Salut!
Am un lemn nou Nittacku Ludeack Fleet (am jucat cu Septear inainte). Am pus pe lemnul nou un T05 pe FH si un Xiom Omega elite (ambele max.) Acum , paleta este cu mult mai grea si mai rapida, dar incep sa ma obisnuiesc. Fetele de-acum vreau sa le.schimb cu T05 max noua pe FH si T80 max noua pe BH (am deja cumparate aceste fete patrate). Ce parere aveti de setup? Ar fi mai indicate fete de 1,9 sau 2, ca sa echilibrez mai bine paleta putin cam grea? (Are cam 197 g acum
Joc de aproape 2 ani. Imi place sa atac , dar intru destul de des si in joc de aparare. In ultimul an fac cam 2-3 antrenamente sapatamanal; Jucator mediu. )
Salut!
Daca joci cateodata si defensiv, combinatia Ludeak Fleet cu T05/T80 max nu te ajuta prea mult la control. Cele de 1,9 ar fi mai potrivite, desi as zice ca s-ar putea sa fie mai buna o fata FX la BH (ar scadea si greutatea).
Daca faci antrenament cu antrenor, ar fi mai bine sa-l intrebi pe el ce combinatie e mai buna in functie de stilul tau de joc.
Daca la antrenament joci doar meciuri, atunci poti juca cu orice combinatie, te vei obisnui dupa o vreme.
Daca faci teme si cutie la antrenament, cu un partener/antrenor, si vrei sa progresezi, poate ca Ludeak Fleet si T05/T80 nu sunt cea mai buna optiune pentru a invata lovituri corecte. Ar trebui sa pui niste fete care sa te stimuleze sa faci tu treaba, nu paleta.
De ce ai schimbat Septear?
- - - Actualizat - - -
Va salut cu respect,
Ma numesc Răzvan și m-am reapucat de acest minunat sport, la care eram bunicel în perioada liceului.
Nu va mai plictisesc cu detalii; cert e ca nu am folosit niciodată o paleta făcută, ci doar prefabricata. Săptăm?na trecută chiar îmi cumpărasem un butterfly și un techno pro.
Recent am descoperit acest forum și intenționez să-mi achiziționez prima paleta profesionala.
Bineînțeles ca nu știu de unde să încep și astfel am nevoie de sfatul dvs.
Citisem despre Yasaka Sweden Classic ca ar fi un lemn all around bun pentru cei nou-initiati, insa la fețe sunt în plop.
Stilul meu de joc, pe care încerc să-l regăsesc, este unul mixt spre ofensiv. încerc, pe cât posibil, sa trag cu FH-ul orice serviciu sau minge ce trece de masa. Cu BH-ul mai rar acest lucru; nu am încredere și de obicei doar bag paleta sub minge sau încerc sa o tai. (scuze, dar nu știu terminologia)
?mi place uneori sa aștept și sa forțez greșeala adversarului.
Serviciul a fost mereu arma forte. E foarte diversificat și-mi place sa dau mingi cu mult efect (lateral sau taiate).
?mi place sa încerc lucruri noi sau sa corectez greșelile ce le observ în jocul meu.
Legat de distanta de masa pot spune ca stau cam la un pas, doi de ea.
?n primul rând vă mulțumesc ca ati avut răbdarea să-mi cititi postarea și în al doilea va mulțumesc anticipat pentru sfaturi și sugestii.
Numai bine,
Răzvan
Salut!
Sweden Classic este foarte bun pentru a trece la o paleta profesionala, pana iti definitivezi un stil de joc.
Iti recomand fete cu duritate medie, cu burete de 1,9-2,0 mm grosime: Yasaka Rakza 7 Soft, Donic Bluefire JP 02, Joola Maxxx 400 sau Joola Maxxx-P.
Yasaka gasesti la www.vivasportshop.ro, www.ttsport.ro
Donic la www.vivasportshop.ro, http://www.tenismasa.ro
Joola la www.vivasportshop.ro, www.ttsport.ro, www.mesedetenis.ro
Succes!