ÎNCHIS Ajutor in configurarea paletei potrivite (VivaSportShop.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
multumesc pt sfat
d-voastra ce combinatie recomandati?

- - - Actualizat - - -

buna seara
nu mi-a recomandat nimeni lemnul ,pur si simplu am vazut pe unul care juca bine si am zis sa iau si eu ca poate joc la fel .
ce combinatie de lemn si fete imi recomanzi ?
La sectiunea Echipamente sunt extrem de multe sfaturi si discutii despre setari si materiale,orienteazate spre lemn si fete all,all+,off-,si grosimi de 1.8 mm,2.0mm ,gasesti f multe informatii.
Succes

Imi poate cineva recomanda 2 lemne def, si 2-3 fete, iarba pentru rever si sandvish sau antispin pentru Fh la preturi mai decente? Ma intereseaza numai material nou. Multumesc

Imi poate cineva recomanda 2 lemne def, si 2-3 fete, iarba pentru rever si sandvish sau antispin pentru Fh la preturi mai decente? Ma intereseaza numai material nou. Multumesc

Salut,

Donic Defplay Senso sau mai moale Joola Toni Hold sunt doua lemne foarte bune pentru aparare clasica, Joola Octopus ca iarba, Stiga Chop&Drive sau Donic Piranja, iar ca sandvis pentru FH iti recomand Yasaka Rakza PO.

Colectia de haine Donic 2014-2015 a sosit la VivaSportShop.ro!!! + BONUS noua fata BLUEFIRE M1 Turbo ( control=6, speed=10++, spin=10+++, burete medium-hard ) STOC LIMITAT

Te asteptam la magazinul nostru de pe soseaua Oltenitei nr. 103(Piata Sudului) sau pe site-ul www.VivaSportShop.ro pentru a le putea vedea.

Comanda acum pe adresa de mail contact(at)VivaSportShop.ro, la numarul de telefon 0722678078 sau direct pe site-ul nostru www.VivaSportShop.ro

Multumim!

echipa VivaSportShop

Magazinul VivaSportShop.ro va asteapta cu un stand generos de produse pentru tenis de masă la Openul International de Tenis de Masa al Romaniei (RITTO) fiind cea mai mare competitie internationala anuala si cel mai important turneu paralimpic regional , ce va avea loc la Cluj , la sala sporturilor Horia Demian in perioada 11-13 iulie 2014.

Noile fete Stiga AIROC M

http://www.youtube.com/watch?v=UpVNaTlfhZc

Aceia dintre voi care sunteti pasionati de jocul de atac ati aflat, probabil, ca Stiga va lansa pe piata la mijlocul lunii iulie noile fete Stiga AIROC M. Acestea sunt fabricate in Japonia si la crearea lor au fost folosite tehnologii revolutionare ce ofera fetelor caracteristici deosebite: Control 80, Viteza 149, Spin 128.

Vestea buna este ca, fiind unicul reprezentant Stiga in Romania, va oferim chiar incepand de astazi posibilitatea de a testa noile fete Stiga AIROC M!

Primul sportiv care va testa noile fete este componentul echipei nationale a Romaniei, Ovidiu Ionescu, care in aceasta perioada se antreneaza la noi la sala! Va asteptam si pe voi!

Echipa Viva Sport Shop

Pentru comenzi in avans va rog sa ne contactati la adresa contact(at)vivasportshop.ro sau la nr. de tel. 0722.678.078 ori comandati direct de pe site-ul www.VivaSportShop.ro

Ultima editare:
Salut !
As vrea si eu sa cer un sfat pentru ca doresc sa imi schimb fetele la paleta si nu stiu ce sa imi aleg . Mentionez ca joc cu paleta din semnatura mea de aprox. 7 - 8 luni dar fetele s-au cam tocit , nu mai agata asa bine mingea si vreau sa le schimb cu ceva asemanator ca si feeling dar sa fie mai mult spre un joc de atac decat de aparare . In ultimele 7 - 8 luni am jucat cam de 2 ori pe saptamana cate 2-3 ore , plus concursurile din Amatur unde am participat ( 17 anul acesta) . Deci sa spun un total de aprox. 25 ore pe luna . Stilul meu de joc nu este unul pur de atac , desi doresc sa ajung la asa ceva , joc mult de langa masa cateodata imi place si sa ma apar de la distanta de masa , sa il las pe adversar sa traga si eu sa le scot pe masa . Imi place sa atac mai mult sa joc rapid , cine m-a intalnit pe la concursuri stie cam cum joc si ca nu am un stil definit clar , cateodata sunt si imprevizibil in miscari . Nu vreau fete cu burete tare , foarte dur , vreau ceva mediu - soft . Vreau totusi sa pastrez si echilibrul cu controlul , sa pot sa plasez lovituri cat mai exacte in anumite colturi ale mesei .
Vreau sa pastrez lemnul pe care il am Nittaku Septear OFF si ma gandeam sa imi pun fete ceva gen Yasaka Rakza 7 Soft si Mark V HPS Soft , fete care sa fie echilibrate intre viteza , efect si control . Mentionez ca nu am testat pana acum nici una dintre aceste fete ca sa stiu cum ar fi sau daca mi se potrivesc pe stilul meu .

Astept un sfat , ceva recomandari si daca mai este nevoie de alte detalii pot sa le dau cu placere !
Multumesc

Salut !
As vrea si eu sa cer un sfat pentru ca doresc sa imi schimb fetele la paleta si nu stiu ce sa imi aleg . Mentionez ca joc cu paleta din semnatura mea de aprox. 7 - 8 luni dar fetele s-au cam tocit , nu mai agata asa bine mingea si vreau sa le schimb cu ceva asemanator ca si feeling dar sa fie mai mult spre un joc de atac decat de aparare . In ultimele 7 - 8 luni am jucat cam de 2 ori pe saptamana cate 2-3 ore , plus concursurile din Amatur unde am participat ( 17 anul acesta) . Deci sa spun un total de aprox. 25 ore pe luna . Stilul meu de joc nu este unul pur de atac , desi doresc sa ajung la asa ceva , joc mult de langa masa cateodata imi place si sa ma apar de la distanta de masa , sa il las pe adversar sa traga si eu sa le scot pe masa . Imi place sa atac mai mult sa joc rapid , cine m-a intalnit pe la concursuri stie cam cum joc si ca nu am un stil definit clar , cateodata sunt si imprevizibil in miscari . Nu vreau fete cu burete tare , foarte dur , vreau ceva mediu - soft . Vreau totusi sa pastrez si echilibrul cu controlul , sa pot sa plasez lovituri cat mai exacte in anumite colturi ale mesei .
Vreau sa pastrez lemnul pe care il am Nittaku Septear OFF si ma gandeam sa imi pun fete ceva gen Yasaka Rakza 7 Soft si Mark V HPS Soft , fete care sa fie echilibrate intre viteza , efect si control . Mentionez ca nu am testat pana acum nici una dintre aceste fete ca sa stiu cum ar fi sau daca mi se potrivesc pe stilul meu .

Astept un sfat , ceva recomandari si daca mai este nevoie de alte detalii pot sa le dau cu placere !
Multumesc

Salutare Lucian,

Lemnul Nittaku Septear pe care il ai este un lemn foarte bun, cu un control deosebit, dar punand fete gen Rakza7 soft s-ar putea sa realizezi o paleta foarte moale, incapabila sa arunce mingii de la distanta sau semidistanta pe masa cum ti-ai dorii tu.
Iti recomand cu incredere fetele din gama Donic Bluefire si ca recomandare ar fi JP 03, care cu toate ca sunt moi au o textura a buretelui care iti permite sa joci mingii de la semi distanta, dar si de aproape foarte bine, acestea fiind d.p.m.d.v cele mai apropiate de Tenergy (ca textura a buretelui) si cred ca este cea mai buna varianta pentru jocul descris de tine !
Singura "buba" sa zic ar fi ca iti ingreuneaza un pic paleta, dar ca simt si feeling o sa fie mai bine d.p.m.d.v !

Spor la treaba !

Sa folosesc aceeasi fata Donic Bluefire JP 03 si pe FH si pe BH ?
Si daca da ce grosime trebuie sa aiba cea de pe FH si cea de pe BH ?
Sau sa pun JP 01 pe FH si JP 03 pe BH ?
Multumesc de raspuns

Ultima editare:
Razvan Marinescu. George Durdun. Cosmin Lungu. Toti cei trei, care va sunt binecunoscuti tuturor, formeaza incepand de la 1 iulie echipa de consilieri in vanzari de la VivaSportShop. Astfel, toti cei care apelati la VivaSportShop pentru a va cumpara materiale, accesorii sau echipamente pentru tenis de masă sau chiar si pentru un simplu sfat, veti beneficia de multa seriozitate, promptitudine si competenta. Le uram spor la treaba si mult succes!

Va asteptam pe toti cu drag!

Echipa VivaSport

Puteti va rog sa verificati daca s-a primit un e-mail trimis ieri pe adresa de contact in legatura cu trei lemne,Donic,Joola si Nittaku. Multumesc anticipat.

Puteti va rog sa verificati daca s-a primit un e-mail trimis ieri pe adresa de contact in legatura cu trei lemne,Donic,Joola si Nittaku. Multumesc anticipat.

Buna ziua,

Imi pare rau, dar momentan nu avem lemnele mentionate de dumneavoastra in email pe stoc, lemnele acestea in general nu se aduc pe model FL decat pe comanda deoarece nu sunt cereri pentru acest tip !
Majoritatea aparatorilor doresc lemne ST deoarece schimba paleta in mana in timpul jocului si acest tip de maner le ofera un switch mai bun !

Im schimb avem pe stoc lemne de aparare comandate gresit pe maner FL, Yasaka Sweden Defence la 145 ron si TSP Black Balsa 3.0 care pretul de catalog este de 240 ron si vi-l putem da cu 170 ron.

Multumesc frumos de raspuns. Din pacate lemnul nu era pt. mine, dar am sa vorbesc cu persoana respectiva si am sa va anunt printrun mesaj privat daca doreste unul dintre lemnele oferite de dumneavoastra.

Ce fata sa folosesc pe un grubba carbon all? Un sfat va rog. Pe BH ma intereseaza, acum fol tackines drive de 1.5 si nu prea simt mingea. Nu fol prea des topspin loves mai mult drept. Ms

As avea nevoie de un sfat pentru schimbarea lemnului de la paleta mea. Acum am un lemn Donic Waldner allplay si Acuda S2 pe FH si Acuda S3 pe BH. Care credeti ca ar fi urmatorul pas , tinand cont ca fatele le am de circa trei luni si nu intentionez sa le schimb prea repede ? Va multumesc anticipat. Ca stil de joc , mai dau si cate un topspin de forhand dar placerea cea mai mare sunt capacele, contrele si blocurile pe BH.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus