Întreabă-l pe Durdun (www.pingpongshop.ro)

Sal, la un lemn cu control bun (korbel de ex,) pot pune fete tot de control sau daca lemn e de control treb fete de viteza sau spin sau invers, si inca o intrebare , la aceleasi fete cum recomanzi grosimea 1.9 si 2.1 aranjarea lor pe fh si bh, sau la fel ca grosime pe ambele. Ms mult ptr promptitudinea raspunsurilor

Sal, la un lemn cu control bun (korbel de ex,) pot pune fete tot de control sau daca lemn e de control treb fete de viteza sau spin sau invers, si inca o intrebare , la aceleasi fete cum recomanzi grosimea 1.9 si 2.1 aranjarea lor pe fh si bh, sau la fel ca grosime pe ambele. Ms mult ptr promptitudinea raspunsurilor

Salut!
Dupa cum scrie si in primul post din acest topic, mi-ar fi de mare ajutor sa stiu ce stil de joc ai. Orice recomandare as da, daca nu stiu ce joc practici, va fi ca nuca in perete.

salut,am un lemn OF- MAZE PASSION,iar ca fete am TIBHAR AURUS 1,8 si G3 SRIVER 1,8,JOCUL MEU ESTE DE APROAPE SI SEMIDISTANTA,cu ceva topspin.Ce alte fete as putea folosi ptr,mai multa viteza? MULTUMESC ptr, raspuns !

Lemn Yasaka Allround +
FH JOOLA MAXXX 400 1.8
BH JOOLA SAMBA PLUS 1.8
sau
Lemn Yasaka Allround +
FH YASAKA RAKZA PO 2.0
BH JOOLA SAMBA PLUS 1.8
o parere despre combinatie lemn-fata

salut,am un lemn OF- MAZE PASSION,iar ca fete am TIBHAR AURUS 1,8 si G3 SRIVER 1,8,JOCUL MEU ESTE DE APROAPE SI SEMIDISTANTA,cu ceva topspin.Ce alte fete as putea folosi ptr,mai multa viteza? MULTUMESC ptr, raspuns !

Lemn Yasaka Allround +
FH JOOLA MAXXX 400 1.8
BH JOOLA SAMBA PLUS 1.8
sau
Lemn Yasaka Allround +
FH YASAKA RAKZA PO 2.0
BH JOOLA SAMBA PLUS 1.8

Va salut pe amandoi si va propun sa cititi primul post si sa incercati sa dati ceva detalii despre jocul practicat respectand cele cerute acolo.
Ati oferit prea putine detalii si nu pot sa spun mare lucru despre combinatiile de lemn+fete. Contextul este foarte important.

Multumesc.

Salut tuturor.
As dori cateva sfaturi pentru un setup
Lemn Yasaka Allround +
FH JOOLA MAXXX 400 1.8
BH JOOLA SAMBA PLUS 1.8
sau
Lemn Yasaka Allround +
FH YASAKA RAKZA PO 2.0
BH JOOLA SAMBA PLUS 1.8
sau
Lemn Yasaka Allround +
fh TIBHAR 5 Q SOUND 1.9/STIGA CALIBRA TOUR M 1.7
BH TIBHAR AURUS SOFT-1.9/TIBHAR 1 Q SOUND 1.9/STIGA CALIBRA TOUR S 1.9
Jocul meu este :0,5-1,5 m de masa
FH-50% topspin,40 % control pe masa si 10 % capac
BH-taiat 50 % ,20 % capace si 30% topspin
Am jucat cu Donic acuda s3 pe BH si LIga pe Fh (a unui prieten.)

Multumesc anticipat.

Ultima editare:
Salut,jocul meu este unul mix,pe rever mai mult aparare,iar pe fh joc mai ofensiv,...incerc sa servesc cu cat mai mult spin...m-ar interesa in special ,parerea dumneavoastra despre acest lemn MAZE PASSION,DACA SE PRETEAZA PTR. UN JUCATOR de nivel mediu(joc de 2-3 ori pe saptamana de 3 ani). Multumesc !

salut, joc de 3 ani de 2-3 ori pe sapt.un jucator mediu zic eu, de curand am achizitionat un lemn butterfy gergely nou si fete sriver fx max noi(care din pacate nu au buretele de aceasi culoare si evident nici densitatea lui)din Malaysia.fetele au fost lipite cu lipici be baza de apa si a fost un dezastru adica o paleta foarte foarte defensiva.am lacuit lemnul si am lipit fetele cu speed glue, eu zic ca acum parca mai merge dar tot nu e ce m-am asteptat de la acest lemn plus ca ar trebui sa lipesc fetele de fiecare data cand joc.Ce fete crezi ca s-ar potrivi pe acest lemn sa fie lipite cu solutie pe baza de apa sa fie putin mai rapida, spin cat incape si sa nu pierd foarte mult la control?
eu o sa pun pe fh ptr ca detin aceasta fata xiom sigma pro 2 dar eu am jucat cu ea pe alt lemn si nu prea ai control iar capac nici o sansa.(asta de test)din ce am mai citit eu ar trebui fete cu burete moale ptr ca lemnul este dur (rigid)

Salut tuturor.
As dori cateva sfaturi pentru un setup
Lemn Yasaka Allround +
FH JOOLA MAXXX 400 1.8
BH JOOLA SAMBA PLUS 1.8
sau
Lemn Yasaka Allround +
FH YASAKA RAKZA PO 2.0
BH JOOLA SAMBA PLUS 1.8
sau
Lemn Yasaka Allround +
fh TIBHAR 5 Q SOUND 1.9/STIGA CALIBRA TOUR M 1.7
BH TIBHAR AURUS SOFT-1.9/TIBHAR 1 Q SOUND 1.9/STIGA CALIBRA TOUR S 1.9
Jocul meu este :0,5-1,5 m de masa
FH-50% topspin,40 % control pe masa si 10 % capac
BH-taiat 50 % ,20 % capace si 30% topspin
Am jucat cu Donic acuda s3 pe BH si LIga pe Fh (a unui prieten.)

Multumesc anticipat.

Salut!
Eu as incerca Tibhar 1Q Sound pe FH si 5Q sound pe BH. Fetele Stiga ar fi ok, dar au grosimi ciudate: Tour M este de 1.7, iar Tour S de 1.9, care ar face o combinatie buna la BH Tour S), dar slabă la FH (Tour M).
Nu stiu Tibhar Aurus.
Combinatia Rakza PO cu Samba Plus este buna pentru un alt stil de joc: cu sandwich trebuie sa te misto repede si sa stai aproape de masa.

Salut!
Lemnul este ok, încearcă niste fete cu duritate medie, de exemplu: Bluefire JP02 sau Rakza 7 Soft, Joola Maxxx 400 (sau 45, mai tari), Xiom Vega Japan si, bineînțeles, Tenergy 05FX. Grosimea: 1.9 sau 2.0.

salut, joc de 3 ani de 2-3 ori pe sapt.un jucator mediu zic eu, de curand am achizitionat un lemn butterfy gergely nou si fete sriver fx max noi(care din pacate nu au buretele de aceasi culoare si evident nici densitatea lui)din Malaysia.fetele au fost lipite cu lipici be baza de apa si a fost un dezastru adica o paleta foarte foarte defensiva.am lacuit lemnul si am lipit fetele cu speed glue, eu zic ca acum parca mai merge dar tot nu e ce m-am asteptat de la acest lemn plus ca ar trebui sa lipesc fetele de fiecare data cand joc.Ce fete crezi ca s-ar potrivi pe acest lemn sa fie lipite cu solutie pe baza de apa sa fie putin mai rapida, spin cat incape si sa nu pierd foarte mult la control?
eu o sa pun pe fh ptr ca detin aceasta fata xiom sigma pro 2 dar eu am jucat cu ea pe alt lemn si nu prea ai control iar capac nici o sansa.(asta de test)din ce am mai citit eu ar trebui fete cu burete moale ptr ca lemnul este dur (rigid)

Sigma Pro 2 este prea tare pe Gergely pentru un jucător mediu. De fapt, Gergely este prea dur pentru un jucător mediu.
Daca vrei sa păstrezi lemnul, încearcă fetele Joola Samba Plus, Joola Maxxx 400, Donic Bluefire JP 03 sau alte fete foarte moi. Daca iti plac si iti permiti, ia Tenergy 05Fx.
Grosimea 1.9-2.0mm.

Salut!

Am un lemn nou Nittacku Ludeack Fleet (am jucat cu Septear inainte). Am pus pe lemnul nou un T05 pe FH si un Xiom Omega elite (ambele max.) Acum , paleta este cu mult mai grea si mai rapida, dar incep sa ma obisnuiesc. Fetele de-acum vreau sa le.schimb cu T05 max noua pe FH si T80 max noua pe BH (am deja cumparate aceste fete patrate). Ce parere aveti de setup? Ar fi mai indicate fete de 1,9 sau 2, ca sa echilibrez mai bine paleta putin cam grea? (Are cam 197 g acum)

Ultima editare:
Salut!

Am un lemn nou Nittacku Ludeack Fleet (am jucat cu Septear inainte). Am pus pe lemnul nou un T05 pe FH si un Xiom Omega elite (ambele max.) Acum , paleta este cu mult mai grea si mai rapida, dar incep sa ma obisnuiesc. Fetele de-acum vreau sa le.schimb cu T05 max noua pe FH si T80 max noua pe BH (am deja cumparate aceste fete patrate). Ce parere aveti de setup? Ar fi mai indicate fete de 1,9 sau 2, ca sa echilibrez mai bine paleta putin cam grea? (Are cam 197 g acum
Joc de aproape 2 ani. Imi place sa atac , dar intru destul de des si in joc de aparare. In ultimul an fac cam 2-3 antrenamente sapatamanal; Jucator mediu. )

Va salut cu respect,

Ma numesc Răzvan și m-am reapucat de acest minunat sport, la care eram bunicel în perioada liceului.
Nu va mai plictisesc cu detalii; cert e ca nu am folosit niciodată o paleta făcută, ci doar prefabricata. Săptăm?na trecută chiar îmi cumpărasem un butterfly și un techno pro.
Recent am descoperit acest forum și intenționez să-mi achiziționez prima paleta profesionala.
Bineînțeles ca nu știu de unde să încep și astfel am nevoie de sfatul dvs.
Citisem despre Yasaka Sweden Classic ca ar fi un lemn all around bun pentru cei nou-initiati, insa la fețe sunt în plop.
Stilul meu de joc, pe care încerc să-l regăsesc, este unul mixt spre ofensiv. încerc, pe cât posibil, sa trag cu FH-ul orice serviciu sau minge ce trece de masa. Cu BH-ul mai rar acest lucru; nu am încredere și de obicei doar bag paleta sub minge sau încerc sa o tai. (scuze, dar nu știu terminologia)
?mi place uneori sa aștept și sa forțez greșeala adversarului.
Serviciul a fost mereu arma forte. E foarte diversificat și-mi place sa dau mingi cu mult efect (lateral sau taiate).
?mi place sa încerc lucruri noi sau sa corectez greșelile ce le observ în jocul meu.
Legat de distanta de masa pot spune ca stau cam la un pas, doi de ea.

?n primul rând vă mulțumesc ca ati avut răbdarea să-mi cititi postarea și în al doilea va mulțumesc anticipat pentru sfaturi și sugestii.

Numai bine,
Răzvan

Salut!

Am un lemn nou Nittacku Ludeack Fleet (am jucat cu Septear inainte). Am pus pe lemnul nou un T05 pe FH si un Xiom Omega elite (ambele max.) Acum , paleta este cu mult mai grea si mai rapida, dar incep sa ma obisnuiesc. Fetele de-acum vreau sa le.schimb cu T05 max noua pe FH si T80 max noua pe BH (am deja cumparate aceste fete patrate). Ce parere aveti de setup? Ar fi mai indicate fete de 1,9 sau 2, ca sa echilibrez mai bine paleta putin cam grea? (Are cam 197 g acum
Joc de aproape 2 ani. Imi place sa atac , dar intru destul de des si in joc de aparare. In ultimul an fac cam 2-3 antrenamente sapatamanal; Jucator mediu. )

Salut!

Daca joci cateodata si defensiv, combinatia Ludeak Fleet cu T05/T80 max nu te ajuta prea mult la control. Cele de 1,9 ar fi mai potrivite, desi as zice ca s-ar putea sa fie mai buna o fata FX la BH (ar scadea si greutatea).

Daca faci antrenament cu antrenor, ar fi mai bine sa-l intrebi pe el ce combinatie e mai buna in functie de stilul tau de joc.
Daca la antrenament joci doar meciuri, atunci poti juca cu orice combinatie, te vei obisnui dupa o vreme.
Daca faci teme si cutie la antrenament, cu un partener/antrenor, si vrei sa progresezi, poate ca Ludeak Fleet si T05/T80 nu sunt cea mai buna optiune pentru a invata lovituri corecte. Ar trebui sa pui niste fete care sa te stimuleze sa faci tu treaba, nu paleta.
De ce ai schimbat Septear?

- - - Actualizat - - -

Va salut cu respect,

Ma numesc Răzvan și m-am reapucat de acest minunat sport, la care eram bunicel în perioada liceului.
Nu va mai plictisesc cu detalii; cert e ca nu am folosit niciodată o paleta făcută, ci doar prefabricata. Săptăm?na trecută chiar îmi cumpărasem un butterfly și un techno pro.
Recent am descoperit acest forum și intenționez să-mi achiziționez prima paleta profesionala.
Bineînțeles ca nu știu de unde să încep și astfel am nevoie de sfatul dvs.
Citisem despre Yasaka Sweden Classic ca ar fi un lemn all around bun pentru cei nou-initiati, insa la fețe sunt în plop.
Stilul meu de joc, pe care încerc să-l regăsesc, este unul mixt spre ofensiv. încerc, pe cât posibil, sa trag cu FH-ul orice serviciu sau minge ce trece de masa. Cu BH-ul mai rar acest lucru; nu am încredere și de obicei doar bag paleta sub minge sau încerc sa o tai. (scuze, dar nu știu terminologia)
?mi place uneori sa aștept și sa forțez greșeala adversarului.
Serviciul a fost mereu arma forte. E foarte diversificat și-mi place sa dau mingi cu mult efect (lateral sau taiate).
?mi place sa încerc lucruri noi sau sa corectez greșelile ce le observ în jocul meu.
Legat de distanta de masa pot spune ca stau cam la un pas, doi de ea.

?n primul rând vă mulțumesc ca ati avut răbdarea să-mi cititi postarea și în al doilea va mulțumesc anticipat pentru sfaturi și sugestii.

Numai bine,
Răzvan

Salut!
Sweden Classic este foarte bun pentru a trece la o paleta profesionala, pana iti definitivezi un stil de joc.
Iti recomand fete cu duritate medie, cu burete de 1,9-2,0 mm grosime: Yasaka Rakza 7 Soft, Donic Bluefire JP 02, Joola Maxxx 400 sau Joola Maxxx-P.
Yasaka gasesti la www.vivasportshop.ro, www.ttsport.ro
Donic la www.vivasportshop.ro, http://www.tenismasa.ro
Joola la www.vivasportshop.ro, www.ttsport.ro, www.mesedetenis.ro

Succes!

Mulțumesc mult de răspuns.

Legat de fețe, le pot combina sau trebuie aceeași față pe ambele părți.
De asemenea dacă solicit celor de pe vivasport sau ttsport mi le lipesc ei?

Mulțumesc mult de răspuns.

Legat de fețe, le pot combina sau trebuie aceeași față pe ambele părți.
De asemenea dacă solicit celor de pe vivasport sau ttsport mi le lipesc ei?

Poti sa le combini cum vrei, cata vreme una e rosie si cealalta neagra.
Eu prefer fata putin mai moale la BH.
Sunt sigur ca atat cei de la Viva, cat si Vali de la ttsport.ro iti vor lipi paleta foarte frumos :)

Salutare.

Am luat pana la urma Yasaka Sweden Classic cu Yasaka Rakza 7 soft + Joola Maxxx p.
?mi place spinul ce-l oferă, insa am probleme la top spin/loop. Când încerc sa "trag" trimit mingea afara. înainte, cu un butterfly amarat, reușeam aproape toate servele de top spin sa le trag. Sunt convins ca nu acopăr suficient mingea sau încerc sa lovesc mai tare decât ar trebui..

Mulțumesc pentru tot.

Back
Sus