AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2019", Bistrița - 31.08.2019

Pop Zoltan confirma a doua echipa marime tricou XL,partener Zamblau impreuna vom cucerii prima editie la dublu. Cu stima...

Pop Zoltan confirma a doua echipa marime tricou XL,partener Zamblau impreuna vom cucerii prima editie la dublu. Cu stima...

Zamblau Ionut poate sa-si "adune" echipa completa si sa o posteze dar va trebui sa astepte data de 23.08.2019 pentru a vedea daca a prins loc.

A doua echipa a judetului Cluj trebuie neaparat sa inceapa cu Blaga Marius.

Cred ca nu ai citit bine anuntul,dublul se joaca numai in caz de egalitate,nu se face separat concurs de dublu,cu toate ca ar fi foarte frumos,poate este o idee pt. anul viitor....

Zamblau Ionut poate sa-si "adune" echipa completa si sa o posteze dar va trebui sa astepte data de 23.08.2019 pentru a vedea daca a prins loc.

A doua echipa a judetului Cluj trebuie neaparat sa inceapa cu Blaga Marius.
Dau spaga oricat/orice sa prind a 2-a echipa :)

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Doar daca vrei sa arbitrezi doua meciuri odata ... altfel, nu cred ca vei avea probleme cu locul :)

Hai la arbitraj Adi,ca te las eu sa joci un meci in locul meu...

Poate Maramureșul vine dacă se poate și cu a 2-a echipa formată din: Ticala Vasile Jr(Elite), Andreica Iulian(Open), Andreica Daniel(Avansați), Faltisca Eugen(începători). O sa anunțam săptăm?na viitoare sigur.

Dani nu mai poate veni, se baga Cosmin la avansați dacă tot e Ok, anunțam oricum

Am deschis lista pentru arbitri.
Punem "la bataie" cate un tricou Butterfly si un meniu pentru fiecare persoana care doreste sa arbitreze la acest concurs. Vor fi in total 32 de arbitri care vor arbitra din ora in ora, cate o ora. :)
Arbitri.jpg

Morosan Marian - Suceava . As dori sa ma inscriu ca si arbitru daca este posibil , daca sunteti de acord va rog sa ma anuntati . Multumesc ;)

Clujul dorește să înscrie a doua echipă în componența:
Zamblau Ionuț (E)
Pop Zoltan (O)
Feher Robert (A)
Suciu Sergiu(I)

Trimis de pe al meu EVA-L19 folosind Tapatalk

Aradul ar vrea sa înscrie echipa a doua cu următorul lot:

Mirza Sorin - Elite
Nagy Iosif - Open
Szivery Adrian - Avansați
Achim Paul - Incepatori

Va reveni Kaposta Victor cu un mesaj pentru confirmare mîncare și mărimi echipament.

Rosoga Liviu, Cluj -Napoca incepatori ma bag si Eu daca de face si Alta eclipse , pot participa si pentru Constanța ca am bulletin de Ct

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Sus