AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2019", Bistrița - 31.08.2019

Caras-Severin confirma urmatoarea Echipa:
Puț Gabriel, Elite
Drinceanu Lilian, Open
Cioveie Marian, Avansati
Nicoriciu Răzvan, începători. Toți din Oravița.
Tricouri : 2 XL,1 L,1 XXL si 4 meniuri!
Multumim frumos!!Sa ne vedem cu bine!!����

Ultima editare:
In echipa Jud Sv s a schimbat modificarea , după cum urmează:
1. Morosanu V
2.Georgiu D
3. Sofian C
4. Grusca N

XXL -1
XL -1
L-1
M-1

Meniuri -4

Gorjul confirma participarea in urmatoarea componenta:
Cruceru Sergiu E XL 1M
Gitman Laurentiu O XL 1M
Botanel Grigore A L 1M
Martoiu Gabriel I L 1M

Cu trei zile ramase din prima etapa a inscrierilor avem 30 de echipe confirmate! WOW!!!
map06.jpg

Echipa jud. VASLUI

Echipa jud. VASLUI

Buna seara , confirma si judetul Vaslui cu urmatoare echipa :
Calin Mihai - Elite
Hariuc Costica - Open
Olteanu Gabriel - Avansati
Galan Ionut - Incepatori
1 - XL
2 - L
1 - M
Si 4 meniuri , Multumesc frumos !

Draga Razvan ,draga Florin Jud Brăila incearca dar fara succes sa faca echipa dar dupa incercari si tatonari repetate Dr Toma vrea la Elite eu la incepatori.Incercam si maine si poimaine sa completam echipa...Open ul nu are reprezentant am vorbit cu toti direct sau prin intermediari...Iar la avansati cam la fel ...Poate facem un duo cu Buzăul...Nu stiu zic si eu....Am vazul ca dsoara Potarniche poate participa de la Buzău ....Nu vreau sa supar Maine seara dam un raspuns.Scuze daca am suparat pe cineva .Initiativa excelenta de altfel....

Draga Razvan ,draga Florin Jud Brăila incearca dar fara succes sa faca echipa dar dupa incercari si tatonari repetate Dr Toma vrea la Elite eu la incepatori.Incercam si maine si poimaine sa completam echipa...Open ul nu are reprezentant am vorbit cu toti direct sau prin intermediari...Iar la avansati cam la fel ...Poate facem un duo cu Buzăul...Nu stiu zic si eu....Am vazul ca dsoara Potarniche poate participa de la Buzău ....Nu vreau sa supar Maine seara dam un raspuns.Scuze daca am suparat pe cineva .Initiativa excelenta de altfel....

Multumesc frumos pentru mesaj. Si eu imi doresc sa va revad atat pe dvs cat si pe dl. Toma. Poate reusiti sa convingeti si la restul categoriilor pe cineva din Brăila sa va insoteasca la Bistrița.
Noi va asteptam cu drag!

Sunteti foarte tare.Nu vreau sa scriu aici de ce!

Bihorul confirma participarea cu urmatoarea echipa:

Savu Cristian - Elite
Vaida Sorin - Open
Halasz Peter - Avansati
Rus Nicolae - Incepatori
Culda Andrei - Rezerva incepatori

Tricouri : 2 M, 1 L, 1 XL plus 5 meniuri

Corect este sa se joace in grupele inferioare toate cele 4 meciuri,ca doar incepatorul are drepturi egale cu elitismul din moment ce plătește ca și el cei 15 ron de participant,sa nu fie desconsiderat,marginalizat pentru simplul motiv că valoarea sa este considerată mai slaba.Si apoi lăsați echipa sa desemneze cu ce componenta a dublului se prezintă la masa,nu sa le impuneti prin regulament ce sa faca,vorba tânărului APIAN, cu ce paleta sa joace.Pot fi dubluri considerate favorite ,prin valoarea componentilor, care sa fie invinse de altele,care au o coeziune superioară.Sa-i amintesc tânărului APIAN, ca mai demult el a făcut pereche cu Nistor Dorel într-o semifinală de turneu și au fost învinși atunci fără drept de replică de perechea formată d?n Ciobanu-Dumitru.Acel turneu a fost câștigat de perechea Sargu-Gugu.Apian atunci la dublu juca la începători.

Buna seara,
Jocul de dublu este o alta disciplina in sport, cunosc destui jucatori eficienti in echipa, dar care individual nu dau roade. Din punctul meu de vedere, echipele de dublu ar trebui alese din intreaga paleta E-O-A-I.

Buna seara,
Jocul de dublu este o alta disciplina in sport, cunosc destui jucatori eficienti in echipa, dar care individual nu dau roade. Din punctul meu de vedere, echipele de dublu ar trebui alese din intreaga paleta E-O-A-I.

Corect ai mare dreptate ,jocul de dublu este cu totul altceva,acolo depinde de sincronizare si de multe altele,poate un incepator sa joace cu un elitist foarte bine.....sa bata doi elitisti foarte simplu...

Daca vrea sa arbitreze meciuri intre Incepatori, primeste si tricou - daca este de acord postati va rog marimea necesara.

Da, este de acord, cu mentiunea ca daca cumva intra si joaca si el, atunci va arbitra colegul care nu joaca, in locul lui. Pentru tricou marimea este L

IALOMITA-Enciu Alexandru ,Orac Teodor ,Vișan Victor si Dumitru Florin-tricouri xl-4 buc. 4 meniuri.

Iași confirma participarea cu următoarele echipe:

ECHIPA 1:
Elite: Albu Vlad (3XL)
Open: Ciortescu Cristi(XL)
Avansati: Dior Dorin (L)
începatori: Barabancea Lili (XL)
*3 meniuri*

ECHIPA 2:
Elite: Sumanaru Catalin (M)
Open: Macovei Cristi (L)
Avansati: Donisan Costel (XL)
începători: Marin Doru (XL)