Va salut cu respect,
Ma numesc Răzvan și m-am reapucat de acest minunat sport, la care eram bunicel în perioada liceului.
Nu va mai plictisesc cu detalii; cert e ca nu am folosit niciodată o paleta făcută, ci doar prefabricata. Săptăm?na trecută chiar îmi cumpărasem un butterfly și un techno pro.
Recent am descoperit acest forum și intenționez să-mi achiziționez prima paleta profesionala.
Bineînțeles ca nu știu de unde să încep și astfel am nevoie de sfatul dvs.
Citisem despre Yasaka Sweden Classic ca ar fi un lemn all around bun pentru cei nou-initiati, insa la fețe sunt în plop.
Stilul meu de joc, pe care încerc să-l regăsesc, este unul mixt spre ofensiv. încerc, pe cât posibil, sa trag cu FH-ul orice serviciu sau minge ce trece de masa. Cu BH-ul mai rar acest lucru; nu am încredere și de obicei doar bag paleta sub minge sau încerc sa o tai. (scuze, dar nu știu terminologia)
?mi place uneori sa aștept și sa forțez greșeala adversarului.
Serviciul a fost mereu arma forte. E foarte diversificat și-mi place sa dau mingi cu mult efect (lateral sau taiate).
?mi place sa încerc lucruri noi sau sa corectez greșelile ce le observ în jocul meu.
Legat de distanta de masa pot spune ca stau cam la un pas, doi de ea.
?n primul rând vă mulțumesc ca ati avut răbdarea să-mi cititi postarea și în al doilea va mulțumesc anticipat pentru sfaturi și sugestii.
Numai bine,
Răzvan