Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Procedura de inscriere este isteata si va poate feri de calcule inutile: Jucatorul se inscrie acolo unde ii este locul ( in acest caz la incepatori), urmand ca la actualizarea clasamentului, jucatorii care nu mai respecta conditia din din lista sa fie trecuti automat la categoria corespunzatoare.. Asa ca d-l Iuliu Dragomir va ajunge la Avansati, dupa merit, la momentul potrivit.
Mai ?nt?i dai tu mielul (Marian Florea) ............ iar căpșunică (fac ce fac și iar ajung vedetă) ............... ar trebui să aduc o damigeană de 5 vedre pt. a-i mulțumii pe toți cei care au pomenit în topicuri despre acest produs............ O să mă gîndesc.
Să ne vedem cu bine !!!
Marian Florea - Targoviște - Avansati
Prietenii, Căpșună!!! Mulți ai, mult dai!!! Nu mai sta pe gînduri... Așa își vor aminti de tine!!!
Ooopa, trăiește domnu' Florea sau e careva sub acoperire?![]()
G?ndindu-mă ........... bine ........ se desfășoară o competiție sportivă .......... deci.......... având în vedere regulamentul ........ și sfaturile doctorilor ......... nu este recomandat să consumăm ............ spre binele nostru !!! Deci ........ pentru prieteni, mulți sau puțini ...... o să aduc ca la împărtășanie ...aghiasmă..... cu lingurița:wave:
- - - Actualizat - - -
încă mai trăiește .......... deci ........neacoperit !?!!!!![]()
Raspopitule,cu lingurita sa bei tu ,nu te-ai mai vazut cu nasu de vreo doi ani si tu vi cu lingurita in loc de damigeana![]()
Adică ...... să fie tot rândul meu ???:crazy: Nu prea ai ?nvățat nimic de la nemți ..... măcar 1/2 cu 1/2![]()