BRAZI TURNEU A 15 NOIEMBRIE 2008

Re: BRAZI TURNEU A 15 NOIEMBRIE 2008

primariabrazi a spus:
marian 023 cum ai facut de ai postat pozele in format mare ( adica normal)?
Le-am editat in programul Acdsee 9 program de vazut si editare imagini .."photo manager''(are o, optiune de editare ''resize'' si poti modifica rezolutia de ex. de la 2000 si ceva la 1024 si ocupa spatiu mai putin astfel iar calitatea e aprox la fel).. , daca nu te descurci trimite-mi pe mail si le editez eu: marianpuiu2005(at)yahoo.com

acuma lasand supararea cu masina deoparte despre concurs numai de bine cu exceptia vanatorilor de recompense bineinteles care vor mereu sa se inscrie la amatori cand de fapt au suficient loc la open.cred ca puteam sa fac mai multe progrese dar mi-a distras atentia si cred ca nu numai mie imitatia aia de fusta a luminitei.sunt curios chiar nu se mai gaseau macar 2-3 cm din materialul respectiv?sau cine stie ce material o fi?chiar stie cineva?

nu se putea sa nu se ia tenismenu de cineva ... :twisted:

tenismenu a spus:
acuma lasand supararea cu masina deoparte despre concurs numai de bine cu exceptia vanatorilor de recompense bineinteles care vor mereu sa se inscrie la amatori cand de fapt au suficient loc la open.cred ca puteam sa fac mai multe progrese dar mi-a distras atentia si cred ca nu numai mie imitatia aia de fusta a luminitei.sunt curios chiar nu se mai gaseau macar 2-3 cm din materialul respectiv?sau cine stie ce material o fi?chiar stie cineva?
Propun,la concursurile viitoare,daca se va constata de catre organizatori ca materialul din care e confectionata fustita dsoarei Maritanu este "frictionless",aceasta (adica fustita) sa fie indepartata din concurs.Doamne-ajuta:)

mda,am impresia k de fapt nu "fustita" mea deranjeaza dar ati gasit un motiv sa ma atacati.cu siguranta nu datorita "fustitei"castig meciurile,iar cine vine acolo sa joace tenis si intra la masa sa ma bata nu tine cont k am "fustita".in orice caz,aceea "fustita" cum ii spuneti voi este una speciala te denis,cumparata dintr-un magazin de articole sportive.asta am gasit,asta am cumparat.problema este k indiferent daca am jucat cu fusta sau pantaloni s-au facut afirmatii.si daca va deranjeaza atat de tare echipamentul meu,astept pareri si opinii despre cum ar trebui sa ma echipez la un concurs astfel incat sa fie comod si sa nu mor de cald.sunt deschisa la orice parere si astept sfaturi...

inca ceva?cine este tenismenu?sa isi spuna pe nume sa stiu si eu cu cine vorbesc.iar faptul k puteai sa faci mai mult dar nu ai facut din cauza mea nu este nici pe departe adevarat.as putea sa spun si eu k nu am castigat nu stiu ce meci din cauza k mi s-a distras atentia de catre barbatii din jurul meu care se schimba de tricouri in sala si raman la bustul gol in loc sa se duca in vestiar,k d asta avem vestiare separat fetele de baieti.dar eu nu m-am plans niciodata de acest lucru....deci,care este problemaîși de ce eu ma pot concentra numai la meci in conditiile in care am in jur de 10 barbati in preajma la bustul gol,sau chiar unul care joaca cu mine la bustul gol,iar tu tenismenu nu te poti concentra?eu nu am jucat nici la bsutul gol,nici dezbracata...fii dragut si fa-ma sa inteleg ce te deranjeaza de fapt.multumesc

dau si eu cu parerea,o persoana de sex feminin are dreptul sa joace in fusta,deci fusta domnisoarei luminita este valabila si in concursurile intern si international.sa vedeti ce fusta are si jucatoarea de cluj?sau un alt ex.rusu stefan cand joaca in bustul gol nu va deranjeaza?mai lasati chestiile cu fusta sau cu bustul gol.sint probleme si mai grave cand un jucator nu stie ce este un fair play asta e o problema foarte grava in circuitul amator,se injura ca in codru si de............a si nici nu dau mana dupa meci.problema asta trebuie exculasa din tenis de masă amatur.

Stim ca Luminita e o fata sexy ,dar daca in timpul jocului ne concentram la fustita ei si nu asupra jocului atunci clar nu o sa castigam.Oricum ea joaca bine .Era o reclama ceva de genul NU CONTEAZA IMAGINEA ,BEA SPRITE! deci mai bine ne antrenam :wink:

Lumi... astia sint invidiosi maaa...
Ei te plac , si nu stiu cum sa faca , atit , iarta-i lumi ca nu stiu ce fac !
Pune si tu o o cojoaca pina in pamint si joaca asa ! :lol:
Dupa ce ca avem citeva fete in circuit va mai luati si de ele , daca stau bine sa ma gindesc e cam singura care vine pe la competitii , in loc sa apreciati asta ii faceti mici observatii , eeee...

Mda .... v-ati gasit sa va luati de Luminita. Daca arata bine care e problema ? Tin minte ca la primul concurs la care am vazut-o toti, dar absolut toti care aveau camere filmau la masa ei.
Vedem destule la televizor care nu arata la fel de bine dar ard de nerabdare sa se arata cat mai goale pe sticla.
Si ca tot s-a facut o paralela ..... dpdv regulamentar fusta e ok, in schimb jucatul la bustul gol nu.

rflash a spus:
Mda .... Tin minte ca la primul concurs la care am vazut-o toti, dar absolut toti care aveau camere filmau la masa ei.
Asa-i, inca i-s dator lui Bogdan Trifu cu un dvd cu primul lui meci contra ei.

nu am nici o treaba cu fustele :) , dar parca, subliniez, parca, la televizor(la concursuri) fetele nu au fusta, au sort, la tenis de camp au fusta!Asta pt. cel care a zis ca e regulamentar!

Back
Sus