AmaTur: Turneu B București - 19.02.2006

Dan2

Echipa AmaTur
Scor reacție
832
Vârstă
65
Locație
București
Pentru ca ca organizatorii din București nu se prea inghesuie sa organizeze, propun un nou turneu in 19 feb. Conditiile de concurs le vom stabili de comun acord ulterior. Inscrierile se fac pana sambata seara..
Felicitari catre Cluj si Oradea, unde se simte pasiunea si spiritul de initiativa. Cum stati cu "taria de Bihor"?

Ultima editare de un moderator:
cu`palinca de bihor` stam foarte bine (a nu se confunda cu produsul scos pe piata de o anumita firma), cu initiativele de asemenea. Daca cineva din bucuresti doreste sa `deguste` o palinca adevarata anuntati.

Re: propunere de turneu B la București

Re: propunere de turneu B la București

Dan2 a spus:
Pentru ca ca organizatorii din București nu se prea inghesuie sa organizeze, propun un nou turneu in 19 feb. Conditiile de concurs le vom stabili de comun acord ulterior. Inscrierile se fac pana sambata seara..
Felicitari catre Cluj si Oradea, unde se simte pasiunea si spiritul de initiativa. Cum stati cu "taria de Bihor"?

Sunt primul inscris, la ce ora sa il facem si unde?

Ma inscriu si eu, daca se poate. Sunt nou pe acest forum, joc tenis de masă ocazional, de placere. Numai ca de la un timp a inceput sa-mi creasca pasiunea pentru acest sport. Si as vrea sa vad cam de ce sunt in stare.

concurs

concurs

E rost de bataie? Ma bag si eu! :D

E perfect duminica? Unde si ce banuti sa strangem pana atunci :)?

eu sper ca d-l Bodeanu sa se implice si de data asta in organizare, pt ca turneul trecut a iesit foarte bine...daca nu , ne intalnim noi duminica si vedem ce iese:)

Pana la urma, se ocupa careva de organizare?
Daca se incepe pe la 9:30-10:00, ca data trecuta, as veni si eu, ca tot nu ies din grupe si am timp sa ajung si la cealalta intalnire care e la 12:00.

Oameni buni....m-am sfatuit intens cu Eugen si desi nu prea ne pricepem noi la organizat.....o sa avem sigur parte de un turneu B duminica la IDM.
O sa inceapa la ora 9:30......ora pana la care se mai pot face si inscrieri pe loc.....desi ar fi de preferat sa anuntati din timp pe forum pentru ca pana sambata seara sa putem face si un calcul privind taxa de participare.

:D O sa revin ceva mai incolo cu o prezentare "formala" a turneului !!

Impreuna cu Eugen si Elefantelul organizam turneul AMATouR in București in data de 19.02.2006. Iata detaliile de organizare:

localitatea: BUCURESTI
data: duminica, ora 9:30
sala IDM
Ora de prezentare 9:00
Locatia: aceleasi prime mese din dreapta daca vom reusi sa le rezervam;
numarul de mese: 4 (pentru 16 inscrisi) - 6 (pt 24 inscrisi)
Numarul maxim admis de participanti: 24.
Durata probabila 9:30- 14:00
Taxa pentru mese: 100000 lei pentru fiecare inscriere.
Taxa pt organizator 0 lei si 0 bani
Daca numarul de jucatori inscrisi va fi mai mare de 20 (pana in acest moment sunt inscrisi 9 jucatori) se pot organiza doua turnee separate, fiecare cu punctaj propriu conform regulamentului Amatour. Jocurile vor fi in sistemul 3 din 5. Modul de desfasurare in functie de numarul de inscrieri il voi transmite dupa incheierea inscrierilor pe site.
Premii: toti banii care vor ramane dupa plata meselor pentru primii 3 clasati (50% pt locul 1; 33% pt locul 2; 17% pt locul 3).
Capi de serie:primii 4 din turneul anterior.
Cei care doresc sa participe si nu sunt inca inscrisi sunt rugati sa confirme participarea inca din aceasta seara. Inscrierile se vor putea face (limitat) si maine pana la ora 9:15.

Salut, ma inscriu si eu pentru turneul de duminica 19 feb. de la IDM.
Bafta tuturor, sa dati multe tushuri si sa va ajute fileul mai mult ca niciodata...
Mihai-Gabriel

Cu mici peripetii legate de conditiile nu prea convenabile organizarii unui turneu intr-un club interesant dar pestrit si foarte zgomotos, am incheiat un turneu bun, cu meciuri disputate atat la mese cat si alaturi de ele.
Interesul nu a fost insa indreptat numai spre jocuri ci si spre spectatori, mai ales spre sora unuia dintre participanti-Mihai Badescu- care, discret, si-a sfatuit favoritul pentru un rezultat cat mai bun. Cred ca ati ghicit despre cine este vorba...
Concurentii au fost ceva mai multi ca la primul turneu, 18 aspiranti la punctele AMATouR, care au fost impartiti in doua grupe de cate 9, din care s-au calificat primii 4, dupa care s-a jucat in sistem eliminatoriu. Rezultatele au fost putin surprinzatoare... pentru mine cel putin, Dar iata rezultatele:
sferturi:
Dona-Dinu
Bodeanu Dan-Mircea Valentin
Badescu-Manaila
Bodeanu Mihai- Angelescu Mihai
semifinale:
Bodeanu Dan- Dona Eugen
Bodeanu Mihai- Badescu Mihai

finala: Bodeanu-Bodeanu

Clasamentul arata astfel:

1. Bodeanu Mihai 10 p
2. Bodeanu Dan 8 p
3. Dona Eugen 6 p
4. Badescu Mihai 5 p
5. Dinu Gheorghe 4 p
6. Angelescu Mihai 4 p
7. Mircea Valentin 3p
8. Manaila Mihai Gabriel 3 p

9-16
Rozescu Valentin (4v)
Macabinski Robert((4v)
Serban Suchea(3v)
Iosif Daniel (2v)
Iacob Lucian((2v)
Nastase Gheorghe(2v)
Binda Marius((1v)
Niculescu Alin(1v)
Constandache Adrian(0v)
Vlad Vasilica(0v)

Doua mentiuni speciale:
In rimul rand pentru Eugen care cred ca merita sa joace finala, dar...asa e-n tenis!!
In al doilea rand pentru spiritul pur de amator al turneului: Primii 4 au primit un premiu de -65000 lei pe care i-au scos din buzunar pentru ultimele plati.
Otilia ne-a promis ca ne va pune la dispozitie sala pentru urmatorul turneu
daca va primi cele 4 mese noi-noute!! Poate asa vom mai avea si ceva bani de premii...

Back
Sus