Buna seara!
Este destul de greu sa va transmit un mesaj, din pozita ingrată in care mă aflu, si inteleg regretul pe care-l aveti pentru decizia care ati luat-o sacrificându-vă un sfarsit de saptamana si nu numai.
Odata cu faptul că, repet, imi asum intreaga raspundere pt acest eveniment nereusit, vreau sa imi fac culpa odata cu mentiunea ca nimeni din ceilalti organizatori (Emi, Florin, Dan, Razvan) nu trebuiesc băgati in aceasta discutie, sunt singurul vinovat pt ca am ales aceasta sala si nu motivez aceasta decizie pentru ca nu vreau sa ma scuz.
Din pacate nu mai am ce sa remediez, dar caut sa inteleg de ce acesti intreprinzatori privati si-au batut joc de mine si binenteles de dumneavoastra pt ca totusi sala a fost platita cu ora. M-au sunat de la sala sa-mi transmita ca o sa am un deviz de achitat pt ca un participant a gaurit cu scaunul de pescar (sezlongul) suprafata de joc...i-am inchis telefonul. Asta este soarta, care daca ai cunoaste-o...m-am ales cu frigiderul plin din doua parti, si stiu ca trebuie sa-mi mai cumpar cateva.
Referitor la Sala Sporturilor stiu ca a fost SPA pe langa nenorocita cealalta.
Cu aceasta ocazie imi cer scuze si iertare tuturor celor ce au participat la sectiunea open (vitregita inca odata) si inteleg supararea, asa ca nu evitati sa spuneti realitatea, mai ales ca nu am nici un drept sa ma supar si nu interpretez mesajul dvs ca pe unul personal.
Multumesc tuturor participantilor, nu numai pt intelegere, si doresc sa mentionez ca toti cei ce m-au ajutat (organizatori, participanti) au facut-o benevol, fapt pt care chiar daca aprecierile mele sunt de prisos ma simt dator sa le multumesc, nu neaparat in aceasta ordine, astfel:
-Emi, care acum b?ntuie cu mesele inapoi spre destinatie (...a mai rupt si doua blaturi de masa) si care a mai fost si umilit la festivitatea de premiere (fara detalii, pt ca nu am dreptul);
Florin (Apian), Dan (Bodeanu), Sorin (Botirca), Razvan (Tutoveanu), care probabil in turneu au fost mai putin vazuti, in schimb pt pregatirea acestui turneu au depus un efort si o munca incomensurabila si carora le multumesc din suflet;
-apreciez si le multumesc si celorlalti care au dat o m?nă de ajutor, doamnei Tutoveanu, fiilor mei, Alin (Hutanu), Dorel (Anitei), Ionut (Nica), Pali (Tokos), capilor de serie (casieri) si tuturor celorlalti participanti care au adus mingile sau pt cel mai mic efort;
Sa speram ca pot sa ma revansez si nu Brașov-ul este de vina asa cum ramane sa se inteleaga. Costică (Radu) , esti unul dintre cei pe care ?i apreciez in acest circuit, inteleg supararea tuturor, dar te rog nu evita Brașov-ul pt acest major incident. Personal iti cer scuze pt acest disconfort si te rog sa ierti...scriu si oftez, ce sa mai zic, am comis-o, aveti dreptate.
Noapte buna!