Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
multumesc pentru sfaturi George,
lemnul este unul potrivit pentru fetele andro rasanter r42 de 2.0mm ...?
as merge pe lemnul yasaka sweden classic cu fete andro rasanter r42 de 2.0mm
Salut George,
1. Jucator f. ofensiv; nivel mediu; pozitie 0.5m fata de masa
2. Mixt, deja trag mai mult pe backhand
3.Setup actual: palete preasamblate de la Decathlon- Joola 4 you 2mm; Tibhar varispin all around 1.8mm
De obicei incerc sa trag din orice pozitie, sa inchei repede punctul.De asemenea pun mult accent pe serva (pendulum si reverse pendulum) si incerc sa servesc destul de jos (imi iese in mare parte) si cu maximum de efect.
Problema cu paletele actuale: cu Tibhar servesc bine dar nu am forta pe topspin forehand; cu Joola nu servesc cu suficient efect si simt ca se poate mai mult pe partea ofensiva.
Mi-au atras atentia paletele Andro si ma gandesc la un setup gen TP ligna OFF/CI + fete R37/R42?
Multumesc pentru opinie.
Salut,
Sunt incepator, si am urmatorul setup :
Lemn : Donic Exclusive Persson OFF
FH : Xiom Musa I
BH : Nittaku Arufeel
Ca joc, practic un joc ofensiv, cu accent pe FH, in ultima vreme insa am inceput sa lucrez si al imbunatatirea BH.
Nu prea simt asa bine fata de pe bh, in special la topspin contra backspin, si ma gandesc la un tibhar evolution fx-p pentru un increase in spin, dar cu mentinerea unui control bun.
O parere despre setup-ul asta ?
Multumesc!
salutare.... in urma discutie cu tine de la Cheile Gradistei, am schimbat setupul vechi(Joola Rossi Emotion) cu Andro TP Ligna CI . Intradevar am gasit plusul de consistenta al lemnului (pe care il cautam). Acum joc cu fete Hexer Powergrip sfx max insa ar trebui in viitorul apropiat sa schimb fata de pe forehand. Ma inteleg bine de tot cu ea insa as incerca ceva putin mai tare, de aceea te intreb daca trecerea de la Powergrip sfx la o fata Hexer grip de 2.1 este un salt mare ca si viteza & control ? Inca nu am am incercat Rasanter dar ideea era ca pe vechiul lemn Joola incepusem sa imi placa fetele cu burete de 45(pe FH), de aceea ma roade sa incerc si pe acest lemn o fata cu burete de 45.
Merci anticipat![]()
Salut, as vrea sa cumpar de la voi un blade: Andro Treiber CI Off sau Andro Treiber FI off si nu imi dau seama de diferente.
Stii cumva care are feel mai soft, care este mai aproape de wood feel?
In privinta vitezei: Treiber CI este off si Treiber FI off- ? Stiu ca ambele au rating off dar sunt sigur ca sunt diferente.
Se apropie vreuna din ele de Viscaria (ALC)?
Am gasit un review care spunea ca ambele au feel cam "flat". Care ar fi mai buna la topspin si care pentru drive/flat hit?
Mersi fain pentru timpul acordat
Cristi
PS: eu sunt incepator, in faza de imbunatatire a loviturilor dar prefer sa am si un extra-kick disponibil in lemn, la nevoie