AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2014", Sf. Gheorghe - 06.12.2014

Gelu se poate afisa un tabel cu premierea de anul trecut a jucatorilor ;)

- - - Actualizat - - -

Mai mult a categoriilor de premiere:ugeek:

Bratescu adrian targoviste amatori

- - - Actualizat - - -

BRATESCU ADRIAN TARGOVISTE AMATORI

- - - Actualizat - - -

BRATESCU ADRIAN TARGOVISTE AMATORI

202. Losoncz Laszlo, Dealu - 674 - 10.2 - A
Se transfera la open. Scuze, a fost greseala mea, el de juma' de an imi tot zice (de cand a gustat openul) sa nu-l trec la amatori, ca n-are nevoie de "antijoc"-ul purtat de sandwishul meu sau de ierburi sau de antiuri, :-) :-) :-) lui ii plac bataile de la cei care stiu cum se tine paleta in mana.
Asta e, bravo lui!!
(Greseala mea e micsorata de faptul ca in momentul inscrierii, lista initiala de la open era aproape plina.)

Gelu,grijile si temerile legate de conditiile meteo se rasfrang asupra optimismului nostru in ceea ce priveste participarea .Nu puteti sa amanati data limita pentru retrageri pana VINERI la ora 15.00 ?In functie de vremea de la aceea ora ne punem sau nu pe drumuri unii!

Gelu,grijile si temerile legate de conditiile meteo se rasfrang asupra optimismului nostru in ceea ce priveste participarea .Nu puteti sa amanati data limita pentru retrageri pana VINERI la ora 15.00 ?In functie de vremea de la aceea ora ne punem sau nu pe drumuri unii!
Vreme rea cu ninsori abundente sunt acum si in judetul Suceava.Nici noi nu suntem siguri de participare,depinde de ce va urma si mai ales de ninsoare si blocaje rutiere,desi ne dorim sa nu lipsim de la acest festival tenisistic.

Probleme cu drumurile acoperite de zapada sunt in cea mai mare parte a tarii. Probabil ca decizia de participare o vom lua joi pana in ora 21.00. Noi speram sa ajungem si ne dorim acest lucru.

Eu nu pot sa trec peste conditiile de forta majora, si cu toate acestea de maine vremea se indreapta si ne va ajuta sa fim impreuna.

Pe aici abia cad fulgii, drumurile sunt bune...,se mai screme un pic si gata, gandim pozitiv.

Vedem joi si hotaram impreuna.

Ultima editare:
Back
Sus