Ma bucur ca a-ti fost si sunteti un om de sport! Dar nu luati apărarea unora care sar calul!!! Nici eu si nici unul dintre noi nu suntem de neînlocuit!! Sa dăm dovadă de bun simt fată de oamenii care vin la aceste competitii!!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Ma bucur ca a-ti fost si sunteti un om de sport! Dar nu luati apărarea unora care sar calul!!! Nici eu si nici unul dintre noi nu suntem de neînlocuit!! Sa dăm dovadă de bun simt fată de oamenii care vin la aceste competitii!!
Cred ca sunteti de acord cu mine ca bunatatea vine de la un inalt grad de intelepciune. S-au discutat de toate aici, culmea pe cel mai dorit turneu al anului. Continuati va rog pe privat daca simtiti ca securea are coada prea lunga, desi consider ca nu merita deranjul neuronilor. Personal, mi-as dori macar odata sa mai traiesc clipele unui turneu MARE de la ManGalia. Chiar si fara apa, fara minge, fara stres. Si fara sa filosofez, v-as sugera sa vorbiti/scrieti mereu cu bunatate, pentru ca toti sa poata cunoaste dragoStea cuvintelor! Stima!
Nu-l cunosc pe Vali Suta dar apreciez comentariul.Dupa toate parerile exprimate toti am uitat sa o felicitam pe Andrea Dragoman. Nu stiu ce alta Campioana Europeana avea placerea sa joace un amatur la Mangalia ? Am fost martor cand Emi a intrebat-o daca vrea sa joace. Felicitari si celor de la Dumbravita.Stiati cumva ca Andrea Balint joaca de trei ani si participa in echia de divizie A ? Felicitari si pt. Artem Ovcinnicov un mic ucrainian de isprava si bun exemplu nu numai pt. amatur. Nu in ultimul rand, felicitari pt. cei care au ramas sa vada spectacolul promovat de niste fete si baieti deosebiti. Chiar daca au jucat in ultimile faze ale turneului ramasi in sala i-am vazut savurand spectacolul sportiv. Nea Fane D-nul Vlase, Dascalu , alti bucuresteni si multi altii.Felicitari tuturor!
Corb la corb nu-si scoate ochii!!...ce mai paranghelie ....hazliu rău nu așaProbabil s-au imbolnavit de la apa aia infestata cu e.coli))