București - Locatii de tenis de masa

Re: Locatii in București

mai precis il astept la Voluntari daca il poate insoti un adult, maine e concurs la care vreau si eu sa ajung...si poate ne cunoastem si schimbam cateva mingi si impresii...

sali de tenis de masa bucuresti

sali de tenis de masă bucuresti

Salut
M-am mutat de curand in București si as dori sa stiu pe unde se poate juca tenis de masă...
Stau in zona Calea Grivitei spre 1Mai.
multumesc frumos.

Re: sali de tenis de masa bucuresti

Re: sali de tenis de masă bucuresti

ai o sala f buna langa tine practic la tineretului langa herastrau... singurul incovenient e ca va trebui sa te descalti la intrarea in sala si sa iti pui alta incaltaminte si mai e si proprietarul locului care e cam greu de digerat... in rest super conditii!

super conditii, intr-adevar, da' si douj da lei ora. :wink:

apropo cat e ora acolo...sau cum se procedeaza?
thx

la bucuresti ma refer

nikkon cred ca putem sa ne intalnim ca si eu stau prin zona. eu nu am fost decat in idm la sala. am auzit de sala aceasta din tineretului insa nu am mers niciodata acolo ca nu am avut ocazia, dar daca esti pasionat putem incerca.

pai cu mare placere.

Puteti posta adresa acestei sali, va rog?

Alte sali acoperite mai stie cineva ?
Sau are cineva un loc maricel pt cel putin 3-4 mese de inchiriat ?

in 178 au deschis din nou hala mare... e spatiu mult acum. voi reveni cu poze.

da, chiar e ok acum in Pub 178...ai spatiu destul, atmosfera nu e sufocanta (poate parea putin frig la inceput, dar dupa cateva jocuri e ideala)...chiar nu-mi pare rau ca imi "pierd" 40-45 minute cu drumul pana acolo... :D

In 178 chiar e super ok acum ... spatiu mare, mese ok ... si sa nu mai zic de faptul ca am inceput sa ne adunam acolo o comunitate destul de mare de iubitori ai acestui sport ... :D

Ma poate ajuta cineva ?:(
doresc sa fac tenis de performanta de ceva timp dar nu am gasit niciun club nimic ... dak stie cineva add cc_mnx si discutam acolo .. multumesc

Se aduna cineva sambata dimineata in IDM? Daca da, jucati doar intre voi, cei care va cunoasteti sau acceptati si nou veniti?

Caut un loc de antrenament (indoor) in jumatatea de nord a Bucureștiului (inclusiv Mogosoaia, Crevedia chiar :roll: ). Mai exista alte locatii decente in afara de cele descrise mai jos de mine?
1.Strand Tineretului (Primo Nebiolo nr.1). - conditii f.bune dar nu reusesc sa rezerv o masa acolo de 2 sapt.- se pare ca e un fel de "circuit inchis" sau deja au prea multi abonati.
2.IDM - relativ ok. Nu se pot face rezervari. Dupaamiaza dupa 17.00 gasesti numai masa la fumatori - destul de deranjant. Spatiu disponibil relativ mic.
3.Complex Studentesc Tei-(Str.Oltetului,la fosta Cupola) - din pacate inchis din oct. pana in aprl.-mai.
Multumesc.

Salut si eu sunt foarte interesat de o sala sau ceva in centrul bucurestiului sau pe aproape de el:) si eu joc in 178 dar am auzit ca urmeaza sa faca creasca pretul destul de ciudat :thumbdown: si sunt dezamagit de asta pentru ca am cunoscut aici niste jucatori foarte foarte buni:) deci va rog daca aveti sugestii pls spunetimi si mie sunt foarte foarte pasionat de acest joc !!!! ( id mess alexandru.cris)

Back
Sus