AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup, Tg. Mureș, 24-25 iulie 2021

Se inscrie echipa 2 Sibiu

Daneliuc Gabi - Elite

Barbulescu Dan (rezerva Bozosan Petre) - Open

Benyovski Bela (rezerva Bardas Ioan) - Avansati

Rotariu Andrei (rezerva Luca Ioan) - Hobby

Benyovski Bela (avansati) - nu poate participa

Bardas Ioan trece rezerva la Echipa Sibiu 1

si in locul lui joaca Bardas Patrik (avansati) pentru Echipa Sibiu 2

Va multumim!

Fara politica. Cati vor fi cazati ( 164 : 42 ) IEFTIN la internatul ' La doi pasi ' de sala ?

Parerea mea : Nu ai cum sa . i bati { azi } pe bogati ! Maine este ziua Frantei ; 14IUILIE , prima zi a democratiei , la EI , la noi cand o fI ?

Medaliații ediției din acest an a BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup vor fi recompensați cu vouchere în valoare totală de 8.400 lei!
Voucherele vor putea fi folosite pentru achiziționarea de echipamente pentru tenis de masă de la Butterfly România.

d&d online dice roll

Județul Argeș :
Elite - Corbu Cosmin
Open - Tuță Radu
Avansați - Oroșanu Alexandru
Hobby - Dumitru Rareș

Adăugăm rezervă: Dumitru Cosmin - hobby din Argeș

Ultima editare de un moderator:
Județul Valcea :
Elite - Barbu Dan
Open - Popescu Remus
Avansați - Grigore Marian
Hobby - Nemțeanu Victor
Rezerva de lux: Hrehoreț Adrian

Avem ceva probleme de lor și am o întrebare . In cazul in care nici unul dintre Elitiștii nu este disponibil , putem reactiva un fost amaturist , care a jucat in trecut la acest nivel dar care nu apare in clasament ?

Marius Pralea , Botoșani

Judetul Cluj inscrie a 2-a echipa, in urmatoarea formula:

Marchis Maximilian - Elite
Irimia Sorin jr - Open
Tofeni Ovidiu - Avansati
Ariciu George - Hobby
Badescu Tudor - rezerva

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Avem ceva probleme de lor și am o întrebare . In cazul in care nici unul dintre Elitiștii nu este disponibil , putem reactiva un fost amaturist , care a jucat in trecut la acest nivel dar care nu apare in clasament ?

Marius Pralea , Botoșani

Bună ziua!

6.4. Dacă un județ nu are reprezentant la o categorie valorică, atunci va fi ȋnscris un jucător din categoria valorică inferioară acesteia respect?ndu-se locul ȋn clasamentul Amatur România.

Mulțumesc frumos!

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus