AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2019", Bistrița - 31.08.2019

1-0 Docan.

Later edit: 2-0, 2-1, dar s-a intrerupt transmisia.

Sunt sanse pentru dublu.

Ultima editare:
Lemnui lui Georgescu ai la mine nam cumsal las la Claudiu.Eu am ajuns acasa!!!

Macarenco/Docan - Simon-Losonczi, ultimul live din acest weekend:

[FB]305302926996087[/FB]

Vine cineva la slana? De mic dejun....

Vine cineva la slana? De mic dejun....

74afee1744cf5ccfa1d6f7ea2080b0e6.jpg

S-a terminat?
(Slana sau tuneul)
Ati avut de tras la greu!

No, știe carecineva la cât se deschide sala Gheorghe Bozga?
Mi-am uitat o ț?ră șalupele. 🙄

felicitari echipei București 2, la un "milimetru" de aur !!!
felicitari si organizatorilor pentru aceasta initiativa

Felicitari echipei Mureș 1 pentru AUR, acesta initiativa si acesta idee este super ,pentru ca toate categoriile din amatur sunt implicati in turneu,felicitari organizatorilor pt,ca nu e usor sa organizezi un concurs cu asa multe
echipe .

Județul Neamț mulțumește pentru acest turneu impecabil din toate punctele de vedere cu echipe puternice si un fair play ieșit din comun.
Mulțumim Butterfly România!!!
Cu respect pt organizatori!!!
Mulțumim arbitrilor din oficiu nota 10!!!
Felicitări tuturor participanților si câștigătorilor!!!
Multumesc echipei mele Coroiu Andrei, Bobu Ștefan Minodor, Boboc Cosmin.
Sa ne vedem sănătoși!!!

Ultima editare:
No, știe carecineva la cât se deschide sala Gheorghe Bozga?
Mi-am uitat o ț?ră șalupele. ��

Pai s-a mai inchis ?

Botoșani1 multumeste organizatorilor pentru efortul depus, felicitam invingatorii pentru podium dar si invinsii pentru fairplay si participare.
Absolut toata lumea, de la sustinatori la jucatori si de la organizatori la arbitrii din oficiu merita un mare MULTUMESC pentru contributia la acest concurs, fiecare in felul sau fiind prezent la solicitari pentru ca turneul sa se desfasoare perfect.
Munca titanica pentru organizatori, multumim Rasvan Crisan pentru tot ce-ati facut pentru noi, Butterfly Romania a stralucit si de aceasta data prin marketingul aplicat, profesionalismul acestei echipe TT-SHOP tine Butterfly Romania la rangul de 5*+. BRAVO !!!

Respect.

Salutare tuturor, de ce turneu splendid am avut parte si in ce atmosfera de zile mari. Multumim pentru aceasta initiativa grozava de a organiza un astfel de turneu, Organizatorii locali si Butterfly Romania ne-au oferit un turneu care cu greu se poate uita, FELICITARI. Ma bucura pozitionarea Bucureștiului 2 pe locul 2 :), din pacate București 1 a fost la un micron de un parcurs mai bun dar n-a avut inspiratia sa gestioneze finalul partidei cu Iasul si am pierdut dramatic in prelungirile meciului de la dublu, dar doresc sa-i felicit pe toti din grupa mea Costin Neagoe Costica Sursilov si Bogdan Avramescu pentru daruire si tenisul practicat, de remarcat ca am castigat grupa 3 cu 5 victorii... sunt convins ca am fi avut cel putin acelasi parcurs ca si baietii de la Iași.... ii felicit incao data pentru pozitionare pe podium, de asemenea felicit baietii grozavi din Arad, bravo voua, si evident Mureșul care a luat tot caimacul, felicitari. Cine nu a dorit sa participe la aceasta prima editie are de ce sa fie invidios... a fost o emulatie la acest turneu cum greu gasesti... din pacate o data pe an. acum observ ca s-a terminat, toata lumea si-a primit punguta cu surprize si eu inca astept cu nerabdare sa fiu convocat pentru saptamana viitoare... :)
Sanatate la toata lumea !

Ultima editare:
Sunt impresionat de o asemenea actiune.Este cu adevarat un turneu al campionilor.Am trait o stare emotionala unica:sa lupt pentru echipa ,nu pentru mine.Felicit pe organizatori,pe castigatori,pe toti participantii dar si,pe arbitri.A fost o zi speciala.Va multumesc !

Salutare tuturor, de ce turneu splendid am avut parte si in ce atmosfera de zile mari. Multumim pentru aceasta initiativa grozava de a organiza un astfel de turneu, Organizatorii locali si Butterfly Romania ne-au oferit un turneu care cu greu se poate uita, FELICITARI. Ma bucura pozitionarea Bucureștiului 2 pe locul 2 :), din pacate București 1 a fost la un micron de un parcurs mai bun dar n-a avut inspiratia sa gestioneze finalul partidei cu Iasul si am pierdut dramatic in prelungirile meciului de la dublu, sunt convins ca am fi avut cel putin acelasi parcurs ca si ei.... ii felicit incao data pentru pozitionare pe podium, de asemenea felicit baietii grozavi din Arad, bravo voua, si evident Mureșul care a luat tot caimacul, felicitari. Cine nu a dorit sa participe la aceasta prima editie are de ce sa fie invidios... a fost o emulatie la acest turneu cum greu gasesti... din pacate o data pe an. acum observ ca s-a terminat, toata lumea si-a primit punguta cu surprize si eu inca astept cu nerabdare sa fiu convocat pentru saptamana viitoare... :)
Sanatate la toata lumea !
Maestre ! Bine zici tu ce zici aici! Felicitari organizatorilor!participantilor! Tuturor celor implicati in acest GRAND TURNEU!Sa ne revedem sanatosi la competitii!

Ultima editare:
Sunt impresionat de o asemenea actiune.Este cu adevarat un turneu al campionilor.Am trait o stare emotionala unica:sa lupt pentru echipa ,nu pentru mine.Felicit pe organizatori,pe castigatori,pe toti participantii dar si,pe arbitri.A fost o zi speciala.Va multumesc !

Da ARBITRI, cum am putut sa uit... ii imbratisez pe toti, fara ei in sala, viata e pustiu...

Back
Sus