Salut !
As vrea si eu sa cer un sfat pentru ca doresc sa imi schimb fetele la paleta si nu stiu ce sa imi aleg . Mentionez ca joc cu paleta din semnatura mea de aprox. 7 - 8 luni dar fetele s-au cam tocit , nu mai agata asa bine mingea si vreau sa le schimb cu ceva asemanator ca si feeling dar sa fie mai mult spre un joc de atac decat de aparare . In ultimele 7 - 8 luni am jucat cam de 2 ori pe saptamana cate 2-3 ore , plus concursurile din Amatur unde am participat ( 17 anul acesta) . Deci sa spun un total de aprox. 25 ore pe luna . Stilul meu de joc nu este unul pur de atac , desi doresc sa ajung la asa ceva , joc mult de langa masa cateodata imi place si sa ma apar de la distanta de masa , sa il las pe adversar sa traga si eu sa le scot pe masa . Imi place sa atac mai mult sa joc rapid , cine m-a intalnit pe la concursuri stie cam cum joc si ca nu am un stil definit clar , cateodata sunt si imprevizibil in miscari . Nu vreau fete cu burete tare , foarte dur , vreau ceva mediu - soft . Vreau totusi sa pastrez si echilibrul cu controlul , sa pot sa plasez lovituri cat mai exacte in anumite colturi ale mesei .
Vreau sa pastrez lemnul pe care il am Nittaku Septear OFF si ma gandeam sa imi pun fete ceva gen Yasaka Rakza 7 Soft si Mark V HPS Soft , fete care sa fie echilibrate intre viteza , efect si control . Mentionez ca nu am testat pana acum nici una dintre aceste fete ca sa stiu cum ar fi sau daca mi se potrivesc pe stilul meu .
Astept un sfat , ceva recomandari si daca mai este nevoie de alte detalii pot sa le dau cu placere !
Multumesc