Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu SBUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup, Tg. Mureș, 24-25 iulie 2021
Stim ca inca nu e data de 15.07.2021 dar.... Iasul ar dori sa participe si cu o a doua echipa in formula urmatoare : Eite - Catalin Sumanaru; Open - Gabriel Iacob; Avansati - Mihai Robu si Hobby - Mugurel Ciurlica. N-as fi insistat dar am vazut ca deja sunt mai multe cereri de a doua echipa din alte judete. Multumim anticipat si la buna vedere .
Stim ca inca nu e data de 15.07.2021 dar.... Iasul ar dori sa participe si cu o a doua echipa in formula urmatoare : Eite - Catalin Sumanaru; Open - Gabriel Iacob; Avansati - Mihai Robu si Hobby - Mugurel Ciurlica. N-as fi insistat dar am vazut ca deja sunt mai multe cereri de a doua echipa din alte judete. Multumim anticipat si la buna vedere .
Se inscrie echipa Sibiu 1 in componenta : Govoreanu Florin - elite , Barac Marius - open , Manitiu Florin - avansati si Bardas Mark - hobby . Rezerva - Bardas Ioan .