BRAZI TURNEU A 15 NOIEMBRIE 2008

intrebare

intrebare

vreau sa stiu daca un jucator se poate inscrie si la open si la amatori. daca da vreau sa ma inscriu si eu (olaru costin) si la open.

Re: BRAZI TURNEU A 15 NOIEMBRIE 2008

ar putea cineva sa ne informeze ce posibilitati de cazare exista la valenii de munte ? (confort,pret,etc.)
mcy, papapa

Constantin Teodor Gabriel - București - amatori
e ultima oara cand joc la amatori ( e a doua oara cand particip :p )

Domnule Bodeanu am o mare rugaminte la dv. . Pe centralizatorul de inscrieri s-a pierdut din lista un jucator de la Topoloveni si nu as vrea sa venim sambata si el sa nu poata juca. Asadar, va rog sa il treceti si pe Tataru Valentin - Topoloveni, amator.
Multumesc frumos!

iordachi adrian, adjud, vn - renunta, entorsa picior stang :evil:

sorin167 a spus:
Domnule Bodeanu am o mare rugaminte la dv. . Pe centralizatorul de inscrieri s-a pierdut din lista un jucator de la Topoloveni si nu as vrea sa venim sambata si el sa nu poata juca. Asadar, va rog sa il treceti si pe Tataru Valentin - Topoloveni, amator.
Multumesc frumos!
Am modificat, scuze pt emotia produsa.

mateidumitru a spus:
ar putea cineva sa ne informeze ce posibilitati de cazare exista la valenii de munte ? (confort,pret,etc.)
mcy, papapa
Valentin Soare. Raspunde la telefon...0766454264. Ceva mai multe amanunte gasiti intr-un post anterior.

leordarares a spus:
victor0987 a spus:
..din Galați,
Gutu Victor - amatori
Rosca Virgil - amatori
Virgil ar trebuie sa joace la open,cred.(a se vedea concursul de la Galați din 28 iunie)
In clasamentul oficial este inregistrat ca are dreptul sa participe ca amator.
Il Rugam pe Florin sa ne transmita daca trebuie modificata categoria sau nu.
Sau, poate Virgil va dori sa participe la open.
Nu stiu sigur daca un castigator de turneu B trece automat in categoria superioara, dar parerea mea este ca saltul ar trebui facut numai pentru performerii turneelor A.

Re: intrebare

La grupa open nu te poti inscrie fara o performanta notabila prealabila. Deci la inceput doar la amatori si daca iti confirmi valoarea atunci poti trece la categoria superioara. Sunt cazuri in care organizatorii pot inscrie un jucator direct in grupa open daca se cunoaste ca acel jucator este mult peste nivelul amatorilor. La amandoua categoriile nu este posibil sa te inscrii.

Turneele B nefiind de importanta nationala nu intra la clasificarea jucatorilor in cele 2 categorii. Un organizator poate inscrie un jucator nou in categoria open daca il cunoaste ca fiind mult peste nivelul amatorilor. Daca nu e un jucator nou atunci trebuie sa-si dovedeasca valoarea ca sa ajunga la open. Doar amatorii cu drept de joc la open se pot inscrie la amatori nu si invers. Pentru un amator mediu este mai usor sa faci puncte la amatori decat la open.
Nu cunosc situatia respectivului jucator deci ce am scris eu nu il vizeaza personal ci este sistemul in vigoare de impartire a jucatorilor in cele 2 categorii.

In plus ambele categorii se joaca simultan ..... nu prea cred ca poti juca la 2 mese in acelasi timp ;)

O intrebare pentru domnul Urzeala : Va participa la acest turneu si Florin Radu? Daca da, la Open sau Amator?

Ma inscriu si eu.... Serban Suchea (amatori).
Dragi bucuresteni....care mai aveti un loc liber in masina ? N-as vrea sa iau trenul desi distanta nu e mare. :)

Din BUCURESTI SE MAI INSCRIE :
NEA NICU PIETRIS -amator

magyc2005 a spus:
NEA NICU PIETRIS -amator
Nea Nicu Pietris a fost amator la Topoloveni, unde a castigat turneul si admiratia invinsilor. Acum este deja open-ist si il pot inscrie la OPEN.

magyc2005 a spus:
NEA NICU PIETRIS -amator
Nea Nicu e cel mai mare amator dintre noi dar joaca la open nu? :D vezi Topoloveni 2008
Eu unu' as vrea sa scap de el dar regulamentu-i regulament.Oricum ca-i la amatori ca-i la open ramane tataia nostru drag :)
Asta e una dintre micile parti proaste la concursurile pe 2 categorii,trebuie sa cunosti bine toti jucatorii si rezultatele obtinute. in trecut
Scuze domnul Dan,ati fost putin mai rapid decat mine.Acum am vazut postul

Back
Sus