Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneul Campionilor"AmaTur 2014", Sf. Gheorghe - 06.12.2014
Am rugamintea de a ma trece cu 2 portii mancare (meniul 2 - ceafa porc la gratar , piure de cartofi, salata de varza proaspata) pt Vasile Gelu si Paun Daniel. Multumec.
Propun sa se ofere SI medalii locurilor 5-8 de la ambele categorii.Este totusi un turneu final,iar munca depusa de respectivii ,este una suplimentara avand in vedere ?abundenta?participantilor si implicit si a numarului de jocuri desfasurate ca sa ajungi pe locurile respective.
Cu parere de rau Corneanu Sorin/BT este nevoit sa se retraga. Din pacate programul mi s-a schimbat pe ultimii metri iar la ora inceperii concursului nu cred ca voi putea fi prezent.
Multumesc Amatur pentru distinctie (o sa-l rog pe Mironescu Adrian sa-mi ia premiul), doresc tuturor participantilor succes si sa ne reintalnim sanatosi cu alta ocazie.
Propun sa se ofere SI medalii locurilor 5-8 de la ambele categorii.Este totusi un turneu final,iar munca depusa de respectivii ,este una suplimentara avand in vedere ?abundenta?participantilor si implicit si a numarului de jocuri desfasurate ca sa ajungi pe locurile respective.
Cu mare placere s-au facut medalii si pt locurile 5-8, numai ca de la ultimul A+ la Focșani, cand ( nimeni ) cei ce s-au clasat pe 5-8 nu au binevoit sa stea la premiere am decis sa nu-mi mai bat joc de aceste distinctii, iar pentru ca valoarea lor sa fie si mai importanta ne rezumam la locurile 1-4, plus diplome pe ceilalti.
Doctore te-ai pus vreodata in situatia in care sa-ti pui opt bucati la g?t pentru ca nu ai cui sa le imparti!? E, eu le-am bagat in...si pe unde am putut...
Acesta este motivul pentru care nu voi mai face inca opt medalii.