AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2019", Bistrița - 31.08.2019

Buna ziua. Multumesc in primul rand organizatorilor. Multumesc echipei mele CLUJ 1. Intradevar cum a scris si domnul Pralea. Am luptat pentru echipa. A fost un turneu de neuitat. De povestit nepotilor. Un mare BRAVO BAIETI. Domnul Gogu. Ciobanu si Piper ati fost la inaltime. Pentru mine ati fost cei mai buni. Felicitari concurentilor. Multumesc inca o data. Revin cu placere la Bistrița.

Trimis de pe al meu LG-M160 folosind Tapatalk

A fost un turneu extraordinar. Mulțumim organizatorilor, felicitări participanților. Răzvan, sper sa poți ține în fiecare an acest gen de turnee. încă o data bravo Răzvan, bravo Butterfly.

Este posibila postarea rezultatelor la nivel de jucatori ? Ma gandesc ca nu sunt singurul care e interesat de aceasta informatie.

"BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2019", Bistrița - 31.08.2019

"BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2019", Bistrița - 31.08.2019

Bravo, Razvan Crisan, pentru aceasta minunata initiativa si felicitari pentru aceasta prima editie a acestui campionat pe echipe !
A fost o mare desfasurare de forte, la aceasta prima editie a ?Butterfly Table Tenis Team Cup 2019?!
Sunt sigur ca a fost o desfasurare impresionanta si a echipei de organizatori, ce a facut posibila derularea acestui eveniment! Felicitari si multumim pentru implicare, Razvan & Co!

Singurul neajuns remarcat de mine (poate si de alti participanti): derularea mare in timp a acestui concurs pe echipe, ce a durat bine dupa miezul noptii!

Insa, pot spune cu mana pe inima, ca a fost un mare succes acest eveniment, mai ales prin senzatia ce mi-a dat-o (cred ca sunt in asentimentul multora dintre participanti), cand am trait intens toate meciurile echipei. M-am bucurat imens la fiecare castig al membrilor echipei mele, nu doar la meciurile mele.
De mult nu am mai simtit asa ceva!
Acesta este sportul adevarat, cand te bucuri la fel de tare pentru reusitele colegilor tai de echipa, ca si pentru ale tale!
Multumesc membrilor echipei mele (Ciobanu Gabriel, Piper Petru, Creta Petru) pentru indarjirea, determinarea si lupta la masa de tenis, pentru fiecare punct, set, meci si partida! Dar si pentru sustinerea lor la meciurile mele!

Un mare BRAVO, pentru acest eveniment si acest format de turneu!
BRAVO, Razvan!

Sunt 100% de acord cu Gogu Gabriel, respectiv aproape in aceeasi masura si cu ceilalti colegi care si-au expus punctul de vedere despre evenimentul-maraton cu o parte vizibila de 18,5-19,5 ore.

Aseara / in zori am vazut in ochii si in spusele colegilor din Harghita si Covasna ca au considerat oportunitatea de a fi prezenti la aceasta competitie sportiva un dar mai mare decat tricoul de campion judetean si diploma aferenta care se decerneaza la sfarsit de an.

Multumiri, deci, pentru initiativa si pentru efort! Multumiri si pentru sutele de ore de arbitraj care reprezinta o sponsorizare cu un aport poate si mai mare decat ne dam seama.

Mulțumesc în numele echipelor din Arad pentru primire, organizare și condiții oferite la aceasta prima ediție. Suntem foarte bucuroși ca am ajuns în careul de asi la acest turneu, printre atâtea echipe valoroase. Am avut într-adevăr echipe unite și frumoase. Sunt sigur ca o data cu acest turneu s-au legat multe prietenii in echipe, dar nu numai și fiecare dintre noi va rămâne cu amintiri foarte frumoase pe care greu le putem uita.

Sunt convins ca prin acest turneu vor fi tot mai mulți doritori la o eventuala ediție, și vor trage tare sa se afle printre primii la fiecare categorie.

Așteptam cu nerăbdare a doua ediție a acestui turneu. Sa ne revedem cu bine la următoarele turnee.

Bravo, Razvan Crisan, pentru aceasta minunata initiativa si felicitari pentru aceasta prima editie a acestui campionat pe echipe !
A fost o mare desfasurare de forte, la aceasta prima editie a “Butterfly Table Tenis Team Cup 2019”!
Sunt sigur ca a fost o desfasurare impresionanta si a echipei de organizatori, ce a facut posibila derularea acestui eveniment! Felicitari si multumim pentru implicare, Razvan & Co!

Singurul neajuns remarcat de mine (poate si de alti participanti): derularea mare in timp a acestui concurs pe echipe, ce a durat bine dupa miezul noptii!

Insa, pot spune cu mana pe inima, ca a fost un mare succes acest eveniment, mai ales prin senzatia ce mi-a dat-o (cred ca sunt in asentimentul multora dintre participanti), cand am trait intens toate meciurile echipei. M-am bucurat imens la fiecare castig al membrilor echipei mele, nu doar la meciurile mele.
De mult nu am mai simtit asa ceva!
Acesta este sportul adevarat, cand te bucuri la fel de tare pentru reusitele colegilor tai de echipa, ca si pentru ale tale!
Multumesc membrilor echipei mele (Ciobanu Gabriel, Piper Petru, Creta Petru) pentru indarjirea, determinarea si lupta la masa de tenis, pentru fiecare punct, set, meci si partida! Dar si pentru sustinerea lor la meciurile mele!

Un mare BRAVO, pentru acest eveniment si acest format de turneu!
BRAVO, Razvan!
Echipa Carasului Severin suntem cu totul de acord cu vorbele la locul lor,colegului nostru de la Cluj,Gabi..Nu stiu daca noi ne-am fi gasit vorbele la noi!! Asa ca jos palaria pentru tot!!Ne-am simtit minunat!!Pe viItor o sa incercam sa fim Fruncea si la Tenis, nu doar la clisa,branza si răchie!!Sa ne vedem cu bine la masa de joc dragi colegi și prieteni!!Oravita va saluta pe toti!Felicitări!!A ,si,sa nu uit si sa multumesc cilegilor mei Oraviteni..Luci Drinceanu, Open..Cioveie Marian, Avansati..si mascota echipei,Nicoriciu Razvan,începători ,care la 15 sni cred ca a fost cel mai tanar participant!!(poate ma insel..a castigat doar un singur set..iar pentru el si pentru noi,,parca ar fi castigat Turneul!!)Razvan a fost ultimul pe lista de Incepatori pe Caras..iar ceilalti ,multi,toți..nici macar ,Nu au vrut sa vina!!Felicitări Răzvan, Noi fara tine Nu am fi putut participa la acest Regal Tenesistic!!������������������

Ultima editare:
Felicitări coechipierilor din Hunedoara pentru prestație și ii rog sa ma ierte ca nu am putut să-i ajut și eu cu ceva. Am vrut dar numai atât am putut.

Un turneu cu o desfasurare a fortelor incredibila si unde totul a fost la superlativ.

Sincere felicitari echipei de organizare, Butterfly Romania si tuturor participantilor / arbitrilor care au facut posibila desfasurarea acestui turneu. Este o senzatie total diferita sa joci ca echipa si sa te bucuri pentru colegii tai uneori mai tare decat pentru meciurile castigate de tine, mai ales la echipa Iași 2, care a castigat toate meciurile la dublu, uneori dramatic.

Felicitari Mureș 1 pentru locul 1, de asemenea echipei București 1 si Brașov 1 si de asemenea colegilor din Suceava pentru jocul prestat in meciurile cu noi.

Speram la cat mai multe editii a acestei competitii, pentru ca este un fenomen unic si, pentru mine, la acelasi nivel sau chiar mai sus(dpdv al dificultatii) decat Turneul Campionilor.

Ultima editare:
Breaking news!

Breaking news!

Toate rezultatele vor fi postate de catre Rasvan, imediat dupa ce va reusi sa le centralizeze de pe cele aproape 200 de foi de arbitraj, deoarece pentru acest format pe echipe nu s-a putut folosi programul mestesugit de FlorinBN.

Pana atunci, cautam in tolba cu povesti media pentru a va face si pe dumneavoastra, cei care nu ati putut fi alaturi de noi de data aceasta, partasi la mega-turneul de la Bistrița.
Si pentru ca e printre putinele dati in ultima vreme cand nu am fost consemnat 100% la masa organizatorilor, majoritatea Live-urilor au fost centrate pe echipa Galați-ului pana s-a oprit in semifinalele turneului de consolare, iar apoi pe cateva meciuri interesante din fazele finale ale competitiei.
Vizionare placuta!

Arad - Sibiu 1: Avram Victor - Govoreanu Florin

Arad - Sibiu 1: Avram Victor - Govoreanu Florin

[FB]721396011625564[/FB]

Galați - Bihor: 1-3

Galați - Bihor: 1-3

Voinea Sorin - Savu Cristian: 0-3
[FB]372306713450413[/FB]
Stolearenco Igor - Vaida Sorin: 1-3
[FB]452121005397762[/FB]
Giosan Marcel - Halasz Peter: 0-3
[FB]380777602855611[/FB]
Portase Daria - Rus Nicolae: 3-1
[FB]2334535136798059[/FB]

Ultima editare:
Prahova - Galați: 4-0

Prahova - Galați: 4-0

***************** - Voinea Sorin: 3-2
[FB]387378351881844[/FB]
Corbu Darius - Stolearenco Igor: 3-1
[FB]614449422417802[/FB]
Nitu Serban - Giosan Marcel: 3-0
[FB]471220773432057[/FB]
Lambru Iustinian - Portase Daria: 3-0
[FB]1334068673418969[/FB]

Uneori cuvintele sunt de prisos insa ceea ce s-a organizat la Bistrița a fost de bun augur pentru multi jucatori de tenis de masă , indiferent de valoare , ... a fost super solicitant pentru organizare , pentru jucatori , arbitri , spectatori , sportivii de la centru - gazdele ;) , oamenii de la curatenie , foto Butterfly , daruire din partea tuturor celor implicati cumva .... mutlumiri si ganduri bune cu o deosebita consideratie si din partea jucatorilor din Judetul Suceava . Multumim si speram sa revenim cu drag si la celelalte editii - speram ca vor mai fi ;) . Spor in continuare in toate lucrurile bune ;) .

Tur 1 Eliminatorii: Galați - Cluj 3 (3-1)

Tur 1 Eliminatorii: Galați - Cluj 3 (3-1)

Voinea Sorin - Zamblau Ionut: 3-2
[FB]485831278918927[/FB]
Stolearenco Igor - Pop Zoltan: 3-2
[FB]2391771424478567[/FB]
Giosan Marcel - Feher Robert: 0-3
[FB]2448696525451466[/FB]
Portase Daria - Suciu Sergiu:3-2
[FB]717923698668808[/FB]
[FB]1322913404552040[/FB]

Tur 2 Eliminatoriu: Galați - Arad (3-1)

Tur 2 Eliminatoriu: Galați - Arad (3-1)

Giosan Marcel - Szivery Adrian: 2-3
[FB]636012183553855[/FB]

Tur 3 Eliminatoriu: Galați - Bistrița 2 (2-3)

Tur 3 Eliminatoriu: Galați - Bistrița 2 (2-3)

Voinea Sorin - Apian Florin: 0-3
[FB]2384365955217624[/FB]
Stolearenco Igor - Maerean Claudiu: 3-0
[FB]500242697457820[/FB]
Giosan Marcel - Spaller Tiberiu: 3-0 w.o.
Portase Daria - Buraciuc Cornel: 0-3
[FB]668175230344304[/FB]
Voinea Sorin/Giosan Marcel - Apian Florin/Buraciuc Cornel: 1-3
[FB]502974903607115[/FB]

Sfert de finala: Arad - Maramureș (Avram Victor - Galban Calin: 3-2)

Sfert de finala: Arad - Maramureș (Avram Victor - Galban Calin: 3-2)

[FB]501985457300142[/FB]

Back
Sus