AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2014", Sf. Gheorghe - 06.12.2014

Se retrage de pe lista de asteptare: Moldovanu Dragos Stefan din Brașov

Am rugamintea de a ma trece cu 2 portii mancare (meniul 2 - ceafa porc la gratar , piure de cartofi, salata de varza proaspata) pt Vasile Gelu si Paun Daniel. Multumec.

cu parere de rau dar trebuie sa ma retrag.
Dumitrescu Mircea Ploiești
Distractie placuta tuturor. Si ne vedem la Anul Nou

Cu parere de rau se retrag pe motive medicale Frant Nicusor si Parfenie Constantin de la OPEN

Din Sibiu un loc in masina...mai are careva?..dati un semn va rog care are.

Sa mai incerc....
Din Mangalia:
1.Panaite Ionel-271, MP-17,6-Amatori
2.Motoianu Maria-1705, MP-5-Amatori
3.Chiurtu Viorel-1941, MP-5-Amatori
4.Chiriac Felician-1940, MP-5-Amatori.

1.Sterea Viorel-Open>

Propun sa se ofere SI medalii locurilor 5-8 de la ambele categorii.Este totusi un turneu final,iar munca depusa de respectivii ,este una suplimentara avand in vedere ?abundenta?participantilor si implicit si a numarului de jocuri desfasurate ca sa ajungi pe locurile respective.

Cu parere de rau Corneanu Sorin/BT este nevoit sa se retraga. Din pacate programul mi s-a schimbat pe ultimii metri iar la ora inceperii concursului nu cred ca voi putea fi prezent.
Multumesc Amatur pentru distinctie (o sa-l rog pe Mironescu Adrian sa-mi ia premiul), doresc tuturor participantilor succes si sa ne reintalnim sanatosi cu alta ocazie.

Respect.

se inscrie la open Suciu Iacob-Blaj

Ps. Nu pot lipsi de la aceasta sarbatoare a tenisului de masa din frumoasa familie amatur.

Multumim organizatorilor pentru intelegere.
Stim ce eforturi fac toti cei implicati in organizarea turneului final.

Propun sa se ofere SI medalii locurilor 5-8 de la ambele categorii.Este totusi un turneu final,iar munca depusa de respectivii ,este una suplimentara avand in vedere ?abundenta?participantilor si implicit si a numarului de jocuri desfasurate ca sa ajungi pe locurile respective.
Cu mare placere s-au facut medalii si pt locurile 5-8, numai ca de la ultimul A+ la Focșani, cand ( nimeni ) cei ce s-au clasat pe 5-8 nu au binevoit sa stea la premiere am decis sa nu-mi mai bat joc de aceste distinctii, iar pentru ca valoarea lor sa fie si mai importanta ne rezumam la locurile 1-4, plus diplome pe ceilalti.

Doctore te-ai pus vreodata in situatia in care sa-ti pui opt bucati la g?t pentru ca nu ai cui sa le imparti!? E, eu le-am bagat in...si pe unde am putut...

Acesta este motivul pentru care nu voi mai face inca opt medalii.

Oricum, tu iei cupă :-)

Back
Sus