu ma gandeam la un lemn Yasaka Sweeden Classic cu FH-Yasaka Rakza 7 si BH- Yasaka Rakza 7 Soft(nu stiu ce grosimi ale buretilor s-ar potrivi mai bine).
Aceasta este o optiune bazata pe ceea ce am mai citit prin alte posturi pe net, dar astept cu interes ce mi-ati recomanda dv. in functie de ceea ce v-am descris.
Va multumesc.
Tudor, nu vreau sa fiu rautacius, dar ce experienta ai in domeniu ?Imi dau si eu cu parerea. Sweden classic si rakza vor da o paleta allround , controlabila , fara multa forta departe de masa.
Cred ca este o varianta buna , te va ajuta sa inveti loviturile corect si sa faci miscarea potrivita pentru a genera cat mai mult spin. Daca vrei sa mergi pe ofensiv si doresti viteza cel putin decenta atunci poti pune un lemn all+ cum ar fi yasaka silverline allwood , stiga allround NCT etc .. , sau poti pune de exemplu rakza 9 pe FH pentru a ataca decisiv.
Grosime 2.0 sau max.
Salut,Va salut din Suceava si inca o data multumim pentru zilele excelente de pregatire pe care le-am avut impreuna. Aveti tot respectul nostru si va astepam si anul viitor cu mare drag. As avea o intrebare care se refera la fețele Tibhar 5Q. Sunt o mare necunoscuta pentru mine si pentru alti prieteni iubitori de tenis. Ati jucat cu ele? Le-ati putea compara in termeni de spin/viteza/control/duritate cu alte fețe mai cunoscute, daca este posibil? Va intreb deoarece am o pereche de fețe 5Q de 2.1 mm noi in tzipla si nu stiu daca sa le folosesc sau sa le vand (clar ca daca le incerc si apoi vreau sa le vand pierd mult la pret). Am urmat sfatul primit la stagiu si am cumparat un lemn all (Butterfly Timber Touch All) si ma gandeam sa lipesc fie perechea de Tibhar 5Q 2.1 mm fie o pereche de Xiom Sigma I Europe 2.0 mm. Ce mi-ati recomanda pentru a putea lucra cat mai bine topspin-ul de FH/BH??
Multumesc anticipat si inca o data stima deosebita!
Salut!Va Salut Pe toti !!!
Dupa o indelungata pauza din motive de munca / probleme / lene am revenit la masa de tenis.
Detin Urmatoarele Lemne si Fete si as dori sa va dati cu parerea despre ele - calitati - caracteristici - defecte - combinatii
Lemne Din Debara :
Donic Burn All + ( Am incercat sa l folosesc mai demult, aveam un simt cum ca ar fi relativ tare si imi arunca toate mingile cu spin / taiate destul de sus - poate doar o impresie )
Butterfly Tamca 5000 Gergely ( Niciodata folosit, trimis de un site din greseala la mine...in cutie...stralucitor....)
Butterfly Zhang Jike Carbon
Yasaka Ma Lin Soft Carbon ( Preferatul Meu, simt destul de moale , in combinatie cu Donic Barracuda / Donic Acuda S 2 am evoluat destul de mult )
Fete din Debara / Fete care urmeaza sa mi vina :
Yasaka Pryde - Red
Yasaka Mark V - Black
Butterfly Sriver - Black
Butterfly Tenergy 05 FX - Black
Butterfly Tenergy 64 FX - Red
Butterfly Tenergy 05 FX - Red
Yasaka Razka 7 Soft - 1.8 Black
Donic Bluefire M2 -1.8 Black
Donica Barracuda - max Black
Donic Acuda S2 - 2.0 Black
Va Multumesc Anticipat .
George K
Salut!Salutare.
Dupa cateva luni de joaca cu un timo boll spirit - hurricane (fh) & tenergy 64 (bh) am schimbat lemnu cu un Bty M. Maze.
Ce fete se potrivesc pe el ? Hurricane-u mi se pare cam nepotrivit avand in vedere ca arunca jos. Cand incerc sa trag mai drept ori dau in fileu ori iese afara . . Ma gandeam la un blufire m2 doar ca e putin cam plata (lipseste spinu). As vrea o fata care sa agate f bine si sa mearga si atunci cand vreau sa inchid punctu. Pentru rever pot incerca ceva mai bun decat tenergy 64 ? e cam greu la capace din cate am vazut . .
Am un joc bazat pe topspin (fh) de la semidistanta.
Multumesc anticipat !
Salut!Salut, as dori si eu un sfat
1)Joc:Ofensiv
2)Mixt
3)Lemn Bty Ishlion Fh:Xiom Vega Asia 2.0 Bh:Xiom Vega Asia .
Multumesc anticipat. Ionut Suceava
Incearca fete mai moi - daca iti place Xiom, cauta Omega IV Europe sau ceva din gama Europe.controlul![]()