București - Locatii de tenis de masa

Re: Locatii in București

Parafrazandu-l pe Visco: lasa-l pe ****u in pace. In rest, sa ne vedem sanatosi.

filoteanuadrian a spus:
Salutare,
... Imi ies FH top spin, FH Block, o gluma de pendullum, BH Block + BH Top Spin (cu noroc majoritatea). ...
Cand am drum prin București poate invat si eu pendullumu', ca nu-l stiu nici macar in gluma :)

Vai, cita crima am comis ... am scris cu 2 de "l"
Daca perfectionismul ne-ar caracteriza pe toti - am fi o mare natie. Toleranta e rara avis printre noi.
Imi dau doua palme (pentru aia 2 de "l") si trecem mai departe, ok? Nu se supara nimeni (sper)

N-am eu nimic cu 2 de L, o sa vin sa invat pendulumu' ... ca nu-l stiu.
Later edit:
No, hai ca m-am documentat un pic si am gasit ceva reverse pedulum, asa ca nu mai e nevoie sa vin.

DAAS CLUB
Detalii: Sala de tenis de masă dotata cu 10 mese de joc, aer conditionat,
Adresa: Str. Malcoci nr. 2B, Complex Comercial Malcoci, sector 5,
Telefon: Tel. 0726.570.149
Orar: L-V: 11-24
A jucat cineva aici? Ceva detalii despre preturi si "fauna locala"?

S-a deschis o sala in Berceni, chiar langa mallul acela nou. Se cheama VIVA SPORT, conditiile sunt ok, ca si pret: 5lei/h in afara weekendului si 9lei/h in weekend.
Site-ul lor de internet este: http://www.vivasportclub.ro/tenis-de-masa
Organizeaza si turnee cu premii, nu cine stie ce dar...sunt niste premii. :)

sala tenis de masă in sos Vergului nr 59 in fata spitalului Malaxa Conditii bune cu mese Yasaka ,robot , lumina buna ,aer conditionat, vestiare.Deschisa zilnic pt amatori ,adulti si copii intre orele 10-22 Pentru sportivii legitimati care activeaza in campionatul Mun.București,va putem aduce la cunostiinta ca este sala unde o sa dispute meciurile echipa VICO-XEROX.Daca sunt echipe interesate,care nu dispun de sala proprie, va rugam contact la nr tel.0728910420-Nicolae Stelian.Pentu copii nascuti intre anii 2000-2003 organizam selectii pt performanta in zilele:luni si miercuri 16-19si sambata 10,30-13.pt contact acelasi nr de telefon.

Noua sala de tenis de masa : Top Tenis Arena București

Noua sala de tenis de masă : Top Tenis Arena București

In primul rind sintem niste iubitori ai tenisului de masa. Nu sintem cei mai buni jucatori, dar credem in acest sport. Decizia de a infiinta Top Tenis Arena a venit natural, in dorinta noastra de a pune la dispozitia tuturor impatimitilor de tenis de masă a unui spatiu de joc asa cum nu mai exista in București. Mare, frumos, generos, functional, imens, comfortabil, la un standard pe care noi inca nu l-am intilnit in Romania.
* 25 de mese Donic World Champion (varf de gama, pentru campionate mondiale)
* 45mp pentru fiecare spatiu de joc, sau 70mp/120mp in configuratie de concurs
* 1000lux lumina pe fiecare masa, cu 600lux lumina pe capete si laterale
* suprafata de joc Gerflor Taraflex TT
* atmosfera conditionata (aport de aer proaspat, ventilatie, aer conditionat)
* vestiare ultra-moderne
* garderoba
* bar fumatori / nefumatori cu zona special amenajata si inchisa pentru fumatori
* parcare GRATUITA pina la 100 de locuri
* internet wireless GRATUIT
Aici s-a desfasurat pe 18 Septembrie unul dintre cele mai mari concursuri de pina acum, cu 238 de participanti.
Puteti vedea mai multe imagini cu sala la www.toptenis.ro
Va asteptam !

Am fost azi la Top Tenis Arena, tot ce s-a scris mai sus despre sala e adevarat, in plus pot sa adaug ca administratorii sunt niste oameni exceptionali, te ajuta in orice situatie.
Multumim.
Multumesc si celor care a avut bunavointa de a ma invata (juca) cu mine, in special domnului manyaku88.

Multumim Traian !
In zilele urmatoare o sa anuntam urmatoarele programe din Academia de Tenis de Masa, concentrate pe pregatirea jucatorilor de nivel mediu si avansat. Si, cu putin noroc, o mare surpriza...
O seara buna,

Pentru iubitorii tenisului de masa care locuiesc in zona Titan ,Morarilor,Fundeni,Pantelimon, sala noua in Sos.Vergului 59( in fata spitalului Malaxa). Sala dispune de 6 mese Yaska noi ,spatiu suficient, luminozitate buna,aer conditionat, vestiare ,robot performant.Pentru cei ce doresc, atat adulti cat si copii ( care vor sa invete sau sa se perfectioneze),antrenor cu mare experienta.Preturi practicate zilnic luni-duminica inclusiv orele10-15=5 lei,orele15-22=10 lei Lunar se poate face abonament pt 1o ore= 75 lei ,pt 20 ore=100lei.Pentru copii nascuti intre anii 2000-2003 organizam selectii pt performanta in limita acelorasi preturi in ceea ce priveste sala la care se adauga antrenorul.Va multumim si asteptam sa ne vizitati. Informatii la tel 0728910420 Stelian sau mp pe forum.

:clap: :thumbup: :lol: Mamaaaa,cita experienta ai frate?!?!?!? acum serios,cite luni de antrenorat ai?!?!?

Daca le numar serios cred ca reusesc sa adun maximum trei

Grand Arena

Grand Arena

Stie cineva, s-a redeschis sala din Grand Arena? Era un anunt ca se muta la etaj....

Stie cineva, s-a redeschis sala din Grand Arena? Era un anunt ca se muta la etaj....

Am trecut ieri pe la etaj, spatiul e mult mai mic si abia au evacuat ce fusese inainte. Slabe sanse mai fie sa fie ceea ce a fost, asa cum era sala, aia cu bunele si relele ei.

Ultimele vesti erau cum ca 01.10, dar probabil va mai dura.

Back
Sus