Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Din partea mea mi-as dori sa joace toti, nivelul ridicat din amatur nu poate dauna nimanui, eu personal am progresat mult de cand joc la open cu jucatori mult mai valorosi decat mine, dar toata lumea gandeste ca mine??? vor fi toti de acord?
Nu dăunează, sunt de acord, si mie mi-ar place sa joc si sa ma antrenez cu jucători buni de divizie, iti ridica nivelul, ?nsa nu mi-ar cade prea bine dacă as ajunge într-o faza superioara a competitiei, sa zicem sferturi sau semifinala, si sa ma scoată un fost/actual divizionar A/SL/SLF (vezi finalista de la ROMAN)!
Atunci sa mareasca media la amatori si sa joci acolo...Acum nu e vina mea ca joc mai bine,ca tot in circuitul asta am invatat tenis!
Nu dăunează, sunt de acord, si mie mi-ar place sa joc si sa ma antrenez cu jucători buni de divizie, iti ridica nivelul, ?nsa nu mi-ar cade prea bine dacă as ajunge într-o faza superioara a competitiei, sa zicem sferturi sau semifinala, si sa ma scoată un fost/actual divizionar A/SL/SLF (vezi finalista de la ROMAN)!
Din două una, dați-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, și anume în punctele... esențiale... Din această dilemă nu puteți ieși... Am zis!
Din toate aceste contradictii, se poate pune o intrebare:
- De ce vor cei de la Divizii si Ligi sa joace in Amatur?? ce ii atrage??
Premii in bani nu sunt, reputatie/orgoliu ca ai invins niste amatori(tu fiind acum profesionist)-nu cred,.........poate atmosfera, trofeele sau meciuri castigate pe care nu le au in divizii??
Ok, se intelege ca de aici s-a ridicat, de aici a plecat- dar odata ce ajungi acolo sus "unde isi fac cuibul vulturii"--citand un coleg, singura satisfactie ar mai fi dupa parerea mea-revederea cu vechii colegi si atmosfera.
Poate altii au alte raspunsuri la intrebarea de mai sus.
In viata este o mare minune sa ramai ceea ce promiti parintilor.Respectarea cuvantului dat care merge mana in mana cu increderea,ocupa un loc proeminent la mine.Asadar,voi ramane in divizia A pana la sfarsitul campionatului,chiar daca acest lucru insemnand sa fiu alaturi de voi mult timp pe langa masa de joc.Constient,ma voi supune acestui regulament si aveti toata admiratia mea pentru ca v-ati gandit la mine in aceasta saptamana.Voi incerca sa onorez anumite turnee,sa joc daca imi este permis in afara concursului si voi triumfa prin a socializa si a va cunoaste mai bine.Subliniez faptul ca ma consider un profesionist doar la serva de radiografii si transez faptul ca de un om bun si o vreme buna niciodata nu te saturi.