AmaTur: Turneul Campionilor AmaTuR, Târgoviște - 03.12.2011

....hop si eu.... banuiesc ca pariul o fi fost pe Adria Cola sau poate niste quik... ca tot cola e ! Trebuie sa invat sa nu mai pun pariu pe coniac ca stric piatza !
Subiectul Turneul Final Amatur tinde sa se incheie cu mizerii ieftine... ! Pacat !
Cred ca moderatorul ar trebui sa stearga acele posturi "personale" sau sa le mute intr-un "coltz privat".
Respect,

Fuse fuse si se duse. Un turneu reusit. Congrats Dl. Zmeureanu , Ciprian Constantinovici. Congrtas Rusu Cristi si Durdun....da' pana la urma felicitari la toti c-o fo' fain.
Sa ne vedem cu bine in 2012..... si fara ranchiune :)

Exista ceva inregistrari cu meciurile disputate? Macar semifinalele sau finala? Poate cineva sa dea o mana de ajutor in acest sens?

daca și ceaușescu zice asta (fie iertat, ca l-au ?mpușcat de craciun saracu) atunci e treaba serioasa...! :D
sper ca gluma nu e prea nașpa
am dat click pe citat și nu mi-a aparut citatul

As fii foarte curios sa stiu daca poate cineva sa imi spuna,ce s-a intamplat cu Liviu Dasoveanu?a trecut la profesionisti?s-a calificat in diviziile superioare?nu l-am mai vazut in niciun turneu Amatur pe nicio lista

As fii foarte curios sa stiu daca poate cineva sa imi spuna,ce s-a intamplat cu Liviu Dasoveanu?a trecut la profesionisti?s-a calificat in diviziile superioare?nu l-am mai vazut in niciun turneu Amatur pe nicio lista

s-a apucat de cricket

s-a apucat de cricket
Mai , dar rautacios mai esti ALEX :))......
Ca si raspuns pentru george25 pot spune ca activez in campionatul municipal la CALIFICARI DIVIZIE , unde treaba merge foarte bine, am terimat turul pe locul 1 , iar in retur nu am nicio infrangere cu echipa....
Nu am mai fost pe la turnee din diferite motive....

Mai , dar rautacios mai esti ALEX :))......
Ca si raspuns pentru george25 pot spune ca activez in campionatul municipal la CALIFICARI DIVIZIE , unde treaba merge foarte bine, am terimat turul pe locul 1 , iar in retur nu am nicio infrangere cu echipa....
Nu am mai fost pe la turnee din diferite motive....
Foarte bine,iti urez sa ramai neinvins anul acesta.Noi am jucat un meci la Turneul Otilia Badescu in 2011 la Top Tenis,si de acolo am ramas cu o foarte buna impresie despre jocul tau-foarte exploziv de altfel:)

Foarte bine,iti urez sa ramai neinvins anul acesta.Noi am jucat un meci la Turneul Otilia Badescu in 2011 la Top Tenis,si de acolo am ramas cu o foarte buna impresie despre jocul tau-foarte exploziv de altfel:)
am inteles.... multumesc , sper si eu sa mai apuc sa joc cu baieti de valoarea mea si sa fac un spectacol de care lumea sa fie mandra.... ma inclin stimate domn ' voie buna ;)

Back
Sus