valentin soare
organizator local
invitatie la brazi.
invitatie la brazi.
selectia naturala???. ca eu ma voi duce la turneul final.
invitatie la brazi.
selectia naturala???. ca eu ma voi duce la turneul final.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Am modificat, scuze pt emotia produsa.sorin167 a spus:Domnule Bodeanu am o mare rugaminte la dv. . Pe centralizatorul de inscrieri s-a pierdut din lista un jucator de la Topoloveni si nu as vrea sa venim sambata si el sa nu poata juca. Asadar, va rog sa il treceti si pe Tataru Valentin - Topoloveni, amator.
Multumesc frumos!
Valentin Soare. Raspunde la telefon...0766454264. Ceva mai multe amanunte gasiti intr-un post anterior.mateidumitru a spus:ar putea cineva sa ne informeze ce posibilitati de cazare exista la valenii de munte ? (confort,pret,etc.)
mcy, papapa
In clasamentul oficial este inregistrat ca are dreptul sa participe ca amator.leordarares a spus:Virgil ar trebuie sa joace la open,cred.(a se vedea concursul de la Galați din 28 iunie)victor0987 a spus:..din Galați,
Gutu Victor - amatori
Rosca Virgil - amatori
Nea Nicu Pietris a fost amator la Topoloveni, unde a castigat turneul si admiratia invinsilor. Acum este deja open-ist si il pot inscrie la OPEN.magyc2005 a spus:Din BUCURESTI SE MAI INSCRIE :
NEA NICU PIETRIS -amator
Nea Nicu e cel mai mare amator dintre noi dar joaca la open nu?magyc2005 a spus:Din BUCURESTI SE MAI INSCRIE :
NEA NICU PIETRIS -amator