Gggrusu
junior
Ma scuzati ca intervin,dar tinand cont ca este turneul final , avem un pranz asigurat si mere cat cuprinde , nu este exagerat 50 de lei ��
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Pe Risc il mai cheama ... si mai cum ? nu cred ca aveti nici o treaba cu organzarea vreunui turneu mai ales de problemele financiare. Va rog DEZVOLTATI ideea Dvs. Cu Stima...Postat în original de mihais mioveni
Din "folclorul tenisist" am "aflat" ca mingile de plastic sunt mai putin rezistente si mult mai scumpe decat cele de celuloid. Deci as putea trage concluzia ca utilizarea lor in cadrul unui mare concurs ar putea prezenta un risc financiar pentru organizator. S-a luat in vedere acest aspect?
Daca un jucator vine cu o minge de celuloid de 3* si partenerul de joc o accepta, se incalca regulamentul?
La 50 de lei taxa de inscriere garantat nu este nici un ''risc financiar '' pentru organizatori
Eu am pus o intrebare .... regulamentul este regulament - nu este un raspuns ....Regulamentul este regulament
Ma scuzati ca intervin,dar tinand cont ca este turneul final , avem un pranz asigurat si mere cat cuprinde , nu este exagerat 50 de lei ��
Nu contează nici culoarea, nici materialul, nici stelele, atâta timp cât nu ai arbitru. Partenerul tău dacă este de acord nu se mai baga organizatorul. Doar nu deranjează zgomotul...
Daca un jucator vine cu o minge de celuloid de 3* si partenerul de joc o accepta, se incalca regulamentul?
Cine i Ana???Să vezi bătaie pe mere! Lu Lu?...
Inscrieri Open - on 31.10.2016 at 15:17:23
Inscrieri Avansați - on 31.10.2016 at 15:23:23
Inscrieri începători - on 31.10.2016 at 15:23:53
Brulea Petre -Ploiești -amator