București - Locatii de tenis de masa

Re: Locatii in București

Alte alternative nu prea ai :
1). http://www.idmclub.ro/tenis.php , mese butterfly
2).In incinta strandului Tineretului - strada Primo Nebiolo nr.1 (intre Muzeul satului si Institutul Agronomic). Mese de joc Stiga EXPERT, profesionale, aprobate ITTF. Program:9-22. Relatii la telefon 0722 775 905.
3).http://www.mazicon.ro/tenis-de-masa.php

teodorus29 a spus:
Alte alternative nu prea ai :
1). http://www.idmclub.ro/tenis.php , mese butterfly
2).In incinta strandului Tineretului - strada Primo Nebiolo nr.1 (intre Muzeul satului si Institutul Agronomic). Mese de joc Stiga EXPERT, profesionale, aprobate ITTF. Program:9-22. Relatii la telefon 0722 775 905.
3).http://www.mazicon.ro/tenis-de-masa.php
Primele 2 locatii le-am mentionat si eu. Am fost si la ultima, la Mazicon, problema e ca e f.departe de mine - in Ghencea (mie imi trebuie undeva in Nord). Alt incovenient e ca anul trecut nu s-a putut juca in sala multa vreme, fiind preferat aerobicul. In continuare, astept alte sugestii de posibile locatii in jumatatea de Nord a Bucureștiului...

Locuiesc in Afumati. Mi-am luat de o luna o masa de tenis dar m-am saturat sa joc singur (ridic jumatate de masa si o tacanesc asa pana nu mai vad bine bila).
1. Sunt persoane din zona, interesate sa jucam impreuna la mine (seara sau in weekenduri)?
2. Poate cineva sa-mi indice in Voluntari locuri unde pot juca seara cu alti parteneri sau mai ales un antrenor?
3. :offtopic: Ma straduiesc sa progresez, am incercat sa-mi construiesc un return board pt a exersa topspin dar rezultatul e dezamagitor. Din lipsa de partener, ma gandesc serios sa achizitionez un robot. Are cineva experienta cu astfel de masinarii? Ce model imi recomandati? Dl "tibi" imi recomanda cu caldura noul robo-pong 2050 dar pretul e cam mare si as prefera sa iau 1050 in prima faza si sa-l upgradez mai tarziu cu sistemul de reciclare al bilelor. Intrebarea este daca 1050 are exact aceleasi performante ca 2050 da ii lipseste doar sistemul de reciclare.
Multumesc.
Victor

vikusor a spus:
Locuiesc in Afumati. Mi-am luat de o luna o masa de tenis dar m-am saturat sa joc singur (ridic jumatate de masa si o tacanesc asa pana nu mai vad bine bila).
1. Sunt persoane din zona, interesate sa jucam impreuna la mine (seara sau in weekenduri)?
2. Poate cineva sa-mi indice in Voluntari locuri unde pot juca seara cu alti parteneri sau mai ales un antrenor?
3. :offtopic: Ma straduiesc sa progresez, am incercat sa-mi construiesc un return board pt a exersa topspin dar rezultatul e dezamagitor. Din lipsa de partener, ma gandesc serios sa achizitionez un robot. Are cineva experienta cu astfel de masinarii? Ce model imi recomandati? Dl "tibi" imi recomanda cu caldura noul robo-pong 2050 dar pretul e cam mare si as prefera sa iau 1050 in prima faza si sa-l upgradez mai tarziu cu sistemul de reciclare al bilelor. Intrebarea este daca 1050 are exact aceleasi performante ca 2050 da ii lipseste doar sistemul de reciclare.
Multumesc.
Victor
E un club sportiv pe langa primaria din Voluntari unde se mai intanlesc prietenii si joaca un tenis de masă. Au 2 mese profi.

Se joaca in Voluntari, undeva pe langa politie,pentru detalii despre locatia exacta cauta la topicul `turneu Voluntari`.Acolo gasesti si un antrenor meserias, Paul Chiru se numeste.

Cluburi, locuri de practicat tenis de masa București

Cluburi, locuri de practicat tenis de masă București

Cine stie ce locuri de practicat tenis de masă sau cluburi de antrenamente se gasesc in București in zona Unirii - Tineretului - Vitan sau prin zona.
Eu deocamdata sunt inscris la un club de langa Tineretului, la Palatul Copiilor, dar as vrea sa joc si in alte locuri cu plata, deoarece la clubul meu nu am posibilitatea asta.
As fi foarte recunoscator daca mi-ar recomanda cineva un loc bun de jucat, cu conditii bune.
Multumesc mult

Re: Cluburi, locuri de practicat tenis de masa București

Re: Cluburi, locuri de practicat tenis de masă București

Galion- Fizicienilor.
Conditii modeste, dar gasesti parteneri de orice calibru.

Re: Cluburi, locuri de practicat tenis de masa București

Re: Cluburi, locuri de practicat tenis de masă București

La galion pare destul de interesant. Chiar maine ma duc. Alte locatii imi mai puteti recomanda?

Club 178, zona Berceni, Str. Luica (colt cu Bd. Ctin Brancoveanu la o distanta de ~50m fata de intersectie)

am 49 de ani unde pot juca tenis de masă

Bine ai venit Elena
In principiu la cluburi se merge in formatie...
Dar exista intotdeauna posibilitatea sa joci cu jucatorii excedentari de la mesele vecine. La Galion sala este supravegheata de doamna(e) si te pot ajuta chiar ele pentru parteneriat. Incearca intai un telefon acolo.

Salut,
Acum ca s-a desfiintat sala de tenis de la Strandul Tineretului, mai exista vreo sala in București care sa aiba conditii la fel de bune ca in IDM ? Stie cineva?
Multumesc

BUCURESTI ..SALA TENIS.. .10 IUNIE

BUCURESTI ..SALA TENIS.. .10 IUNIE

VA ANUNTAM CA IN JURUL DATEI DE 10 IUNIE SE VA DESCHIDE O NOUA SALA DE TENIS IN CENTRUL BUCURESTIULUI ,Strada Tabacarilor Nr.7 Sector 4, in incinta"Pionierul" ,in spate la fostul restaurant budapesta,langa maternitatea bucur.CA DOTARI,2 MESE DONIC WORLD CHAMPION TC (mese pe care se joaca in campionatele mondiale),6 MESE DONIC WALDNER 25 APROBATE ITTF,ROBOT PROFESIONAL ROBOPONG 2050,PALETE DONIC ,INSTRUCTOR TENIS ATESTAT,AER CONDITIONAT,BAR CU TOATE DOTARILE(ceai infuzie,cola,limonada,fresh portocale,bere,frappe,inghetata,ciocolata calda,sandwich).PROGRAM NONSTOP.MAI MULTE DETALII IN CURAND PE http://www.animalkingdomclub.ro/ .TEL 0752602965.

NOU ...SALA TENIS BUCURESTI... ANGAJAM PERSONAL CALIFICAT

NOU ...SALA TENIS BUCURESTI... ANGAJAM PERSONAL CALIFICAT

ANGAJAM INSTRUCTOR TENIS SI PERSONAL SERVIRE SALA....OFERIM ABONAMENTE AVATAJOASE PT SCOLI ,LICEE,CORPORATII,CLUBURI TENIS ............................................................................................................................ .................................................................................................................................. VA ANUNTAM CA IN JURUL DATEI DE 10 IUNIE SE VA DESCHIDE O NOUA SALA DE TENIS IN CENTRUL BUCURESTIULUI ,Strada Tabacarilor Nr.7 Sector 4, in incinta"Pionierul".CA DOTARI,2 MESE DONIC WORLD CHAMPION TC (mese pe care se joaca in campionatele mondiale),6 MESE DONIC WALDNER 25 APROBATE ITTF,ROBOT PROFESIONAL ROBOPONG 2050,PALETE DONIC ,INSTRUCTOR TENIS ATESTAT,AER CONDITIONAT,BAR CU TOATE DOTARILE(ceai infuzie,cola,limonada,fresh portocale,bere,frappe,inghetata,ciocolata calda,sandwich).PROGRAM NONSTOP.MAI MULTE DETALII IN CURAND PE http://www.animalkingdomclub.ro/ .TEL 0752602965. ....

Salutare,
cu o mica informatie poate ma ajutati..in zona Titan unde si cu cine pot schimba 2-3 mingi ?!
Multumesc !

IDM CLUB
Detalii: 16 mese ping - pong, bar in incinta
Adresa: Splaiul Independentei nr. 319B, sector 5,
Telefon: Tel. 021.312.88.90; 0722.454.273; Tel/Fax 021.316.10.52
Orar: L-D: 9-5
COMPLEXUL CULTURAL SPORTIV STUDENTESC TEI
Detalii: Platforma cu 14 mese de ping-pong
Adresa: Str. Oltetului nr. 30, sector 2 ,
Telefon: Tel. 021.242.21.10; 021.242.19.63; 021.242.15.88; Fax 021.242.21.09
Orar: L-D: 9-21 (vara)
CLUB MIRAMAR
Detalii: Tenis de masa, aer conditionat; bar in incinta
Adresa: Bd. Chisinau nr. 6, sector 2, ,
Telefon: 021.255.04.36; 0744.588.204; Fax 021.255.10.25
Orar: L-S: 8-21; D: 8-14
CLUB TEXAS EXPRESS
Detalii: 2 mese ping-pong, bar in incinta
Adresa: Splaiul Independentei nr. 290, sector 6 ,
Telefon: Tel/Fax 021.316.24.25
Orar: L-D: 10-05
CLUBUL SPORTIV GALION
Detalii: Cursuri de initiere cu antrenori emeriti si antrenamente cu jucatori legitimati la FRTM
Adresa: Str. Fizicienilor nr. 15, sector 3,
Telefon: Tel. 0744.756.819; 021.348.30.60; 021.348.30.71; Fax 021.224.58.10
Orar: L-D: 8-pana la ultimul client
MAZICON
Detalii: Tenis de masa; 2 mese, posibilitate inchiriere palete si mingi
Adresa: Str. Bascov, nr. 14?18, sector 5,
Telefon: Tel. 021.444.99.59; 021.444.99.79; 0746.050.920
Orar: NON STOP
PUB 178
Detalii: Tenis de masa, posibilitate inchiriere palete si mingi
Adresa: Str. Luica nr. 178, sector 4
Telefon: Tel. 021/ 461 07 26
Orar:
CLUB Betaco
Detalii: Tenis de masa, posibilitate inchiriere palete si mingi
Adresa: soseaua Oltenitei (aproape deBig), sector 4
Telefon: Tel.
Orar:
Club AKC
Detalii: Inchiriere mese ping pong
Adresa: Str. Tabacarilor Nr.7, Sector 4,
Telefon: 0752602965
Orar: 10:00- 23:00
ASOCIATIA SPORTIVA SPERANTA
Detalii: Inchiriere mese ping pong
Adresa: Aleea Istru nr. 4, sector 6 ,
Telefon: Tel. 021.778.45.68; Fax 021.444.03.32
Orar: L-V: 9-22
CLUB CARA
Detalii: Inchiriere mese de ping pong
Adresa: Str. Rotunda nr.4, sector 3 ,
Telefon: Tel. 021.348.35.80; Fax 021.348.40.63
Orar: L?V: NON?STOP
DAAS CLUB
Detalii: Sala de tenis de masă dotata cu 10 mese de joc, aer conditionat,
Adresa: Str. Malcoci nr. 2B, Complex Comercial Malcoci, sector 5,
Telefon: Tel. 0726.570.149
Orar: L-V: 11-24

Vali Suta a spus:
Salutare,
cu o mica informatie poate ma ajutati..in zona Titan unde si cu cine pot schimba 2-3 mingi ?!
Multumesc !
cel mai aproape de Titan este Miramar dar chiar linga miramar(numai treci drumul) la Calauz la sala vin si jucatori mai bunicei si conditii superbune dar,nu ma pune sa-ti explic pt. ca am fost oadata cu Chiru si cu Vaduva cu masina si nu stiu pe la ce ora am plecat si cum am plecat

Salut
Sunt nou pe forum!!Acesta este primul meu post si as vrea sa stiu unde pot incepe si eu sa fac ping pong in bucuresti ,nu de performanta nu prea cred ca mai pot incepe
Sunt din bucuresti ,mai bine zis drumul-taberei,am 16ani, joc tenis doar vara ca am si eu timp sunt elev
multumesc anticipat si daca stiti ceva preturi pt antrenori nush un nr de telefon

Salutare,
Domnilor, haideti sa incetam cu locatii de joaca cu mese in aer liber. Haideti sa ridicam putintel nivelul discutiei - nu se poate juca tenis de masă in aer liber. Nu sint mare jucator, dar e greu sa le numesc mese pe cele din aer liber. Mai ales cele din beton (sa ma fereasca sfintu'). Nu se poate juca pe mesele "publice" ... a, doar daca te duci cu copilul sau cu prietena la o tzacaneala, dar de jucat tenis de masă nu se poate vorbi. Parerea mea :)
Apropos, incerc sa ies cit mai des si sa joc (nu afara, in cluburi - alea putine cite sint in București). Numai ca nu prea am cu cine :) - nu pentru ca sint foarte bun (ha ha - numai asocierea dintre cuvintele "bun" si "eu" ma amuza) ci pentru ca amicii mei au cam alte preocupari sportive.
Daca locuiti prin Sectorul 3 si puteti veni sa schimbam o minge prin Gallion sau Miramar sint mai mult decit interesat.
A, si daca nu va deranjeaza nivelul meu de joc (mediocru). Imi ies FH top spin, FH Block, o gluma de pendullum, BH Block + BH Top Spin (cu noroc majoritatea). Dezastru la miscarea la masa. Nu va invit la un joc adevarat la un nivel bun ci la exercitii tematice. In fine ... incerc sa ma descurc, dreaq sa ma ia :))
filoteanuadrian at yahoo dot com

Back
Sus