București - Locatii de tenis de masa

Re: Locatii in București

cristimusashi a spus:
doki a spus:
Dragomir Paul a spus:
Mesele din fibra stii cumva ce scrie pe lateral sau macar de unde pot fi achizitionate ?!!!... As pune 5 buc. in curtea salii.
Va recomand Joola Externa (poliester cu fibra de sticla) sau City (amestec acryl/quartz).
http://www.joola.hu/pics/tables/externa.jpghttp://www.joola.hu/pics/tables/city.jpg
$3,999.00 JOOLA City
$2,999.00 Joola Externa
cam scumpe
JOOLA City - 1.200 EUR
Joola Externa - 850 EUR
Asa sunt mai ieftine. 😉

nu sunt din tabla sunt exact ca cea din poza de mai sus!(at)

In berceni in pub 178 sunt 4 mese 2 kettler outdor si 2 active,s-a si ieftinit 10 ron ora, e ok.Pe linia lui 102 pe LUICA!

Domnu ' Paul , am mese pe stoc de exterior :
excellent.jpg

pret 2.300 lei

Tot respectul pentru primarul sectorului 4 (Piedone). Am gasit mai multe locatii cu mese de ping pong in Berceni. Dupa Parcul Tineretului cu 3 mese am mai gasit pe Bd. Constantin Brancoveanu 3 mese.
3 mese Bd. Constantin Brancoveanu langa o benzinarie Petrom (str. Tarnava Mica) viss a vis de o biserica alba.
- suprafata buna, tip mese de outdor.
- doar o masa mai are fileu de plastic

4 mese Str. Nitu Vasile.
- suprafata buna
- o singura masa are fileu la inaltime regulamentara.
De pe Nitu Vasile, in dreptul magazinului de mobila Jolly Fun/showroom Hyundai, se face o strada perpendiculara pe care se gaseste un parculet in dreapta cu cele 4 mese

1 masa str. Nitu Vasile
Dupa doua blocuri mai spre dreapta de la cele 4 mese verzi se gaseste un parculet cu aceasta masa.

1 masa Aleea Cricovul Dulce (zona Bd. Const. Brancoveanu)
- suprafata lemn
- harta cuprinde cele 3 locatii din zona Nitu Vasile. Pozitionarea este aproximativa.

Nivelul de joc in Parcul Moghioros a crescut simtitor. Din ce in ce mai multi jucatori de nivel bun au inceput sa il frecventeze. Se joaca la set mare, in general la simplu (ca sa simta omul ca joaca) si sunt 6-7 jucatori care asteapta sa intre. Pe la orele 18-19 zilnic se strang destui jucatori de valoare. Se joaca pana pe la 22-23 sau chiar pana dimineata pentru insomniaci. Au inceput sa apara jucatori din onoare, calificari sau chiar superliga. Miza este relaxarea, placerea, onoarea sau orgoliul. Asteptam si alti jucatori de valoare (numai asa putem sa progresam).

Am cautat si n-am gasit nimic in parcurile din sectorul 3. Alo, domnul primar Negoita? Candva erati mai orientat.

Cauta in parcul Titanii ,e o o singura masa si aia vai de ea.Inaite erau 4 dar cand au construit terenul de basket de alaturi au fost stricate 3.O gasesti mai la sfarsitul parcului langa un teren de basket.Parcul arata f bine acum fața de cum era si am avut promisiuni ca domne o sa facem un fel de cupola cu mese calumea etc,dar normal au fost doar promisiuni (mai bine lasau mesele cum erau).

Puteau sa scrie si ei cine-i antrenorul emerit, daca tot au pus o pagina cu "Despre noi".

O fi mai vechi siteul,inainte era acolo Dumitrescu care chiar era antrenor calumea dar din cate stiu eu nu mai antreneaza.

Acum sunt mese peste tot. E bine ca a inceput lumea sa vada frumusetea acestui sport.

da' chiar nu vad care e treaba dv.

da' chiar nu vad care e treaba dv.

Ultima editare de un moderator:

sunt mese peste tot dar nu sunt cluburi....te bagi in seama aiurea....
mai baiatule esti culmea....ce naiba postezi daca nu ai nimic de spus?????!!!tu chiar nu ai ce face toata ziua????!!!!esti deja f plictisitor ,la limita penibilului

Back
Sus