TABERE SI STAGII DE PREGATIRE .''EMI-Tenis De Masa" 2018

Salut EMI,
Mulțumim din nou pentru eforturile pe care le depui pentru tenisul de masa.
As vrea sa stiu daca ne putem înscrie aici sau cum se face , acel formular il listam si il trimitem pe acel mail ???
Mersi.

Salut EMI,
Mulțumim din nou pentru eforturile pe care le depui pentru tenisul de masa.
As vrea sa stiu daca ne putem înscrie aici sau cum se face , acel formular il listam si il trimitem pe acel mail ???
Mersi.

Da Radu,poti sa il trimiti pe adresa aia de mail,sau poti sa il dai lui Marius ,sau mie direct.Il asteptam pe Rares,si totodata si pe tine.EMI

Da Radu,poti sa il trimiti pe adresa aia de mail,sau poti sa il dai lui Marius ,sau mie direct.Il asteptam pe Rares,si totodata si pe tine.EMI

Ok ,
Deci ca sa fim primii este oficial , se înscrie :
Rareș Constantinescu din Brăila fara cazare
varsta 9 ani, club CS LIPAN Brăila.
EMI venim iarăși in formație completa adik toata familia si pe mine pune-ma pe lista de ajutoare, adik voi fi akolo in permanenta si poti conta pe ajutorul,meu.
Ne auzim .
Radu

Ok ,
Deci ca sa fim primii este oficial , se înscrie :
Rareș Constantinescu din Brăila fara cazare

sunteți primii.... din Brăila :D

mesaj primit pe adresa mea de email la 20 Decembrie:

***************************************************************************************************************
Stimate Domn Oprisiu Alin,

Va multumim pentru interesul acordat Ariei Sport si va confirmam inscrierea ca participant la Tabara de tenis de masă Emi-TT & Aria Sport.
Desfasuratorul activitatiilor din cadrul evenimentului este urmatorul:

- Antrenamente tenis de masă
- Acces la sala de fitness Aria Sport
- Atelier de creatie
- Vizitarea in grup a centrului istoric Sibiu
- Intrarea la muzeele Brukenthal si Astra
- Petrecere
- Pachete optionale cu cazare si masa

Pentru detalii suplimentare legate de derularea acestui eveniment veti fi contactat in data de 29.12.2014.

Cu deosebit respect,

Anamaria Gogea.
*****************************************************************************************************************

?i urez de pe acum baftă și spor la antrenament lui Rareș!

Salut,
Mai am o întrebare pentru organizatori :
Care ar fi pretul pentru accesul la facilitățile pe care le oferă Aria Sport , fara antrenament la tenis , acolo avem deja un reprezentant ??��
Mersi , astept raspuns !!!

Se inscriu la tabara la program complet, urmatorii copii ai clubului de tenis de masă Romgaz Mediaș:

1. Baltag Denisa
2. Toth Beatrice
3. Muntean Diana
4. Dumitrescu Cristina
5. Moga Madalina
6. Moca Alina
7. Panzar Andrei

Servus Emi,

te rog frumos sa ma inscrii si pe mine:
Alexandru Mitzea

PS: se poate plati in 2 transe? jumate la inceput, jumate in 05.02.2015!
Multumesc.

Chiar daca a trecut o saptamana de la terminarea taberei de la Sibiu,amintirile sunt inca vii iar gandurile la ce a fost,cum a fost,daca am reusit sa ne ridicam la asteptarile participantiilor ,sunt de neinlaturat deocamdata.De aceea facand cateva analize paralele cu celelalte tabere de pana acum ,am constatat lipsa burselor cu care v-am obisnuit pana acuma.De aceea consider ca nu este prea tarziu sa declar beneficiarii burselor de anul acesta de la Sibiu sunt urmatorii.

1.Mureșanu Mihaela singura DOAMNA care a dat dovada de mult curaj si ambitie chiar daca a fost singura reprezentanta a sexului frumos (exceptie facand copii) si care beneficiaza de tot sejurul gratuit.Felicitari

2.Trupa de la AGNITA care a venit cu mic cu mare si au aratat un adevarat interes pentru promovarea tenisului de masa in regiune ,vor beneficia de un vaucher in valoare de 250 lei pt achizitionarea de materiale de tenis de masă.Felicitari.

Va asteptam si la urmatoarele editii.EMI

Chiar daca a trecut o saptamana de la terminarea taberei de la Sibiu,amintirile sunt inca vii iar gandurile la ce a fost,cum a fost,daca am reusit sa ne ridicam la asteptarile participantiilor ,sunt de neinlaturat deocamdata.De aceea facand cateva analize paralele cu celelalte tabere de pana acum ,am constatat lipsa burselor cu care v-am obisnuit pana acuma.De aceea consider ca nu este prea tarziu sa declar beneficiarii burselor de anul acesta de la Sibiu sunt urmatorii.

1.Mureșanu Mihaela singura DOAMNA care a dat dovada de mult curaj si ambitie chiar daca a fost singura reprezentanta a sexului frumos (exceptie facand copii) si care beneficiaza de tot sejurul gratuit.Felicitari

2.Trupa de la AGNITA care a venit cu mic cu mare si au aratat un adevarat interes pentru promovarea tenisului de masa in regiune ,vor beneficia de un vaucher in valoare de 250 lei pt achizitionarea de materiale de tenis de masă.Felicitari.

Va asteptam si la urmatoarele editii.EMI

Parcurgand randurile de mai sus,primele cuvante ce-mi vin in minte sunt...........multumiri EMI,CHAPEAU!!!!!!!

Salutare,

Cand pui tabara pentru Mangalia ? Cred ca se ocupa din prima ;)))

Salutare,

Cand pui tabara pentru Mangalia ? Cred ca se ocupa din prima ;)))

Tabere si stagii de pregatire.EMI-TT 2015

Pentru acest an EMI-TT impreuna cu parteneri si colaboratori au pregatit cateva evenimente care cred ca va vor trezi interesul la fel de mare ca si in ani precedenti.De aceea am hotarat sa va anuntam din timp cu calendarul programat pentru anul urmator .

2-6 februarie 2015-Locatie Sibiu Centru Aria Sport ""Tabara de tenis de masă EMI-TT&Aria Sport"

14-18 Aprilie 2015- Locatie Mediaș (sau Victoria) Club Sportiv GazMetan Mediaș.

29 iunie-4 iulie 2015 -Locatie Gura Humorului Club Sportiv Dakiro

28 august- 6 sept 2015- Locatie Mangalia Viorel Chiurtu,Viorel Sterea

5-10 oct 2015- Locatie Dumbravita(Timișoara) ACS Dumbravita

Pentru fiecare in parte o sa incercam sa prezentam detalile evenimentului cu cel putin 2 luni inainte.De aceea pentru tabara de la Sibiu speram ca pregatirile noastre nu au intarziat si de aceea o sa postam afisul si aici.

Programarile le-am facut din timp, acuma mai ramane pentru fiecare in parte sa anuntam detalile,dar dupa cum v-am obisnuit o sa incercam de fiecare data sa ne ridicam la asteptariile voastre.

EMI

Tabara de tenis de masa EMI TT - Sibiu 2015 - Ecouri in presa

Tabara de tenis de masă EMI TT - Sibiu 2015 - Ecouri in presa

Mediesenii prezenti la Tabara de tenis de masă
Posted by mircea hodarnau 7 februarie 2015
Sportivii Clubului de tenis de masă Romgaz Mediaș au participat la Tabara de tenis de masă EMI-TT Sibiu. Impreuna cu antrenorul Gheorghe Vaida in perioda 2-6 februarie 2015, Diana Muntean, Cristina Dumitrescu, Denisa Baltag si Beatrice Toth s-au pregatit la Sala Aria Sport, alaturi de mai multi jucatori din tara. Tabara sportiva a fost dedicata iubitorilor tenisului de masa de toate varstele, ce au dorit sa-si perfectioneze tehnica de joc.

Mediesenii prezenti la Tabara de tenis de masă
Posted by mircea hodarnau 7 februarie 2015
Sportivii Clubului de tenis de masă Romgaz Mediaș au participat la Tabara de tenis de masă EMI-TT Sibiu. Impreuna cu antrenorul Gheorghe Vaida in perioda 2-6 februarie 2015, Diana Muntean, Cristina Dumitrescu, Denisa Baltag si Beatrice Toth s-au pregatit la Sala Aria Sport, alaturi de mai multi jucatori din tara. Tabara sportiva a fost dedicata iubitorilor tenisului de masa de toate varstele, ce au dorit sa-si perfectioneze tehnica de joc.

Asa a fost d-le Zendler ,cu un singur amendament:tabara s-a numit Tabara de tenis de masă Emi-TT si Aria Sport.
Multumesc

Stiu Domnule Alex (si stie toata lumea), insa subiectul postat pe forum este intitulat: TABERE SI STAGII DE PREGATIRE .''EMI-Tenis De Masa" 2015.
Meritele Dvs. si ale echipei de organizatori Aria Sport sunt recunoscute si apreciate la adevarata valoare si nu sunt cu nimic stirbite de articolul de mai sus, cam sumar, este drept.
Cu deosebit respect,
Iuliu ZEDLER

Asa a fost d-le Zendler .....
Multumesc

Numele corect este Zedler Iuliu,si este fratele meu mai "mare"!!!
Alex,n-am ce-ti face,este a doua oara cand m-ai scos din "familie".Prima oara nu m-am grabit sa te corectez,era de luna "cadourilor"(ha,ha)!Acum,daca tot se apropie Pastele....esti bun de miel(sic,ha,ha)!!!!

Emi. La Mediaș respiri gaz. La Victoria aer de munte cu aerosol. Cred ca si fetelor Domnului Vaida le-ar prinde bine o schimbare de aer😊.

Back
Sus