AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2016", Târgoviște - 19.11.2016

• Autor subiect Autor subiect Adrian Lazaroiu
  • Dată creare Dată creare
Roman Iulian...Open...Brașov

In conditiile in care nu prinde loc,( conf.cls) rog organizatorii sa acorde un wild-card, iar motivul acordarii este ca Iulian detine Trofeul AmaTur, si ar fi frumos sa vina personal sa il inmaneze viitorului Campion.

Mda......

1/2 - 1/2...dar de care sau din care că... "ie" prea multe în combinație și "p?" ofertă...

Bine, domnul Johnny .........având în vedere dificultatea creată .......... bineînțeles, datorită matematicii :D , vom face un efort .......... pentru a trece la 1/1 - 1/1 , de care vrem ......... de care ne place ........ și cum ne place :cool:. Având în vedere cele spuse .......... sunt mai mult ca sigur că veți fi ........... mult mai mulțumiți decât la 1/2 - 1/2 :geek:::shock::roll::thumbup::wtf:

se inscrie din Sibiu

la Avansați - Popa Paul

la Incepatori - Dragomir Paul

Buna dimineata, am vazut ca sunt multe locuri la avansati..dk nu o sa mai prind loc la incepatori pana la data cu pricina, cum sunt eu Kamikaze_ va rog sa ma inscrieti la avansati. Multumesc..

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

....iar motivul acordarii este ca Iulian detine Trofeul AmaTur, si ar fi frumos sa vina personal sa il inmaneze viitorului Campion.

Anul aceste nu se dau trofee, se inmaneaza cele de anul trecut? :wave:

Lasand gluma la o parte, ne-am bucura sa-l vedem pe Lulu la masa de joc. :)

Anul aceste nu se dau trofee, se inmaneaza cele de anul trecut? :wave:

Lasand gluma la o parte, ne-am bucura sa-l vedem pe Lulu la masa de joc. :)

Lăs?nd gluma la o parte, nu toată lumea știe ca Trofeul AmaTur este transmis de la un an la altul, sau de la un Campion la următorul...

Pe postament sunt mentionati campionii cu numele, prenumele și anul .

Pana acum nu am intalnit un "campion" care sa refuze sa-l predea

Despre Lulu sa nu va faceți griji ca oricum vine și participa.

Ciobanu Daniel-Blaj,avansati
Pacurar Cosmin-Blaj,avansati

Din "folclorul tenisist" am "aflat" ca mingile de plastic sunt mai putin rezistente si mult mai scumpe decat cele de celuloid. Deci as putea trage concluzia ca utilizarea lor in cadrul unui mare concurs ar putea prezenta un risc financiar pentru organizator. S-a luat in vedere acest aspect?
Daca un jucator vine cu o minge de celuloid de 3* si partenerul de joc o accepta, se incalca regulamentul?

Regulamentul este regulament ..pana la viitoarele dispozitii ! Vine si Chirap Dan la Amatori daca locurile vor fi neocupate :)

Ultima editare:
Din "folclorul tenisist" am "aflat" ca mingile de plastic sunt mai putin rezistente si mult mai scumpe decat cele de celuloid. Deci as putea trage concluzia ca utilizarea lor in cadrul unui mare concurs ar putea prezenta un risc financiar pentru organizator. S-a luat in vedere acest aspect?
Daca un jucator vine cu o minge de celuloid de 3* si partenerul de joc o accepta, se incalca regulamentul?

La 50 de lei taxa de inscriere garantat nu este nici un ''risc financiar '' pentru organizatori

Back
Sus