Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Inainte de turneul final, probabil ca pe 25.11.2013, se actualizeaza clasamentul dupa care se va tine cont. Nu se poate tine cont de TF, la festivitatea de premiere, pt ca nu se poate face clasamentul pe loc.Dupa clasamentul din care data se vor acorda premiile pe judete? (se ia in considerare si turneul final)?
Dupa clasamentul din care data se vor acorda premiile pe judete? (se ia in considerare si turneul final)?
Inainte de turneul final, probabil ca pe 25.11.2013, se actualizeaza clasamentul dupa care se va tine cont. Nu se poate tine cont de TF, la festivitatea de premiere, pt ca nu se poate face clasamentul pe loc.
Pe 25 nov voi posta clasamentul pe baza caruia se vor reactualiza listele de inscrieri.Se tine cont si de clasamentul turneului final.
Dumitru si Catinean pot participa doar la Open.Open..Petrila
Danila Claudiu
Amatori...Petrila
Dumitru Lazar
Mustocea Andrei
Catinean Vasile
I-am contactat,...confirma openDumitru si Catinean pot participa doar la Open.
Initial, festivitatea de premiere, a vrut sa aibe loc pe la ora 17, in cadrul turneului final, si m-am gandit ca este imposibil....Se tine cont si de clasamentul turneului final.
Dupa clasamentul din care data se vor acorda premiile pe judete? (se ia in considerare si turneul final)?
Pentru a fi mai clari,regulamentul in vigoare stipuleza:Pe 25 nov voi posta clasamentul pe baza caruia se vor reactualiza listele de inscrieri.
Pe 03 dec voi face un clasament provizoriu (care va include turneele din 30 nov 2013 si va anula turneele din nov 2012 + TF din dec 2012) pe care il voi posta informativ astfel incat fiecare sa-si cunoasca situatia.
La Turneul Final de la Brașov se va face pe loc ultima actualizare pentru a se stabili campionii judeteni etc.
Salut! Sunt f multe pensiuni, dar pentru trei stelute este c-am scump. Daca chiar vrei in centru, stiu ceva, la 100/ cam, ...iti pun link-ul imediat si suna direct.Pentru a fi mai clari,regulamentul in vigoare stipuleza:
. Turneele A+ din 2012 se anuleaza dupa disputarea turneului A+ corespondent.
Pentru a fi mai clari,regulamentul in vigoare stipuleza:
. Turneele A+ din 2012 se anuleaza dupa disputarea turneului A+ corespondent.