Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
sunt prea mari. si redimensionate se vad naspaLuminita a spus:doar o poza?![]()
Le-am editat in programul Acdsee 9 program de vazut si editare imagini .."photo manager''(are o, optiune de editare ''resize'' si poti modifica rezolutia de ex. de la 2000 si ceva la 1024 si ocupa spatiu mai putin astfel iar calitatea e aprox la fel).. , daca nu te descurci trimite-mi pe mail si le editez eu: marianpuiu2005(at)yahoo.comprimariabrazi a spus:marian 023 cum ai facut de ai postat pozele in format mare ( adica normal)?
Tenismenu asta e mic copil pe langa cosapeweAlex.C a spus:nu se putea sa nu se ia tenismenu de cineva ... :twisted:
Propun,la concursurile viitoare,daca se va constata de catre organizatori ca materialul din care e confectionata fustita dsoarei Maritanu este "frictionless",aceasta (adica fustita) sa fie indepartata din concurs.Doamne-ajutatenismenu a spus:acuma lasand supararea cu masina deoparte despre concurs numai de bine cu exceptia vanatorilor de recompense bineinteles care vor mereu sa se inscrie la amatori cand de fapt au suficient loc la open.cred ca puteam sa fac mai multe progrese dar mi-a distras atentia si cred ca nu numai mie imitatia aia de fusta a luminitei.sunt curios chiar nu se mai gaseau macar 2-3 cm din materialul respectiv?sau cine stie ce material o fi?chiar stie cineva?
Asa-i, inca i-s dator lui Bogdan Trifu cu un dvd cu primul lui meci contra ei.rflash a spus:Mda .... Tin minte ca la primul concurs la care am vazut-o toti, dar absolut toti care aveau camere filmau la masa ei.