AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2013", Brașov - 07.12.2013

Open..Petrila
Danila Claudiu
Amatori...Petrila
Dumitru Lazar
Mustocea Andrei
Catinean Vasile

Dupa clasamentul din care data se vor acorda premiile pe judete? (se ia in considerare si turneul final)?
Inainte de turneul final, probabil ca pe 25.11.2013, se actualizeaza clasamentul dupa care se va tine cont. Nu se poate tine cont de TF, la festivitatea de premiere, pt ca nu se poate face clasamentul pe loc.

Dupa clasamentul din care data se vor acorda premiile pe judete? (se ia in considerare si turneul final)?
Inainte de turneul final, probabil ca pe 25.11.2013, se actualizeaza clasamentul dupa care se va tine cont. Nu se poate tine cont de TF, la festivitatea de premiere, pt ca nu se poate face clasamentul pe loc.
Se tine cont si de clasamentul turneului final.
Pe 25 nov voi posta clasamentul pe baza caruia se vor reactualiza listele de inscrieri.
Pe 03 dec voi face un clasament provizoriu (care va include turneele din 30 nov 2013 si va anula turneele din nov 2012 + TF din dec 2012) pe care il voi posta informativ astfel incat fiecare sa-si cunoasca situatia.
La Turneul Final de la Brașov se va face pe loc ultima actualizare pentru a se stabili campionii judeteni etc.

Ultima editare:

vaz ca „sultanul organizator” nu a prea scos la lumina oferte cu care sa atraga oamenii de gașca la acest turneu... altfel nu pot sa explic de ce ați început, boieri dumneavoastra, deja de pe acum, „v?natoarea de premii”. :P

eu zic sa stați liniștiți ca nu veți avea nevoie de premii, la cât de faina va fi atmosfera la Brașov (fac estimarea asta dupa mintea mea și dupa ce am vazut și auzit cu alte ocazii )... sa dea Domnul așa sa fie!

Ceva cazare prin centru, pensiuni samd., Astfel incat sa aiba si familia ce sa faca pana terminam de batut migiucile acelea de celuloid?
Multumesc mult.

Pe 25 nov voi posta clasamentul pe baza caruia se vor reactualiza listele de inscrieri.
Pe 03 dec voi face un clasament provizoriu (care va include turneele din 30 nov 2013 si va anula turneele din nov 2012 + TF din dec 2012) pe care il voi posta informativ astfel incat fiecare sa-si cunoasca situatia.
La Turneul Final de la Brașov se va face pe loc ultima actualizare pentru a se stabili campionii judeteni etc.
Pentru a fi mai clari,regulamentul in vigoare stipuleza:
. Turneele A+ din 2012 se anuleaza dupa disputarea turneului A+ corespondent.

Salut! Sunt f multe pensiuni, dar pentru trei stelute este c-am scump. Daca chiar vrei in centru, stiu ceva, la 100/ cam, ...iti pun link-ul imediat si suna direct.
Hotel Corona si Hotel Coroana Brașov
http://www.cazareaz.ro/cazare-brasov/cazare-in-brasov/cazare-la-hotel-corona/poze-hotel-corona/http://www.aro-palace.ro/hotel-brasov-coroana.html

Ultima editare:
Mult?umiri pentru completare, iar domnului Florin Apian ii vom ramane din nou indatorati pentru ca inainte de evenimentul ce se prefigureaza a fi un nou regal al tenisului de masa fiecare dintre noi va putea vedea si analiza si clasamentul provizoriu.

Ultima editare:
Back
Sus