Bravo, Razvan Crisan, pentru aceasta minunata initiativa si felicitari pentru aceasta prima editie a acestui campionat pe echipe !
A fost o mare desfasurare de forte, la aceasta prima editie a “Butterfly Table Tenis Team Cup 2019”!
Sunt sigur ca a fost o desfasurare impresionanta si a echipei de organizatori, ce a facut posibila derularea acestui eveniment! Felicitari si multumim pentru implicare, Razvan & Co!
Singurul neajuns remarcat de mine (poate si de alti participanti): derularea mare in timp a acestui concurs pe echipe, ce a durat bine dupa miezul noptii!
Insa, pot spune cu mana pe inima, ca a fost un mare succes acest eveniment, mai ales prin senzatia ce mi-a dat-o (cred ca sunt in asentimentul multora dintre participanti), cand am trait intens toate meciurile echipei. M-am bucurat imens la fiecare castig al membrilor echipei mele, nu doar la meciurile mele.
De mult nu am mai simtit asa ceva!
Acesta este sportul adevarat, cand te bucuri la fel de tare pentru reusitele colegilor tai de echipa, ca si pentru ale tale!
Multumesc membrilor echipei mele (Ciobanu Gabriel, Piper Petru, Creta Petru) pentru indarjirea, determinarea si lupta la masa de tenis, pentru fiecare punct, set, meci si partida! Dar si pentru sustinerea lor la meciurile mele!
Un mare BRAVO, pentru acest eveniment si acest format de turneu!
BRAVO, Razvan!